Diş ağrısı yaşayan arkadaş vardı az önce okudum ismini hatırlamıyorum
Bu aylarda dia ağrısı çekmek iyi değil kızlar, erken doğumu tetikliyor. Dis hekimine muhakkak gidin, o hem sizin hem de bebeginiz için en doğru tedaviyi sunacaktır.
O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Canım çok geçmiş olsun. Kısa süre önce dis agrisindan çok cektim. Doktoruma danisarak dolgu yaptım. Röntgen çekilirken çift koruma koydular göbeğime ve ben maalesef kolay uyuşmuyorum 2 kez uyusturucu yaptilar anca uyuştum. Çok şükür şimdi çok daha iyi disim. Dolgu yapan doktor iyi ki geldin dedi,yoksa hem sana hem bebeğe zarar verir eğer iltihap yada enfeksiyon varsa. Ben 1 haftalık antibiyotikte kullandım.
Öyle yapacağım canım ikidir hasta oluyorum Doktor ilaç yazıyor eşim arkadaşı eczaciya gidiyor sağolsun abi Nuh diyor peygamber demiyor ilaç kullanmasın diyor eşim de almadan geliyor enfeksiyonlar yayılıp beni yatırıyor. Bu sefer niyet ettim yani o ilaç kullanılacak
Öyle yapacağım canım ikidir hasta oluyorum Doktor ilaç yazıyor eşim arkadaşı eczaciya gidiyor sağolsun abi Nuh diyor peygamber demiyor ilaç kullanmasın diyor eşim de almadan geliyor enfeksiyonlar yayılıp beni yatırıyor. Bu sefer niyet ettim yani o ilaç kullanılacak
O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye