Kızlar günaydın. Ya ben her gün kan ölçüyorum 6 kez şeker için. Bu sabah açlık 93 çıktı sınır 95. Sıkıntı mı acaba ? Böyle sınıra yakın olup dr ile görüşmüş olan var mı acaba. Yani geçmemek yeterli mi yoksa bu değerlerde insilüne başlatılır mı ?
Depent külot ped oneren cok oldu bende ondanmi koysam diyorum bide kac pijama koymak lazim 2 yeterli olurmu 3 mu olsa baska ne koyulabilir hepsini arastirma icindeym
Valla ben 2 gecelik 1de pijama takımı koyucam nolur ne olmaz diye.sutyen koyucam 2 tane.yine kilot koyucam atlet çorap koyucam ayaklar üşüyormuş.terliğini tacını koyarsın göğüs pedi göğüs ucu kremi gazlı bez biberon olabilir ama ben koyucam şahsen emmiyosada emsin bebek için koyulcaklar belli zaten
Kızlar bende hep depend külot duymuştum, onu düşünüyordum ama gebe okulundaki ebelere danıştım, dependi her defasında kanama kontorlunde yırtmak zorunda kalıyoruz ve lohusa tekrar yeniden kalkıp yenisini giymekle uğraşıyor, cırt cırtlı olanlar daha kullanışlı dediler. Benimde aklım karıştı sanırım ben hasta bezi gibi olandan alacam, bebek bezinin büyük hali gibi olanlardan
Kızlar bende hep depend külot duymuştum, onu düşünüyordum ama gebe okulundaki ebelere danıştım, dependi her defasında kana kontorlunde yırtmak zorunda kalıyoruz, cırt cırtlı olanlar daha kullanışlı dediler. Benimde aklım karıştı sanırım ben hasta bezi gibi olandan alacam, bebek bezinin büyük hali gibi olanlardan
Depent külot ped oneren cok oldu bende ondanmi koysam diyorum bide kac pijama koymak lazim 2 yeterli olurmu 3 mu olsa baska ne koyulabilir hepsini arastirma icindeym
Ben bi gecelik aldım birde altüst takım olarak aldım bence yeterli olur.birde cıkıs için rahat bi takımkoyacagım .tek kulanımlık camasır dediğin depend mi?
Kızlar günaydın. Ya ben her gün kan ölçüyorum 6 kez şeker için. Bu sabah açlık 93 çıktı sınır 95. Sıkıntı mı acaba ? Böyle sınıra yakın olup dr ile görüşmüş olan var mı acaba. Yani geçmemek yeterli mi yoksa bu değerlerde insilüne başlatılır mı ?
Ben bi gecelik aldım birde altüst takım olarak aldım bence yeterli olur.birde cıkıs için rahat bi takımkoyacagım .tek kulanımlık camasır dediğin depend mi?
Kızlar sizde de.nefes almada zorlanma oluyormu cenazemiz vardı ondan mıdır bilmiyorum bu aralar çok içim sıkılıyor daraliyorum nefes alamayıp kalpten gidicem diye korkuyorum öyle olunca da panik oluyorum daha kotu oluyorum
canım bende hafif üstüne devrilmiş vaziyette buluyorum kendimi, küçük bir kırlent aldım bazen bacağımın arasına bazen yanlarıma koyuyorum dönmeyeyim diye. sende yastık koy kuzum
Teşekkür ederim kızlar , yarın sabaha randevu bulabildim bugün bı tane Parol içeceğim anlamıyorum ki nerden mikrop buluyorum durup durup boğaz kulak şimdi diş iltihap yaptı verirse de kullancam henüz hiç ilaç kullanmadim boğaz enfeksiyonu iki kere tekrar etti
gebelikte hassas oluyoruz işte kuzu, çok geçmiş olsun, benimde diş etlerim bu aralar çok kötü ağzımda yaralar çıkmaya başladı. uçuk çıktı, diş etlerim kanıyor sürekli...
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim