Valla ne güzel yaay hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin canim ben kilo alirim diyordum cunku normalde kilosu olan bi bayanim ve ustelik ne yesem yariyor ama hamilelik ters tepti sanirim
Vay anasını ya ! Anca 2-3 kilo alırsın.Ben 13 kilo vermiştim . 13 ünu de geri aldim. Suan basladigim yerdeyim :). Kaldı 3 ay. Bakalım ne kadar alicam
Geçmiş olsun. Nasıl enfeksiyon kapmışsın ya?
AhahahaAy benim koca 60 kilo ya var ya yok, ben 90 olmuşum bide boyum 1.56 yanında top giibiii kaldımadamı yemiş gibiyim kilo almayanlarr size bakışım ➡
İlk önce geçmiş olsun canım kan şekeri tansiyon oynuyo benimde 1 kere sadece başıma geldi o yeme içmeyle alakalı değil sanırım ters Bi hareket bile yapsan çıkıyo
Başkasının lafını dinlersek ohoooo boşver tabiki de senin bebeğini senden iyi kimse düşünemez çocuk yap diyene Bi paket bez mi alıcaksın sanki diyodum
Şimdide şunu yap bunu yap diyene gayet sağlıklı dert etmeyin diyorum hiç tavizim yok bu konuda
Boşver sen iyi ol bebişin iyi olsun millet konuşsun
Onu diyen nasıl biri geçmişiniz var mı bilmiyorum ama belki de sorgulamak niyetiyle değilde sana üzüldüğü için ye demiştir canım. Ne olursa olsun iyi de olsa kötü de olsa kimseyi sallama. Çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim kızlar inşallah bi daha olmaz..Sözüm meclisten dışarı, kadın milletini bazen anlamıyorum hiç. Kendince rakip görüp sırf moral bozmak için konuşanı mı ararsın, her şey yolunda dediğimizde kıskananı mı ararsın....ama bende de tahammül sınırı baya aşağılara indi, hele ki söz konusu bebeğim ve benim anneliğim oluncageçmiş olsun canım, böyle insanlar çıkıyor malesef ben tokken bile düşüyor tansiyonum onu napcaz?? bilgisizliklerinden varya, umursamamaya çalış, dikkat et kendine birdaha olmaz inşallah
Off çok geçmiş olsun, dikkat et kendineBoğaz enfeksiyonu. Boğazım taş gibi oldu nefes alırken bile acıyor.
Bir de nezle, yüksek ateş ve sıtma...
Sıtma dan dolayı kendimi öyle kastım ki gece boyu . Suan bütün kemiklerim etlerime geçmiş gibi agriyor. Bas ağrısı da var
Yanı anlayacağın şuan resmen çürüğe çıktım
2saatlik ölç dedi bana canımCanım bir saatlik tokluk mu ölçüyorsun ne güzel ya. Benimki hiç 120 bin altında çıkmaz
Ay valla yaa popomda kocaman oldu dediğin gibi sanki benim kız karnımda değil popomdaAhahahaAllahtan benim koca 1.90, yoksa her gün çenemle öldürürdüm onu kilo aldım diye :S Aman sende pek mini miniymişsin
Off çok geçmiş olsun, dikkat et kendineBen de normalde her kış 4 5 kere hasta olurdum. Hamileliğimde daha hiç hasta olmadım maşallah ama eminim çok zordur
O zmaan deneyimlisin canim baska kesin ama kesin lazim olur kesin koy dedigin neler var rica etsem soylermisn
Bence vücut eğilimi tamamen hiç bi zaman totom olmadı keşke olsa ama yapıda yok bacak çok müsait benimde hemen kalınlaşır üst kol hemen kalınlaşır olsun canımız sağolsun diyet spor hallederizValla benim yüzümde, mememde ( ne yazık ki), kollarımda hiç bir değişiklik yok. Tüm kiloyu göbek, popo ve basenden aldım. Kız bebek basen yapıyor diyorlar. Canlı kanıtıyım resmen
Canım çok geçmiş olsun. Kısa süre önce dis agrisindan çok cektim. Doktoruma danisarak dolgu yaptım. Röntgen çekilirken çift koruma koydular göbeğime ve ben maalesef kolay uyuşmuyorum 2 kez uyusturucu yaptilar anca uyuştum. Çok şükür şimdi çok daha iyi disim. Dolgu yapan doktor iyi ki geldin dedi,yoksa hem sana hem bebeğe zarar verir eğer iltihap yada enfeksiyon varsa. Ben 1 haftalık antibiyotikte kullandım.Günaydın kızlar, bir tane yirmilik dişim vardı çenede yer olmadığı için çene kemiği dışına doğru çok çok dipte, korkunç şekilde apse yapmış kütük gibi şiş çene kemiği de aynı. Ne çözer bunu dis doktoruna gitsem antibiyotik verirler kesin
Gözünaydin :)Selam kızlar Doğum iznine ayrıldım artık bugün itibarıyla çok şükür
Off benim popom çok büyük asla bulamam onlardanKızlar bende hep depend külot duymuştum, onu düşünüyordum ama gebe okulundaki ebelere danıştım, dependi her defasında kanama kontorlunde yırtmak zorunda kalıyoruz ve lohusa tekrar yeniden kalkıp yenisini giymekle uğraşıyor, cırt cırtlı olanlar daha kullanışlı dediler.Benimde aklım karıştı sanırım ben hasta bezi gibi olandan alacam, bebek bezinin büyük hali gibi olanlardan
Bende 12 kilo aldım penguen gibi dolanıyorum evdeEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Bende 12 kilo aldım penguen gibi dolanıyorum evde
Off benim popom çok büyük asla bulamam onlardanben always ped alicam yoğun kanamalar için,lohusa icin tavsiye ediyorlar
Gel canım böğrüme, sen de bizim takımdansınBende 12 kilo aldım penguen gibi dolanıyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?