Bencede bolmeli daha kullanisli ufak tefek seyler icin. Kiyafetlerde zaten dolaba yerlestiriliyo.Bence tatlı bir hamilesin
Dolap için güzel bence, ben bir de çekmece için şöyle bişey düşüyorum belki ufak parçalar içim şapka eldiven çorap vb. Daha iyi olur diye düşündüm
SKUBB beyaz 44x34x11 cm bölmeli kutu - 10185593 | IKEA
SKUBB beyaz 44x34x11 cm bölmeli kutu - 10185593 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!m.ikea.com.tr
Biraz gereksiz sanki önce beğeniyoruz ben buna bu parayı verince ne kadar kullanacağım gerçekten gerekli mi diye sormalıyz bence paracıklar bebisler doğunca daha çok lazım oluyor kızlarKızlar ya ben ikeadan alt açma masası almak istiyorum, kuzenim kullanmıştı cok hoşuma gitmişti, sizce gereksiz mi? :)
kıyafetleri de kutulara yerleştirince çok düzenli durmaz mı canım üstüste değil de dik dik yerleştirilir.Bencede bolmeli daha kullanisli ufak tefek seyler icin. Kiyafetlerde zaten dolaba yerlestiriliyo.
Aslinda dolabina bagli canim. Benim.dolabin cok bolmesi var hani ust uste yiginti durmadi.Besiginde bir suru cekmecesi var. Ben sadece coraplari icin sapkasi icin bolmeli aldim canim. Ama sen bilirsin ihtiyacina gore bakkıyafetleri de kutulara yerleştirince çok düzenli durmaz mı canım üstüste değil de dik dik yerleştirilir.
Bak guzelmis bu coraplari icin ufak tefek seyeleri icin guzel olur.
Ultrason cihazları +300 -300yanilma payı var önemli olan 3-4 hafta önde yada geride gitmemesi Gayrettepe iyi çıkmışBen de 60la hamile kalıp 31. haftamla birlikte 70.50a ulaştım. Bebeğim 29da iken 1543 gramdı ve kilosuna göre 31+4 olarak çıkmıştı. Bu yüzden erken doğabilir mi diye düşünmekteyim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Ben bublardan istiyordum ama alıncada tğm zubınlara tulumlara isterim tanesi 20 tl 1 çekmece 100 2 çekmece 200 tl olur bu kdr masrafın içinde içimde kalıcak sanırım alamayacağım, ama gerçekten çok güzeller, hatta bir ara kendim dikmeyi düşündüm sonra üşendimDüzen için böyle sayfalarda var instada haberiniz olsun kızlar
Kuzum 2. El almayı düşünüyorum, bu arada bu organizerlar hemen hemen bütün kıyafetlerinde kullanışlı oluyor, minnacık oldukları içingüzel de çok pahalı kuzum
iyiyz kuzum zamanın geçmesini bekliyoruz her gün yeni bir araştırmayla :) sen nasılsın?Merhabaaa :) Napıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor zaman ?
olabilir kuzum bak bakalım letgoya falan. ah ah eksikler bitmiyor dimi :)Kuzum 2. El almayı düşünüyorum, bu arada bu organizerlar hemen hemen bütün kıyafetlerinde kullanışlı oluyor, minnacık oldukları için
Benimki göbüş ve baş 2hafta önde doktor bir yorum yapmadı.Kizlar aranızda bebeğinin kafası ve karnı 2 hafta önden giden var mı?
Canım şehir hastanesinde özel oda varsa ve eşinide alıyorlarsa bence neden olmasın. Hoş ben eşimi hiç yanımda istemiyorum çok panik daha çok gerer beni. 1 gece yattım ondada kafamın etini yedi.size bieşey sormak istiyorum kızlar. şimdi ben ilk önce şehir hastanesine gidiyordum 23. haftaya kadar da gittim. doktorumdan da memnundum fakat daha iyi olur diye arkadaşlarımın önerisi ile özel bi hastaneye gitmeye başladım. özel hastane fiyatlarıda çok yüksek değil bence uygun fakat, şehir hastanesi şartları da özel gibi.
sorum şu özelde mi doğum tercih etsem , yoksa şehir hastanesinde mi?
özel doğum ve sezeryan fark etmeksizin 1550 ( mesai saati dışında doğurursan +500, epudral+350 istersen)
karşılayabilecek durumdayım çok şükür, ama onun yerine şehir hast. doğum yapıp bu parayla çocuğuma ertelediğim odayı alabilirim. ayyy kafam çok karışıkmahremiyet açısından özel daha mı iyi diyorum bilemiyoruuumm bi fkir verin yaaw..
