Ayy masallah ne kadar sabirla uzun.uzun yazmissin-Bir sabahlık,bir gecelik.
-2 takım pamuklu pijama
-Rahat bir çift terlik koy.Mümkünse kullanıp atabileceğin.Hastanede giyildiği için normalde kullanmak pek sağlıklı değil.
-Ben çok aşırı terlemistim doğum sonrası sık sık çamaşır değiştim.O nedenle 5-6 tane atlet hastaneden çıkarken giymek için bir sutyen ve külot. (Külot ped kullandığım için külota,emzirme atleti kullandığım için de sütyene gerek olmamıştı hastanede.Sütyen ve külot illaki kullanırım dersen 3-4 tane koy her birinden.
-Yine hastaneden çıkarken giymek için rahat bir elbise.Önü düğmeli emzirmeye elverişli.
-Çorap 2 çift.
-Göğüs ucu kremi
-Tarak,dişş macunu,fırça,
-Duş alırsanız Şampuan,sabun,banyo havlusu,bornoz
-2 adet el-yüz havlusu
-Deodorant
-Makyaj yapıyorsanız makyaj malzemesi
-Kapalı isen 3-4 adet pamuklu eşarp.Açiksan saçını toplu tutacak toka taç bant vs.Çünku çok terleniyor.Ki yazın ortasında doğum yapicaz.
-Su ısıtıcı(sezeryan olduğum için neskafe içtim 2 saate bir baş ağrısı olmasın diye.Ondan mi bilmiyorum hiç baş ağrım olmadı.Ve ziyaretçilere de kahve,bitki çayı vs ikram etmiştik.)
-Kirli kıyafetlerini ve ziyarete gelenlerin getirdiklerini koymak için 3-4 tane alışveriş torbası.
Bebek için;
-Bir takım 10 lu,2 takım 5 li hastane çıkışı
-3 adet alt üst pamuklu takım
-2-3 çift çorap ve eldiven
-2 adet penye pamuklu sapka (benim oglusum un kafa yapısı büyük olduğu için hastane çıkışı şapkaları dar gelmişti. )
-Hariçten 2 adet pamuklu penye battaniye
-saf pamuk ve su iceren ıslak mendil
-bir paket yenidoğan göbek bağı oyuntulu bebek bezi
-Müslin ağız bezi 4-5 tane
-Bebek temizleme pamuğu bir paket (Bebeğin altını yüzünü boynunu hastanede ve evde su ve pamukla temizlemistim ilk 1-2 ay)
-Pişik kremi
-Kullan at alt açma 4-5 adet
-Bir adet küçük boy cam biberon,alıştırmak istiyorsanız bir adet emzik.(Bu bebeğimde emzik,biberon,mama goturmeyecegim ama yine de fikir olsun size)
-Bir paket yeni doğan için mama
-Hastaneden çıkarken bebeği taşımak için puset.
Aklıma gelenler bunlar.Kesin unuttuğum şeyler vardır.Baska tecrübeli arkadaşlar tamamlayabilir
Bende hiç zayıf değildim Gaziantep’te çalışıyordum ve eşim de yanımda değildi kendimi yemelere vermiştim sonra eşimin yanına geldim zayıflarım artık derken bi baktık aa sürpriz bebek geliyor o kilonun üstüne bi 12 kilo daha gelince psikolojim yerlerde inşallah çabuk gider fazla kilolar-8 kg den aldığım +2 kg ile devam bende.Kalan 2 buçuk ayda 6 kg alırsam hamile kaldığım kilo ile doğuma giderim büyük ihtimal.Ama ben sizler gibi zayıf değilim(dim).90 dan 82 ye düştüm.Simdi 84-85 arası gidip geliyorum
Merhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
Bende hiç zayıf değildim Gaziantep’te çalışıyordum ve eşim de yanımda değildi kendimi yemelere vermiştim sonra eşimin yanına geldim zayıflarım artık derken bi baktık aa sürpriz bebek geliyor o kilonun üstüne bi 12 kilo daha gelince psikolojim yerlerde inşallah çabuk gider fazla kilolar
Ben fazla kiloların üstüne aldım o kadar kiloyu ben varken sen ve Meylen yanımdan geçemezsiniz şekerimGel canım böğrüme, sen de bizim takımdansın
Ayy masallah ne kadar sabirla uzun.uzun yazmissin
Ayy inşallah ya eşimin espirilerinin ana teması oldu kilolarımAynen bende tam kilo vereyim derken hamile kaldım.Dogum sonrası beraberce verelim inşaallah.
Sagol canimm allah razi olsun ellerin dert görmesin-Bir sabahlık,bir gecelik.
