Günaydın kızlar bende de bu aralar yürürken falan idrarım var gibi geliyor gidiyorum yok:) tabi bazende var:) baskı yapıyorlar herhalde hep var gibi geliyor
Günaydın kızlar, bir tane yirmilik dişim vardı çenede yer olmadığı için çene kemiği dışına doğru çok çok dipte, korkunç şekilde apse yapmış kütük gibi şiş çene kemiği de aynı. Ne çözer bunu dis doktoruna gitsem antibiyotik verirler kesin
Günaydın kızlar, bir tane yirmilik dişim vardı çenede yer olmadığı için çene kemiği dışına doğru çok çok dipte, korkunç şekilde apse yapmış kütük gibi şiş çene kemiği de aynı. Ne çözer bunu dis doktoruna gitsem antibiyotik verirler kesin
Geçmiş olsun mutlaka gitmelisin doktora, antibiyotik gerekirse verir diş sancısı Doğum sancısı bile tetikleyebilir demişti drum hele ki 20lik yaşayan bilir
Günaydınnnn ay bende bu gece çiş nöbetinde idim resmen bu arada, bazı zamanlar nefes alamayacak düzeye geliyorum ya, çarpıntı oluyor, kansızlıktan mı yoksa astımdan mı bilemedim kontrolume daha var. Yemek porsiyonlarım kendiliğinden küçüldü zaten midemi ağzımda hissettiğimden beri, bazen soda ile kendine geliyorum.ikiz olanlara Allah sabır versin bu konuda
E sende zaten şeker varmış. Anlamadım neyi kafana taktığını canım, benim şekerim yok hatta düşük ona rağmen 2 hafta önde, bi sorun yok. Şekerde böyle olması çok doğal.
Canım beklemeden git Allah korusun diş iltihabı kalbi bile doğrudan etkiliyormuş antibiyotikse antibiyotik kullanda geçsin mutlaka bebeğine zararı olmicak Bi çare bulucaktır çok geçmiş olsun
Kendi neden talep ettin doktordan peki doktor yazmadan ? Etrafimda bebegini pihtilasma sorunu yuzunden kaybeden arkadaslarim var bu sorun amlasildiktan sonraki gebeliklerinde kullanildi ... eger ki her hamilenin kullanmasi gerekseydi folik asit gibi hem saglik bakanligi aile hekimleri tarafindan bildirirdi hem de özel hekimlerin hepsi verirdi ... kardesim hekim kafama takilan sorunlari hep sorarim o da mesala abla bu haftada sunu kullan vs diye hatirlatma yapmasina ragmen dokturuma danisiyorum kardesin dahiliyeci kadin dogum degil herkesin uzmanlik alaninda daha iyi oldugunu dusunuyorum..
İlk aylar riskli olduğundan benim doktorumda tedbir amaçlı coraspin kullandırmıştı. Her doktorun görüşü farklı. Kullanırsın kullanmazsın sana kalmış aslında.
Teşekkür ederim kızlar , yarın sabaha randevu bulabildim bugün bı tane Parol içeceğim anlamıyorum ki nerden mikrop buluyorum durup durup boğaz kulak şimdi diş iltihap yaptı verirse de kullancam henüz hiç ilaç kullanmadim boğaz enfeksiyonu iki kere tekrar etti
Kızlar günaydın. Ya ben her gün kan ölçüyorum 6 kez şeker için. Bu sabah açlık 93 çıktı sınır 95. Sıkıntı mı acaba ? Böyle sınıra yakın olup dr ile görüşmüş olan var mı acaba. Yani geçmemek yeterli mi yoksa bu değerlerde insilüne başlatılır mı ?