2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun. Nasıl enfeksiyon kapmışsın ya?

Boğaz enfeksiyonu. Boğazım taş gibi oldu nefes alırken bile acıyor.

Bir de nezle, yüksek ateş ve sıtma...
Sıtma dan dolayı kendimi öyle kastım ki gece boyu . Suan bütün kemiklerim etlerime geçmiş gibi agriyor. Bas ağrısı da var

Yanı anlayacağın şuan resmen çürüğe çıktım

geçmiş olsun canım, böyle insanlar çıkıyor malesef ben tokken bile düşüyor tansiyonum onu napcaz?? bilgisizliklerinden varya, umursamamaya çalış, dikkat et kendine birdaha olmaz inşallah
teşekkür ederim kızlar inşallah bi daha olmaz..Sözüm meclisten dışarı, kadın milletini bazen anlamıyorum hiç. Kendince rakip görüp sırf moral bozmak için konuşanı mı ararsın, her şey yolunda dediğimizde kıskananı mı ararsın....ama bende de tahammül sınırı baya aşağılara indi, hele ki söz konusu bebeğim ve benim anneliğim olunca inşallah lohusalıkta falan delirmem tek korkum o

Off çok geçmiş olsun, dikkat et kendine Ben de normalde her kış 4 5 kere hasta olurdum. Hamileliğimde daha hiç hasta olmadım maşallah ama eminim çok zordur

Diş ağrısı yaşayan arkadaş vardı az önce okudum ismini hatırlamıyorum

Bu aylarda dia ağrısı çekmek iyi değil kızlar, erken doğumu tetikliyor. Dis hekimine muhakkak gidin, o hem sizin hem de bebeginiz için en doğru tedaviyi sunacaktır.

Canım bir saatlik tokluk mu ölçüyorsun ne güzel ya. Benimki hiç 120 bin altında çıkmaz
2saatlik ölç dedi bana canım
Doktora goturtüm diyet yapıp 20 gunluk sonuçlarımı gayet iyi
Böyle devam et dedi

Arada diyeti bozup kaçamak yaptigim günlerde en fazla 115 çikti tokluk şekerim

Bu değer bile çok değilmiş

Şimdi benim şeker yüklemem biraz fazla cikti diye
Hep Diyetle mi devam edicem
Ne zor işmiş bunlar

Off çok geçmiş olsun, dikkat et kendine Ben de normalde her kış 4 5 kere hasta olurdum. Hamileliğimde daha hiç hasta olmadım maşallah ama eminim çok zordur

Ay maşallah maşallah. Dilini ısır:)

Ben de tam tersi normalde hasta olmam.
Kolay kolay . Hele hastalanıp yatağa hiç düşmem

Ama hamilelik beni fena sopaladı. Basından beri hiç toparlayamadım. Isyan etmiyorum çok şükür her sey için. Ama yoruldum gerçekten

O zmaan deneyimlisin canim baska kesin ama kesin lazim olur kesin koy dedigin neler var rica etsem soylermisn

-Bir sabahlık,bir gecelik.
-2 takım pamuklu pijama
-Rahat bir çift terlik koy.Mümkünse kullanıp atabileceğin.Hastanede giyildiği için normalde kullanmak pek sağlıklı değil.
-Ben çok aşırı terlemistim doğum sonrası sık sık çamaşır değiştim.O nedenle 5-6 tane atlet hastaneden çıkarken giymek için bir sutyen ve külot. (Külot ped kullandığım için külota,emzirme atleti kullandığım için de sütyene gerek olmamıştı hastanede.Sütyen ve külot illaki kullanırım dersen 3-4 tane koy her birinden.
-Yine hastaneden çıkarken giymek için rahat bir elbise.Önü düğmeli emzirmeye elverişli.
-Çorap 2 çift.
-Göğüs ucu kremi
-Tarak,dişş macunu,fırça,
-Duş alırsanız Şampuan,sabun,banyo havlusu,bornoz
-2 adet el-yüz havlusu
-Deodorant
-Makyaj yapıyorsanız makyaj malzemesi
-Kapalı isen 3-4 adet pamuklu eşarp.Açiksan saçını toplu tutacak toka taç bant vs.Çünku çok terleniyor.Ki yazın ortasında doğum yapicaz.
-Su ısıtıcı(sezeryan olduğum için neskafe içtim 2 saate bir baş ağrısı olmasın diye.Ondan mi bilmiyorum hiç baş ağrım olmadı.Ve ziyaretçilere de kahve,bitki çayı vs ikram etmiştik.)
-Kirli kıyafetlerini ve ziyarete gelenlerin getirdiklerini koymak için 3-4 tane alışveriş torbası.
Bebek için;
-Bir takım 10 lu,2 takım 5 li hastane çıkışı
-3 adet alt üst pamuklu takım
-2-3 çift çorap ve eldiven
-2 adet penye pamuklu sapka (benim oglusum un kafa yapısı büyük olduğu için hastane çıkışı şapkaları dar gelmişti. )
-Hariçten 2 adet pamuklu penye battaniye
-saf pamuk ve su iceren ıslak mendil
-bir paket yenidoğan göbek bağı oyuntulu bebek bezi
-Müslin ağız bezi 4-5 tane
-Bebek temizleme pamuğu bir paket (Bebeğin altını yüzünü boynunu hastanede ve evde su ve pamukla temizlemistim ilk 1-2 ay)
-Pişik kremi
-Kullan at alt açma 4-5 adet
-Bir adet küçük boy cam biberon,alıştırmak istiyorsanız bir adet emzik.(Bu bebeğimde emzik,biberon,mama goturmeyecegim ama yine de fikir olsun size)
-Bir paket yeni doğan için mama
-Hastaneden çıkarken bebeği taşımak için puset.
Aklıma gelenler bunlar.Kesin unuttuğum şeyler vardır.Baska tecrübeli arkadaşlar tamamlayabilir

Valla benim yüzümde, mememde ( ne yazık ki), kollarımda hiç bir değişiklik yok. Tüm kiloyu göbek, popo ve basenden aldım. Kız bebek basen yapıyor diyorlar. Canlı kanıtıyım resmen
Bence vücut eğilimi tamamen hiç bi zaman totom olmadı keşke olsa ama yapıda yok bacak çok müsait benimde hemen kalınlaşır üst kol hemen kalınlaşır olsun canımız sağolsun diyet spor hallederiz
Kız biz canlı doğurcaz içimizde küçük insan büyüyor bunu mu halledemicez

Canım çok geçmiş olsun. Kısa süre önce dis agrisindan çok cektim. Doktoruma danisarak dolgu yaptım. Röntgen çekilirken çift koruma koydular göbeğime ve ben maalesef kolay uyuşmuyorum 2 kez uyusturucu yaptilar anca uyuştum. Çok şükür şimdi çok daha iyi disim. Dolgu yapan doktor iyi ki geldin dedi,yoksa hem sana hem bebeğe zarar verir eğer iltihap yada enfeksiyon varsa. Ben 1 haftalık antibiyotikte kullandım.

Off benim popom çok büyük asla bulamam onlardan ben always ped alicam yoğun kanamalar için,lohusa icin tavsiye ediyorlar

Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Bende 12 kilo aldım penguen gibi dolanıyorum evde

Bende 12 kilo aldım penguen gibi dolanıyorum evde

-8 kg den aldığım +2 kg ile devam bende.Kalan 2 buçuk ayda 6 kg alırsam hamile kaldığım kilo ile doğuma giderim büyük ihtimal.Ama ben sizler gibi zayıf değilim(dim).90 dan 82 ye düştüm.Simdi 84-85 arası gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…