-2 takım pamuklu pijama
-Rahat bir çift terlik koy.Mümkünse kullanıp atabileceğin.Hastanede giyildiği için normalde kullanmak pek sağlıklı değil.
-Ben çok aşırı terlemistim doğum sonrası sık sık çamaşır değiştim.O nedenle 5-6 tane atlet hastaneden çıkarken giymek için bir sutyen ve külot. (Külot ped kullandığım için külota,emzirme atleti kullandığım için de sütyene gerek olmamıştı hastanede.Sütyen ve külot illaki kullanırım dersen 3-4 tane koy her birinden.
-Yine hastaneden çıkarken giymek için rahat bir elbise.Önü düğmeli emzirmeye elverişli.
-Çorap 2 çift.
-Göğüs ucu kremi
-Tarak,dişş macunu,fırça,
-Duş alırsanız Şampuan,sabun,banyo havlusu,bornoz
-2 adet el-yüz havlusu
-Deodorant
-Makyaj yapıyorsanız makyaj malzemesi
-Kapalı isen 3-4 adet pamuklu eşarp.Açiksan saçını toplu tutacak toka taç bant vs.Çünku çok terleniyor.Ki yazın ortasında doğum yapicaz.
-Su ısıtıcı(sezeryan olduğum için neskafe içtim 2 saate bir baş ağrısı olmasın diye.Ondan mi bilmiyorum hiç baş ağrım olmadı.Ve ziyaretçilere de kahve,bitki çayı vs ikram etmiştik.)
-Kirli kıyafetlerini ve ziyarete gelenlerin getirdiklerini koymak için 3-4 tane alışveriş torbası.
Bebek için;
-Bir takım 10 lu,2 takım 5 li hastane çıkışı
-3 adet alt üst pamuklu takım
-2-3 çift çorap ve eldiven
-2 adet penye pamuklu sapka (benim oglusum un kafa yapısı büyük olduğu için hastane çıkışı şapkaları dar gelmişti. )
-Hariçten 2 adet pamuklu penye battaniye
-saf pamuk ve su iceren ıslak mendil
-bir paket yenidoğan göbek bağı oyuntulu bebek bezi
-Müslin ağız bezi 4-5 tane
-Bebek temizleme pamuğu bir paket (Bebeğin altını yüzünü boynunu hastanede ve evde su ve pamukla temizlemistim ilk 1-2 ay)
-Pişik kremi
-Kullan at alt açma 4-5 adet
-Bir adet küçük boy cam biberon,alıştırmak istiyorsanız bir adet emzik.(Bu bebeğimde emzik,biberon,mama goturmeyecegim ama yine de fikir olsun size)
-Bir paket yeni doğan için mama
-Hastaneden çıkarken bebeği taşımak için puset.
Aklıma gelenler bunlar.Kesin unuttuğum şeyler vardır.Baska tecrübeli arkadaşlar tamamlayabilir
Bende faydalandim canim tesekkur.ederim fotosunu cektim.hemenHastane çantalarının hazırlanma zamanı geliyor ya üsenmiyim yazayım dedim canım.Ilk gebeliği olanlar faydalanır belki
Ayy inşallah ya eşimin espirilerinin ana teması oldu kilolarım ☺
Bende faydalandim canim tesekkur.ederim fotosunu cektim.hemen
Bence 70-71 olarak say sen.Kızlar 60 kg ile hamile kaldım.simdi kaç kilodayım bir türlü anlamadım ben.son üç gündür sabah ları 70,1 / 72,6 / 71 kg çıktı.ogleden sonra 74 u buluyor.ama son bir aydır vücudumda ödem var.benim kilom kaç şimdi anlamadim en düşük olanindanmi hesaplasam
Ay ben senin kendinle barışık olmanı seveyimBen fazla kiloların üstüne aldım o kadar kiloyu ben varken sen ve Meylen yanımdan geçemezsiniz şekerim
Benimde işime öylesi geliyor aslindaBence 70-71 olarak say sen.
Ay kuzum yaaOff benim popom çok büyük asla bulamam onlardanben always ped alicam yoğun kanamalar için,lohusa icin tavsiye ediyorlar
Beni de unutma canım, 78+12 nur topu gibiyim, ama mutluyummmBen fazla kiloların üstüne aldım o kadar kiloyu ben varken sen ve Meylen yanımdan geçemezsiniz şekerim
Benimde işime öylesi geliyor aslindaozaman 10-11 kg aldim
Bende 5 kilo aldım bulantım iştah kaybında olmadı.ama normalde kilom var diye heralde az aldım diyorum30+4 3 kilo aldım kızlar benim bünye böyle yediğim bebişe gidiyormuş:) hamile olmasam daha çok kilo alma kapasitesine sahibim inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?