2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende şimdi kızımın cicilerini yıkamaya attım böylee makineyi izleyesim var erken biraz ama, kardeşimin nişanlısı gelecek bu gün, o gitmeden çantamı hazırlayalım dedik
Allah kolaylık versin canım kilitli poşet al bence marketten bebeğin çamaşırlarını takım takım onlara koy öyle çantaya yerleştir hem tozlsnmasın hemde başka Bişeyle temas etmesin cicileri

Günaydın... Bugün kontrol günüydü 28+4 olduk kilosu 1206 gr olmuş 38 cm boyu. Aklıma takılan, doktorumuz aslında güzel ama 1 hafta geriden geliyor kilosu dedi. Normal kabul ediliyormuş.Bu haftalarda sizin bebekleriniz kaç gr dı ? Aklıma takıldı çok mu zayıf kaldı merak ediyorum.

Benim kendi doktorumda bi yorum yapmiyodu herşey yolunda diyodu ama

Acildeki doktor bu iyi bisey degil felan değilce kafam karıştı canim sıkıldı biraz

Ama burda gördümki genelde herkesde var mış içim rahatladı

Normal Aralık canım aklına takılmasın benimde sadece 24 gr fazlaydı 1230 grdı 28. Haftamda tahmini ölçüyolar artık o yüzden düşünme iyiler çok şükür

Normal Aralık canım aklına takılmasın benimde sadece 24 gr fazlaydı 1230 grdı 28. Haftamda tahmini ölçüyolar artık o yüzden düşünme iyiler çok şükür

İçim rahatladı. Teşekkür ederim.Biraz takıldım sanırım. Çünkü vejetaryen olmama rağmen yumurta bile yer oldum sırf kilosu iyi olsun düşük çıkmasın diye. Doktorda önemli değil her bebek 4 kg doğmak zorunda değil dedi. Ama sanki erken daha 10 hafta var sonuçta.

Beğendin mi son bölümü mahvetti bizi ya

Eşim hala ağlıyo
Ben şimdi spoiler vermiyim ama hayat çok zalım çok

Günaydın canımslar❤ Gece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
Ben de varım .. gece 10’da ismi lazım değil bişiler yedim.. 10’da.. 4’te kruvasan sandviç.. 8’de kahvaltı..
Son dakikalarda kilo yüklemesi yapma hakkı verdim kendime..

Ben hep diyorum ki 3. 3.5 doğsun bebekliğini uzun sürsün kardeşim 2650iydi şişliği ödemi gittikten sonra o kadar güzel bi bebek ti ki anlatamam doya doya herşeyi giydirdik
Sağlıklı olsun kilosunu zaten alır

Kızlar ya ben ikeadan alt açma masası almak istiyorum, kuzenim kullanmıştı cok hoşuma gitmişti, sizce gereksiz mi? :)
Oğlumda kullandım bu modeli ben.. Elim ayağım olmuştu. Altına küvetini koyabilirsin, bez ıslak mendil kutuları yapabilirsin. Yanına takılan aparatları da almıştım ben, çöp kutusu, kremler için hazne vs.. Bebeği asla yalnız bırakmaman lazım onda. Ama eğil kalk sorununu çözmüştü. Sanırım 5-6 ay da kullandık..
Burda ucuz bunlar, ben de 2. El almıştım sanırım 5-10£ gibi bir fiyata.. çok pahalıysa onsuz da olur inan, ama uygunsa yanda ikinci el bulursan düşünme derim

canım burada 450 TL civarında ama nette 200 tlye buldum bütün o yanındaki aparatları ile, alayım diyorum,teşekkürler
kafkasyaninozkizi canım hastane çıkışı için şu tüllerden alacağım bi bak fikir olur belki :)

Kuzum çok güzel benimde çeyizime aldığım keseler vardı, hiç kullanmadım, onları yıkayıp kıyafetleri buzdolabı poşetine koyup keselere koyayım diyorum

Eklentiler

• 15566138061071849180120116372296.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar çamaşır deterjanlarının son kullanma tarihi yazmıyor, benim önceki gebeliğimden kalan eşyaları çıkardım şampuan vb hepsini attım ama yumaşatıcıyla deterjana emin olamadım 2017 üretim tarihi 1 kere kullanmıştım, kıvamı ve kokusunda herhangi bi değişiklik yok, sizce kullanmalımıyım kullanmamalı mıyım? Yavaş yavaş eşyaları yıkamaya başlayacağım.
Eşyalarınızı da kurduk odası biraz küçük ama yavaş yavaş düzenini oturturum heralde

Eklentiler

• Screenshot_20190430-114659.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190430-114654.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20190430-114648.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 61
Çaktırmıyorum kıyafetlerle saklıyorum birde baldırımı görsen
Tuzu bırakamadım vücut şişiyor o yüzden
Bıraksan iyi olur canım artık odemden kaçış yok zaten bundan sonra başlar galiba tansiyonda tetikleyebilir ne zaman ne olacağı belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…