2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne kocalar var ha.. Benim ki şişşt yanak kavurma, bazlamam benim yaa, acaba seni yerden yuvarlasak kapıya varır mısın, pişştt danacım hadi uyan, çekilin yoldan bayan popo geliyor.... ohooo bu liste uzar gider.... eve gidip koca pıçaklatacaklar bana yaa

Ben seni niye incecik hayal etmişim acaba ya

Kaç kilosun şimdi
Aman boşverr

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ( Çok zayıf olmadım hiçbir zaman ama fena da değildim ( 71 kiloyum canım. 59 la hamile kalmıştım

Eklentiler

• img1556607625466.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 120
ya sen çok tatlısın

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ( Çok zayıf olmadım hiçbir zaman ama fena da değildim ( 71 kiloyum canım. 59 la hamile kalmıştım

Bence tatlı bir hamilesin

kızlar dolap içi kutusu alıcam bebeğin kıyafetlerini düzenli koymak için nasıl bu sizce?

https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...ywGXyIn0CCD5pIOCDm4nH0hqk6ikl9U9ASiKdPtPm6K08
Dolap için güzel bence, ben bir de çekmece için şöyle bişey düşüyorum belki ufak parçalar içim şapka eldiven çorap vb. Daha iyi olur diye düşündüm

Kızlar bu cantadan alacagim .kalitesini bilen var mı bu markanın

Eklentiler

• A909B788-FFF6-4BB4-BA7A-2AF6CE15E31B.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ya ben ikeadan alt açma masası almak istiyorum, kuzenim kullanmıştı cok hoşuma gitmişti, sizce gereksiz mi? :)

Eklentiler

• images (12).webp
    7 KB · Görüntüleme: 76
kızlar fotoğraf çekimi düşünüyor musunuz? doğum ve yenidoğan çekimi düşünüyorum nasıl olur ki? Doğum çekiminde doğum günü ve ertesi gün çekimi var. anlaştığını yerler var mı ve fiyatlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…