2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy masallah ne kadar sabirla uzun.uzun yazmissin

Bende hiç zayıf değildim Gaziantep’te çalışıyordum ve eşim de yanımda değildi kendimi yemelere vermiştim sonra eşimin yanına geldim zayıflarım artık derken bi baktık aa sürpriz bebek geliyor o kilonun üstüne bi 12 kilo daha gelince psikolojim yerlerde inşallah çabuk gider fazla kilolar

Aynen bende tam kilo vereyim derken hamile kaldım.Dogum sonrası beraberce verelim inşaallah.

Sagol canimm allah razi olsun ellerin dert görmesin

Kızlar hamilelikte alınan hızlı gidiyor ama emzirme dönemi alınanlar çok zor veriliyor ben hamileliklerde kusmaktan kilo alamıyorum şimdi ikizlerle +5 kilodayım. Doğum sonrası biten mide rahatsızlığı aşırı iştah açılmasıyla kilo alıyorum onu da zor veriyorum bakalım bu sefer nasıl olacak

28. haftamdayım 10 kg aldım hareketlerimde kısıtlılık hissediyorum banyoda yatarken günlük rutinde ve korkuyorum son aylarda daha çok alacağımdan

Kızlar 60 kg ile hamile kaldım.simdi kaç kilodayım bir türlü anlamadım ben.son üç gündür sabah ları 70,1 / 72,6 / 71 kg çıktı.ogleden sonra 74 u buluyor.ama son bir aydır vücudumda ödem var.benim kilom kaç şimdi anlamadim en düşük olanindanmi hesaplasam

Bence 70-71 olarak say sen.

Off benim popom çok büyük asla bulamam onlardan ben always ped alicam yoğun kanamalar için,lohusa icin tavsiye ediyorlar
Ay kuzum yaa benim popoda senden aşağı değildir emin ol 90a vurdum yerden bitme boyumla Türkiye'de bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden her boy var ama orda nasıldır bilemedim
Ben fazla kiloların üstüne aldım o kadar kiloyu ben varken sen ve Meylen yanımdan geçemezsiniz şekerim
Beni de unutma canım, 78+12 nur topu gibiyim, ama mutluyummm

Benimde işime öylesi geliyor aslinda ozaman 10-11 kg aldim

Sabah aç karnına tartil hep.Öğleden sonrasını akşamı hiç sayma.2-4 kg arası fark ediyor.70 çıktığına göre sabahları bazen fazla çıkıyorsa ödem olabilir öyle düşün.Aynen 10-11 diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…