Benim öyle bir sorunum olduğunu nerden çıkardılar ki peki???
Onu diyen nasıl biri geçmişiniz var mı bilmiyorum ama belki de sorgulamak niyetiyle değilde sana üzüldüğü için ye demiştir canım. Ne olursa olsun iyi de olsa kötü de olsa kimseyi sallama. Çok geçmiş olsun.selam kızlar, bugün ilk defa fenalaştım, elim ayağım boşaldı sanki bi anda gözlerim karardı. tansiyonumu ölçtüler baya düşük çıktı. sabahları portakal yiyorum demir takviyesi yanında ve biraz bekliyorum ama bugün kahvaltım yarım saat kadar gecikince resmen bünyem karıştı. daha yeni kendime geldim sayılır inanın.....bi de ordan merabadan öte muhabbetim olmayan biri gelmiş, sen hiç yemiyosun ki zaten diyo. nerden biliyosa ne yiyip yemediğimi! valla resmen tırnaklarımın çıktığını hissettim, benim bebeğimi benden daha fazla kim düşünebilir ki? resmen anneliğime laf etti boğup atasım geldi o kadar sinirlendim ya. bi de 1-2ay önce gelmiş bana kilo verdin sen diyo, halbuki kilo almamamm mümkün değil görüntü de ortada ama neden moral bozmak için saçmalıyo anlamıyorum.
geçmiş olsun canım, böyle insanlar çıkıyor malesef ben tokken bile düşüyor tansiyonum onu napcaz?? bilgisizliklerinden varya, umursamamaya çalış, dikkat et kendine birdaha olmaz inşallahselam kızlar, bugün ilk defa fenalaştım, elim ayağım boşaldı sanki bi anda gözlerim karardı. tansiyonumu ölçtüler baya düşük çıktı. sabahları portakal yiyorum demir takviyesi yanında ve biraz bekliyorum ama bugün kahvaltım yarım saat kadar gecikince resmen bünyem karıştı. daha yeni kendime geldim sayılır inanın.....bi de ordan merabadan öte muhabbetim olmayan biri gelmiş, sen hiç yemiyosun ki zaten diyo. nerden biliyosa ne yiyip yemediğimi! valla resmen tırnaklarımın çıktığını hissettim, benim bebeğimi benden daha fazla kim düşünebilir ki? resmen anneliğime laf etti boğup atasım geldi o kadar sinirlendim ya. bi de 1-2ay önce gelmiş bana kilo verdin sen diyo, halbuki kilo almamamm mümkün değil görüntü de ortada ama neden moral bozmak için saçmalıyo anlamıyorum.
71 kilo da benim canım yaaValla Tartı doğruysa bende 69 kiloyum şuan
Buda demek oluyo ki +12 kilo
Banada biraz insülin başlar gibi geliyor canım ama benim dr çok rahat devam et de diyebilir. Sadece sabah açlıkları böyle çıkıyor artık çare bulamadım yanıCanım benim açlık 100 den fazla diye hafif dozda insuline başlanmıştı ama bakalım senin doktor ne dicek...
26. Haftamda +1 kilodaydım Çarşamba bakalım kaç çıkacağımEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Açlık kaç çıkıyor o zaman canım seninCanım bunlar zaten tokluk ölçüleri
Canım lütfen seni dışarıya alalımHiç kusma ve bulantı yasamadigim halde ilk 4 ayda 3 kilo verdim simdi ise hamile kaldigim kilodaym yani 31+4 deyim ve hamile kaldigim kilodaym
Aha ! İşte bir kilo kankam dahaBenden de selam +12ile
Canım seni de lütfen dışarıya alalım. Kilo almayanlara hiiiçççç sabrım yok30+4 3 kilo aldım kızlar benim bünye böyle yediğim bebişe gidiyormuş:) hamile olmasam daha çok kilo alma kapasitesine sahibim inanın
Bende 8 kilo aldımEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Benim popoya gitmez yapıda popo yok71 kilo da benim canım yaaAma sen pek almamış gibisin maşallah. Benim popoyu bi görsen, sanki orada bebek
60,70 Bazen 80Banada biraz insülin başlar gibi geliyor canım ama benim dr çok rahat devam et de diyebilir. Sadece sabah açlıkları böyle çıkıyor artık çare bulamadım yanı
26. Haftamda +1 kilodaydım Çarşamba bakalım kaç çıkacağım
Açlık kaç çıkıyor o zaman canım senin
Canım lütfen seni dışarıya alalımYoksa yeminle tüm kilomla otururum üstüne
Seni tam dışarıya almayalım da, böyle kapı önüne alalım gibi canımcımBende 8 kilo aldım ☹
Bence çok güzelmiş elbise yakışır bence giy canımDış çekim için böyle bi elbise düşünüyorum ama bu gobekle acaba nasıl durur bilemedim. Buradaki kız zayıf haliyle
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
Valla benim yüzümde, mememde ( ne yazık ki), kollarımda hiç bir değişiklik yok. Tüm kiloyu göbek, popo ve basenden aldım. Kız bebek basen yapıyor diyorlar. Canlı kanıtıyım resmenBenim popoya gitmez yapıda popo yok
Çoğunluk göbek memişler kol ve bacaklarda Bide surat poğaça olmaya başladı
Eşim olcak bey Roberto Carlos diyor baldırlarımdan dolayı o kadar diyim kendisi bildiğin cin aliiyi saklıyorum sadece kıyafetlerle
Üzülme vericez bebekler gelsin yeter
Canım bir saatlik tokluk mu ölçüyorsun ne güzel ya. Benimki hiç 120 bin altında çıkmaz60,70 Bazen 80
Toklukta Cok fazla artmıyor
Geçmiş olsun. Nasıl enfeksiyon kapmışsın ya?Merhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?