Ay kuzum yaabenim popoda senden aşağı değildir emin ol 90a vurdum yerden bitme boyumla Türkiye'de bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden her boy var ama orda nasıldır bilemedim
Beni de unutma canım, 78+12 nur topu gibiyim, ama mutluyummm
Ay kuzum yaabenim popoda senden aşağı değildir emin ol 90a vurdum yerden bitme boyumla Türkiye'de bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden her boy var ama orda nasıldır bilemedim
Beni de unutma canım, 78+12 nur topu gibiyim, ama mutluyummm
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
İlk gün ped yeterli olacağını düşünmüyorum canım. Hasta bezi kullanmayı düşünüyorum cırt cırtlı, onda da küloda gerek yok ilk gün. Yengelerim de öyle yapmıştı. Hatta elimde 5 - 6 tane var almıcam ekstra.Canım biri alıntılamis mesajını ama bulamadım.külot bezi her seferinde yırtıyoruz hasta değiştirmek zorunda kalıyor demiş ebeler size.Ben öyle birşey yaşamadım.Yan tarafından baktilar.Bazen de dolu mu pedin diye sordular yirtmadilar yani.Kullanim açısından da oldukça rahat külot kirlenmiş olmuyor boşuna.Ped kaydı dışına taştı vs problemi de olmuyor.
İlk gün ped yeterli olacağını düşünmüyorum canım. Hasta bezi kullanmayı düşünüyorum cırt cırtlı, onda da küloda gerek yok ilk gün. Yengelerim de öyle yapmıştı. Hatta elimde 5 - 6 tane var almıcam ekstra.
Doğrudur herkesin rahatlık seçeneği farklı.Normal ped zaten mümkün değil ilk 3 gün falan.Hasta bezleri de çok kaba oluyor büyük yani.Yanlislikla almıştı esim bende de var ama kullanamam onları yaşlısı olan birine vericem.Cırt cırtlı bezi bilmiyorum bi bakayım ona
Doğrudur herkesin rahatlık seçeneği farklı. ☺ Ben elimde bunlar olduğu ve burdaki ebeler kontrolü kendileri yaptıkları için hastaneye ekstra almak istemiyorum zaten 1 gün kalınıyor hastanede, eve gelince de duruma göre hareket ederim.
Sagol canimm allah razi olsun ellerin dert görmesin
Maşallah Sayecim, hayırlı olsun. Sağlıkla doğsunlar inşallah, 30 ları gördün darısı 37 lere canım, inşallahhhhhhSelam kızlar Doğum iznine ayrıldım artık bugün itibarıyla çok şükür
Başınız sağ olsun. Valla bende de bi kaç gündür geceleri var özellikle, hayırlısıKızlar sizde de.nefes almada zorlanma oluyormu cenazemiz vardı ondan mıdır bilmiyorum bu aralar çok içim sıkılıyor daraliyorum nefes alamayıp kalpten gidicem diye korkuyorum öyle olunca da panik oluyorum daha kotu oluyorum
+11 le bi selam da bendenEvveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Doktorunu ara sor canim. Benimde oyle olmustu cok.cok azdi 1 damla falan doktorumu aramistim hemen gel demisti. Bir sey cikmamisti ama kendini yormussundur sancin olmustur ondan falan demisti.Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibibu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
Doktorunu ara sor canim. Benimde oyle olmustu cok.cok azdi 1 damla falan doktorumu aramistim hemen gel demisti. Bir sey cikmamisti ama kendini yormussundur sancin olmustur ondan falan demisti.
Hatta benim cok acik kahveydi doktor hemen cagirmisti yanina ihmal etme derim.
Doktora gitmelisin bence doktorlar kanama oldugunda doktora gidilmesini söylüyorlar insallah önemli birşey degildir.Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibibu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
Anladım canım ben 1 saatlik ölçüyorum endokrin öyle istiyor. Drdan dra fark ediyor. Maalesef gebelik diyetle devam edecek canım.2saatlik ölç dedi bana canım
Doktora goturtüm diyet yapıp 20 gunluk sonuçlarımı gayet iyi
Böyle devam et dedi
Arada diyeti bozup kaçamak yaptigim günlerde en fazla 115 çikti tokluk şekerim
Bu değer bile çok değilmiş
Şimdi benim şeker yüklemem biraz fazla cikti diye
Hep Diyetle mi devam edicem
Ne zor işmiş bunlar
Teşekkürler canımGözünaydin :)
Aminnn canım inşallahMaşallah Sayecim, hayırlı olsun. Sağlıkla doğsunlar inşallah, 30 ları gördün darısı 37 lere canım, inşallahhhhhh
Başınız sağ olsun. Valla bende de bi kaç gündür geceleri var özellikle, hayırlısı
+11 le bi selam da benden
Canım drunla bir görüş ne olur ne olmazKızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibibu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
Teşekkürler canım kaydettim benKızlar bu arada gebe okulundan doğum çantası için temel malzeme listesi verdiler paylaşmak istedim
Doktora görün canım hemen. Belki önemsiz bir şeydir. Ama erken doğumu tetikleyen bir durum da olabilir.Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibibu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?