2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye

İltihap var canım görünüyor yumru gibi şişmiş antibiyotik yazdı

S Shewolf15 canım geçmiş olsun. Gerekirse antibiyotik kullan ağrı çekmektense
Öyle yapacağım canım ikidir hasta oluyorum Doktor ilaç yazıyor eşim arkadaşı eczaciya gidiyor sağolsun abi Nuh diyor peygamber demiyor ilaç kullanmasın diyor eşim de almadan geliyor enfeksiyonlar yayılıp beni yatırıyor. Bu sefer niyet ettim yani o ilaç kullanılacak

Alışveriş 🛍 ve ben
Yine 600₺ bayıdım
Kızım için değer
Sen daha yeni başladın hayırlı olsun ciciler prensese
Canım drun gerek görüyorsa kullan. Enfeksiyon ateş de yapar o daha tehlikeli. Eczacının bu şekilde yönlendirmesi de yanlış

O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hemen tedavi olur.

Sağol canım
Gayette güzel hiçte bişeyin yok hamileyiz hamile elbette kilo alcaz
İnan kasmıyorum bile kendimi özgürce kilo almak bi başka
Maşallah çok tatlısın.Tam bir hamile görüntüsü.Dogumdan sonra bütün kilolarını sağklıklıca verirsin inşallahhh.Bak bi hamile duası aldın
Sağol canım Allah razı olsun grupça çok tatlıyız bence

Bu arada iki gündür ejderha gibi alev alev midem boğazım salatalık süt hiç fayda etmiyor

Kızlar şu an günlük pedimde kahverengi iki damla gördüm, kana benziyo gibi bu ne şimdi korkuyorum. Karnım da bugun sabahtan beri sert gibiydi hep.
Ne yaptın nasıl oldun merak ettim.
Hastane çıkışımız ve sabahlığım hazır benim de
Moral olsun kilolarım kilo aldığını düşünen fit annelere
Çok tatlısınız kuzunla. Güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah
🛍şimdiden süsledi annesi
Eline sağlık çok güzel olmuş
Kızlar bunlar da geldi AliExpressten aldim. Alt değiştirme şeysi. Bide yan yatmasi ve donmemesi için şu 2 küçük yastıklı şey umarım beni anladiniz
Güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…