Bi kaç denicem bakalım canım çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi hissediyorum mesela bacak kramplarım geçti şaka gibi ama bitti yani şimdide vajina kemiklerim acıyo uyurken bide bu dönme mevzusu çıktıcanım bende hafif üstüne devrilmiş vaziyette buluyorum kendimi, küçük bir kırlent aldım bazen bacağımın arasına bazen yanlarıma koyuyorum dönmeyeyim diye. sende yastık koy kuzum
Bilemiyorum ki 2kez yeterli dediCanım neden 2 kez, başlarda günde 6 kez istiyorlar...
Valla Tartı doğruysa bende 69 kiloyum şuanEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
benimde özellikle leğen kemiğim ağrıyor canım son aylardayız ya oluyormuş. böyle böyle bitireceğiz inşallah canım :))Bi kaç denicem bakalım canım çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi hissediyorum mesela bacak kramplarım geçti şaka gibi ama bitti yani şimdide vajina kemiklerim acıyo uyurken bide bu dönme mevzusu çıktı
Canım bunlar zaten tokluk ölçüleriAçlıkların gayet iyi canım tokluklar nasıl çıkıyor
Canım benim sabah açlıklarım 90-104 arası çıkıyor endokrin kontrolüm yarın nasipse bakalım ne diyecek
Hiç kusma ve bulantı yasamadigim halde ilk 4 ayda 3 kilo verdim simdi ise hamile kaldigim kilodaym yani 31+4 deyim ve hamile kaldigim kilodaymEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Bence çocuğun odasından daha mühim şu doğum mevzusu senin ve bebeğinin ciddi anlamda ilgi görmesi bence değer canımsize bieşey sormak istiyorum kızlar. şimdi ben ilk önce şehir hastanesine gidiyordum 23. haftaya kadar da gittim. doktorumdan da memnundum fakat daha iyi olur diye arkadaşlarımın önerisi ile özel bi hastaneye gitmeye başladım. özel hastane fiyatlarıda çok yüksek değil bence uygun fakat, şehir hastanesi şartları da özel gibi.
sorum şu özelde mi doğum tercih etsem , yoksa şehir hastanesinde mi?
özel doğum ve sezeryan fark etmeksizin 1550 ( mesai saati dışında doğurursan +500, epudral+350 istersen)
karşılayabilecek durumdayım çok şükür, ama onun yerine şehir hast. doğum yapıp bu parayla çocuğuma ertelediğim odayı alabilirim. ayyy kafam çok karışıkmahremiyet açısından özel daha mı iyi diyorum bilemiyoruuumm bi fkir verin yaaw..
İnşallah canım valla Rabbim kolaylığını versinbenimde özellikle leğen kemiğim ağrıyor canım son aylardayız ya oluyormuş. böyle böyle bitireceğiz inşallah canım :))
28 +3 de 1780gr di cuma gunu gitmistim kontrole kafasiyla karin 32 hafta boy 29+1cikti
Bende bunun arasında gidip geliyodum canımsize bieşey sormak istiyorum kızlar. şimdi ben ilk önce şehir hastanesine gidiyordum 23. haftaya kadar da gittim. doktorumdan da memnundum fakat daha iyi olur diye arkadaşlarımın önerisi ile özel bi hastaneye gitmeye başladım. özel hastane fiyatlarıda çok yüksek değil bence uygun fakat, şehir hastanesi şartları da özel gibi.
sorum şu özelde mi doğum tercih etsem , yoksa şehir hastanesinde mi?
özel doğum ve sezeryan fark etmeksizin 1550 ( mesai saati dışında doğurursan +500, epudral+350 istersen)
karşılayabilecek durumdayım çok şükür, ama onun yerine şehir hast. doğum yapıp bu parayla çocuğuma ertelediğim odayı alabilirim. ayyy kafam çok karışıkmahremiyet açısından özel daha mı iyi diyorum bilemiyoruuumm bi fkir verin yaaw..
gidip soracağım bakalım canım burda tek kişilikmiş odalar, hijyen de çok iyi diyorlar, araştırıp soruşturacağım canım iyice bakalım..Bende bunun arasında gidip geliyodum canım
Geçenlerde özel hastanenin ve devlet hastanesinin odalarini gezdim
Devlet hastanelerinin bazı odaları 2 kişilik olduğunu gördüm bu yüzden vaz geçtim
Kalabalik olma durumunda bir başka siyla ayni odada kalmak istmem
birde
Eşleri almiyolar odaya ozaman
Bu yuzden vaz geçtim devlet hastanesinden
Kızlar artık coraspini kestiniz dimi? 28 haftadan sonra içmiyoruz dedi benim doktor
İlk önce geçmiş olsun canım kan şekeri tansiyon oynuyo benimde 1 kere sadece başıma geldi o yeme içmeyle alakalı değil sanırım ters Bi hareket bile yapsan çıkıyoselam kızlar, bugün ilk defa fenalaştım, elim ayağım boşaldı sanki bi anda gözlerim karardı. tansiyonumu ölçtüler baya düşük çıktı. sabahları portakal yiyorum demir takviyesi yanında ve biraz bekliyorum ama bugün kahvaltım yarım saat kadar gecikince resmen bünyem karıştı. daha yeni kendime geldim sayılır inanın.....bi de ordan merabadan öte muhabbetim olmayan biri gelmiş, sen hiç yemiyosun ki zaten diyo. nerden biliyosa ne yiyip yemediğimi! valla resmen tırnaklarımın çıktığını hissettim, benim bebeğimi benden daha fazla kim düşünebilir ki? resmen anneliğime laf etti boğup atasım geldi o kadar sinirlendim ya. bi de 1-2ay önce gelmiş bana kilo verdin sen diyo, halbuki kilo almamamm mümkün değil görüntü de ortada ama neden moral bozmak için saçmalıyo anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?