2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar
Göbeğimin üstüne yatmaya başladığımı farkettim nasıl çözücem ben bu işi
Canım e bebekte mycey karın yastığı var. Küçük bir şey. Onu yan yatarken göbeğinin altına yerleştir. Arkanada battaniye gibi bir şeyle tampon yap destek yani beline. Hiç kıpırdamıyorsun ve rahat ediyorsun

Canım ben sola doğru yatmaya çok alışkınım senelerdir yastıkta olsa üstüne dönüp yatarım gibi geliyo karnımın acısına uyanıyorum 2 3 gündür çok yoruldum bilinçsiz yatıyorum ondan mıdır bilmiyorum
Bi deneyeyim

Canım bence yorgunluktandır o, çok yorgun olunca ben de ne yaptığımdan bi haber yatıyorum. Biraz dinlen bir iki gün kendini yorma o zaman farkedersin canın acımadan.

Slm canım bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı kekik at kaynat o suyla sık sık gargara yap ama yutma belki ağır gelir.tam çözüm olmasada apseye faydalı diye biliyorum.Allah şifa versin, geçmiş olsun.

Selam kızlar hastane çantamı hazirlamaya baslcm artik son eksiklerimi tamamlamak istiyorum hastanede kullanilmasi icin hangi camasirlar daha uygn kullan at olanlarmi digerlerimi ve hastane cantasina neler koydunuz yada koyacaksnz

Selam kızlar hastane çantamı hazirlamaya baslcm artik son eksiklerimi tamamlamak istiyorum hastanede kullanilmasi icin hangi camasirlar daha uygn kullan at olanlarmi digerlerimi ve hastane cantasina neler koydunuz yada koyacaksnz
Ben kullan atlardan koyucaktım da lohusa için yapılmış büyük pedler de var fiyatı çok daha uygun onlardan mı alsam acaba diye de düşünüyorum.

Ben kullan atlardan koyucaktım da lohusa için yapılmış büyük pedler de var fiyatı çok daha uygun onlardan mı alsam acaba diye de düşünüyorum.
Depent külot ped oneren cok oldu bende ondanmi koysam diyorum bide kac pijama koymak lazim 2 yeterli olurmu 3 mu olsa baska ne koyulabilir hepsini arastirma icindeym

Depent külot ped oneren cok oldu bende ondanmi koysam diyorum bide kac pijama koymak lazim 2 yeterli olurmu 3 mu olsa baska ne koyulabilir hepsini arastirma icindeym

Bir gecelik sabahlıgi ile beraber.2 takım pijama koyucam.Kesinlikle külot şeklinde olanlar çok kullanışlı.İlk hamileliğimde kullanmıştım.

Günaydın. Coraspin kullanan bir hamile olarak yazmak istedim. Doktorum 24. haftadaki olan kontrolümde göbek çevresinin biraz daha gelişmiş görmek istemiş olacak ki bana da 32 haftaya kadar kullanmak üzere coraspin yazdı. Günde 1 tane içiyorum. İlk gebeliğim, herhangi bir düşük, kan pıhtılaşmam yok. Neden gerekli olduğunu sorduğumda, ileri ki haftalarda eksik kilo sorunu yaşamamak adına küçük bir önlem dedi. Kan akışından daha iyi beslenebilsin diye. Ki haftasına göre hep uyumlu gitti kilosu. Çok önemsenecek bir şey olarak bile görmedi. 32. haftada keselim dedi.

Canım bence yorgunluktandır o, çok yorgun olunca ben de ne yaptığımdan bi haber yatıyorum. Biraz dinlen bir iki gün kendini yorma o zaman farkedersin canın acımadan.
ay inşallah yorgunluktandır onun farkındayım aklıma direk o geldi işlerimiz bitti nişan bitti bu hafta boşum bakim yatıcak mıyım çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…