2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Onu diyen nasıl biri geçmişiniz var mı bilmiyorum ama belki de sorgulamak niyetiyle değilde sana üzüldüğü için ye demiştir canım. Ne olursa olsun iyi de olsa kötü de olsa kimseyi sallama. Çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım, böyle insanlar çıkıyor malesef ben tokken bile düşüyor tansiyonum onu napcaz?? bilgisizliklerinden varya, umursamamaya çalış, dikkat et kendine birdaha olmaz inşallah

Canım benim açlık 100 den fazla diye hafif dozda insuline başlanmıştı ama bakalım senin doktor ne dicek...
Banada biraz insülin başlar gibi geliyor canım ama benim dr çok rahat devam et de diyebilir. Sadece sabah açlıkları böyle çıkıyor artık çare bulamadım yanı
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
26. Haftamda +1 kilodaydım Çarşamba bakalım kaç çıkacağım
Canım bunlar zaten tokluk ölçüleri
Açlık kaç çıkıyor o zaman canım senin

71 kilo da benim canım yaa Ama sen pek almamış gibisin maşallah. Benim popoyu bi görsen, sanki orada bebek
Benim popoya gitmez yapıda popo yok
Çoğunluk göbek memişler kol ve bacaklarda Bide surat poğaça olmaya başladı
Eşim olcak bey Roberto Carlos diyor baldırlarımdan dolayı o kadar diyim kendisi bildiğin cin ali iyi saklıyorum sadece kıyafetlerle
Üzülme vericez bebekler gelsin yeter

60,70 Bazen 80

Toklukta Cok fazla artmıyor

Canım lütfen seni dışarıya alalım Yoksa yeminle tüm kilomla otururum üstüne
ay hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin canim ben kilo alirim diyordum cunku normalde kilosu olan bi bayanim ve ustelik ne yesem yariyor ama hamilelik ters tepti sanirim

Dış çekim için böyle bi elbise düşünüyorum ama bu gobekle acaba nasıl durur bilemedim. Buradaki kız zayıf haliyle
Bence çok güzelmiş elbise yakışır bence giy canım
Merhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
Geçmiş olsun canım

Valla benim yüzümde, mememde ( ne yazık ki), kollarımda hiç bir değişiklik yok. Tüm kiloyu göbek, popo ve basenden aldım. Kız bebek basen yapıyor diyorlar. Canlı kanıtıyım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…