Canım bende haftasonu temizlikçi vardı cam kapı açıktı ayaklarım üşümüştü akşamına sancıladım nstde düzenli sancılarım çıktı yatış verdiler, ilaç serum neyseki azaldı. Çok geçmiş olsun iyiki önemseyip gitmişiz doktoraMerhaba kızlar. Iki gündür ateşler içinde yatıyorum.. enfeksiyon kapmışım. Dün gece sabaha kadar müşahede altındaydım. Kendinize dikkat edin salgın var
Benimde tokluklar hep 120 küsür.Canım bir saatlik tokluk mu ölçüyorsun ne güzel ya. Benimki hiç 120 bin altında çıkmaz
Evde tartı varsa sabah aç karnına iç çamaşırıyla tartıl canım ben onu baz alıyorumKızlar 60 kg ile hamile kaldım.simdi kaç kilodayım bir türlü anlamadım ben.son üç gündür sabah ları 70,1 / 72,6 / 71 kg çıktı.ogleden sonra 74 u buluyor.ama son bir aydır vücudumda ödem var.benim kilom kaç şimdi anlamadim en düşük olanindanmi hesaplasam
Çok güzelleerrrr bayıldım, bu arada çok güzel hamilesinHastane çıkışımız ve sabahlığım hazır benim de
Yaw çok merak ediyorlarsa yagelsin baksınlar yada oğulları gitsin. Sen hamile hamile bakıyorsun birde tellabilgi veriyorsun. Ben mıcır mıcır aileilişkilerine karşıyım valla. Kendi ailemi bile haftada 2 ararım.Erkek hastalığı çekilmiyor da görümcemler kayınpederim vs sürekli arayıp yazıyorlar tövbe Bi basit üşütme grip bile değil sanki çocuk komalık oldu onlar hiç mi hiç çekilmiyor canım
Canım migrosta ağzı fermuarlı olanları varmış benim kardeşim yıkadığı zıbınlar kirlenmesin toz olmasın diye o fermuarlı dolap düzenleyicilerden aldı.kızlar dolap içi kutusu alıcam bebeğin kıyafetlerini düzenli koymak için nasıl bu sizce?
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...ywGXyIn0CCD5pIOCDm4nH0hqk6ikl9U9ASiKdPtPm6K08
Canım poşetten mi bahsediyorsun çok anlayamadım. Bana kardeşim bir tane maxi cosi getirmiş. Bende ebebekten bir tane daha aldım.6-7 ay kadar kullanılıyor oto koltuğu olarak. Sonrasında oto koltuğuna geçilecekGünaydın kızlaaaaaar :) ben gibi çalışanlara kolay gelsin evdekilerede kolay gelsin ama hava güzelse bizim yerimize dışarı çıksınlaaaaaar :)
KANGURU konusu bende şöyle ya mama ile başlayan ya solomo ile başlayan kararsız kaldım. Solo bir tik daha iyiymiş. Hoş ikiside aynı firmadan sanırım.
TAŞIMA KOLTUĞU. Kızlar şu bebek taşıma koltukları var ya oto koltuğu gibi ama değil onlarda kullanılıyor bayağı sanırım. Lava maller falan var hangisini alsam bilemedim. Bir modelde arka tente sap kısmına geçirilmiş diyetinde geöirilmemiş. Çok mu gereksiz detaylıyım ?Öner’i alayım.
Canım n11 gibi sitelerde daha uygun bunlar. Oradan bakın birde ara ara kampanya oluyor daha da ucuzluyor. Geçen 9,90 a düşmüştü almadığıma pişman oldumBen bublardan istiyordum ama alıncada tğm zubınlara tulumlara isterim tanesi 20 tl 1 çekmece 100 2 çekmece 200 tl olur bu kdr masrafın içinde içimde kalıcak sanırım alamayacağım, ama gerçekten çok güzeller, hatta bir ara kendim dikmeyi düşündüm sonra üşendim
Çaktırmıyorum kıyafetlerle saklıyorum birde baldırımı görsenİkinizde hiç 12 kg almisa benzemiyorsunuz ama
Canım migrosta ağzı fermuarlı olanları varmış benim kardeşim yıkadığı zıbınlar kirlenmesin toz olmasın diye o fermuarlı dolap düzenleyicilerden aldı.
Bizimkiler böyle değil beni ararlar zaten çok hastaydim gider kalırımBenimki göbüş ve baş 2hafta önde doktor bir yorum yapmadı.
Canım şehir hastanesinde özel oda varsa ve eşinide alıyorlarsa bence neden olmasın. Hoş ben eşimi hiç yanımda istemiyorum çok panik daha çok gerer beni. 1 gece yattım ondada kafamın etini yedi.
Canım bende haftasonu temizlikçi vardı cam kapı açıktı ayaklarım üşümüştü akşamına sancıladım nstde düzenli sancılarım çıktı yatış verdiler, ilaç serum neyseki azaldı. Çok geçmiş olsun iyiki önemseyip gitmişiz doktora
Benimde tokluklar hep 120 küsür.
Evde tartı varsa sabah aç karnına iç çamaşırıyla tartıl canım ben onu baz alıyorum
Çok güzelleerrrr bayıldım, bu arada çok güzel hamilesin ❤ Kiloyu salla
Yaw çok merak ediyorlarsa yagelsin baksınlar yada oğulları gitsin. Sen hamile hamile bakıyorsun birde tellabilgi veriyorsun. Ben mıcır mıcır aileilişkilerine karşıyım valla. Kendi ailemi bile haftada 2 ararım.
Canım migrosta ağzı fermuarlı olanları varmış benim kardeşim yıkadığı zıbınlar kirlenmesin toz olmasın diye o fermuarlı dolap düzenleyicilerden aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?