2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım biri alıntılamis mesajını ama bulamadım.külot bezi her seferinde yırtıyoruz hasta değiştirmek zorunda kalıyor demiş ebeler size.Ben öyle birşey yaşamadım.Yan tarafından baktilar.Bazen de dolu mu pedin diye sordular yirtmadilar yani.Kullanim açısından da oldukça rahat külot kirlenmiş olmuyor boşuna.Ped kaydı dışına taştı vs problemi de olmuyor.

ay vallahi sen 90lara vurdun,ben balina gibi kiyilara vurdum . Bir bakicam daha emzirme sütyeni almadim şimdiden buranın nemi beni mahf ediyor hadi hayırlısı

İlk gün ped yeterli olacağını düşünmüyorum canım. Hasta bezi kullanmayı düşünüyorum cırt cırtlı, onda da küloda gerek yok ilk gün. Yengelerim de öyle yapmıştı. Hatta elimde 5 - 6 tane var almıcam ekstra.

Eklentiler

• IMG_20190429_144636.webp
    64 KB · Görüntüleme: 53

Normal ped zaten mümkün değil ilk 3 gün falan.Hasta bezleri de çok kaba oluyor büyük yani.Yanlislikla almıştı esim bende de var ama kullanamam onları yaşlısı olan birine vericem.Cırt cırtlı bezi bilmiyorum bi bakayım ona

Doğrudur herkesin rahatlık seçeneği farklı. Ben elimde bunlar olduğu ve burdaki ebeler kontrolü kendileri yaptıkları için hastaneye ekstra almak istemiyorum zaten 1 gün kalınıyor hastanede, eve gelince de duruma göre hareket ederim.

Tabi öyle canım.Normal doğumda bir gece sezeryanda iki gece kalınıyor.

Selam kızlar Doğum iznine ayrıldım artık bugün itibarıyla çok şükür
Maşallah Sayecim, hayırlı olsun. Sağlıkla doğsunlar inşallah, 30 ları gördün darısı 37 lere canım, inşallahhhhhh
Başınız sağ olsun. Valla bende de bi kaç gündür geceleri var özellikle, hayırlısı
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
+11 le bi selam da benden

Ben 2 kilo aldım ama bu ara çok iştahım açıldı. Sekerim yok ama varmış gibi diyetime dikkat ediyorum ama son günlerde zorlaniyorum. Canım herşeyi istiyor.
Kızın da depend kilot bez kullandım çok rahat ettim. Hastanede zaten bebek bezi gibi olanlardan koymuşlardı doğumdan ilk çıkınca. Kanama kontrolünü de 2 kere yaptılar daha kalkıp giyinmemiştim. Ilkinde kanamam az olmuş dedi. Yarim saatte bir totonu yukarı kaldır aksın dedi. Sezeryanliydim ama ağrım yoktu. Ben 5 dk bir filan kaldırdım. Baya boşaldı içim sanırım. Ikinci kontrolden sonra kalktım giyindim. 2 gun kaldik hastanede.Hastaneden eve geçince normal ped yeterli oldu. Kalan depend leri de başka doğum yapacak olan arkadaşıma verdim.
.

Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibi bu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.

Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibi bu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
Doktorunu ara sor canim. Benimde oyle olmustu cok.cok azdi 1 damla falan doktorumu aramistim hemen gel demisti. Bir sey cikmamisti ama kendini yormussundur sancin olmustur ondan falan demisti.

Doktora gitmelisin bence doktorlar kanama oldugunda doktora gidilmesini söylüyorlar insallah önemli birşey degildir.

Anladım canım ben 1 saatlik ölçüyorum endokrin öyle istiyor. Drdan dra fark ediyor. Maalesef gebelik diyetle devam edecek canım.
Teşekkürler canım
Aminnn canım inşallah
Canım drunla bir görüş ne olur ne olmaz

Doktora görün canım hemen. Belki önemsiz bir şeydir. Ama erken doğumu tetikleyen bir durum da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…