Allah kolaylık versin canımKızlar bende şimdi kızımın cicilerini yıkamaya attım böylee makineyi izleyesim varerken biraz ama, kardeşimin nişanlısı gelecek bu gün, o gitmeden çantamı hazırlayalım dedik
Aynı bende de durumlar :) İyi diyelim iyi olalım :):)iyiyz kuzum zamanın geçmesini bekliyoruz her gün yeni bir araştırmayla :) sen nasılsın?
Benim kendi doktorumda bi yorum yapmiyodu herşey yolunda diyodu amayapmadı
Normal Aralık canım aklına takılmasın benimde sadece 24 gr fazlaydı 1230 grdı 28. Haftamda tahmini ölçüyolar artık o yüzden düşünme iyiler çok şükürGünaydın... Bugün kontrol günüydü 28+4 olduk kilosu 1206 gr olmuş 38 cm boyu. Aklıma takılan, doktorumuz aslında güzel ama 1 hafta geriden geliyor kilosu dedi. Normal kabul ediliyormuş.Bu haftalarda sizin bebekleriniz kaç gr dı ? Aklıma takıldı çok mu zayıf kaldı merak ediyorum.
Tamamdır canım teşekkür ederizAllah kolaylık versin canımkilitli poşet al bence marketten bebeğin çamaşırlarını takım takım onlara koy öyle çantaya yerleştir hem tozlsnmasın hemde başka Bişeyle temas etmesin cicileri
Normal Aralık canım aklına takılmasın benimde sadece 24 gr fazlaydı 1230 grdı 28. Haftamda tahmini ölçüyolar artık o yüzden düşünme iyiler çok şükür
Beğendin mi son bölümü mahvetti bizi ya
Ben de varım .. gece 10’da ismi lazım değil bişiler yedim.. 10’da.. 4’te kruvasan sandviç.. 8’de kahvaltı..Günaydın canımslar❤ Gece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
Ben hep diyorum ki 3. 3.5 doğsun bebekliğini uzun sürsün kardeşim 2650iydi şişliği ödemi gittikten sonra o kadar güzel bi bebek ti ki anlatamam doya doya herşeyi giydirdikİçim rahatladı. Teşekkür ederim.Biraz takıldım sanırım. Çünkü vejetaryen olmama rağmen yumurta bile yer oldum sırf kilosu iyi olsun düşük çıkmasın diye. Doktorda önemli değil her bebek 4 kg doğmak zorunda değil dedi. Ama sanki erken daha 10 hafta var sonuçta.
Oğlumda kullandım bu modeli ben.. Elim ayağım olmuştu. Altına küvetini koyabilirsin, bez ıslak mendil kutuları yapabilirsin. Yanına takılan aparatları da almıştım ben, çöp kutusu, kremler için hazne vs.. Bebeği asla yalnız bırakmaman lazım onda. Ama eğil kalk sorununu çözmüştü. Sanırım 5-6 ay da kullandık..Kızlar ya ben ikeadan alt açma masası almak istiyorum, kuzenim kullanmıştı cok hoşuma gitmişti, sizce gereksiz mi? :)
Kurutma makinesi butun tozunu alıyor ama cekme yapıyor canımKızlar bebiklerimizin kıyafetlerini kurutma makinesine attınız mı
Fıstık gibisinn yaaBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ( Çok zayıf olmadım hiçbir zaman ama fena da değildim ( 71 kiloyum canım. 59 la hamile kalmıştım
canım burada 450 TL civarında ama nette 200 tlye buldum bütün o yanındaki aparatları ile, alayım diyorum,teşekkürlerOğlumda kullandım bu modeli ben.. Elim ayağım olmuştu. Altına küvetini koyabilirsin, bez ıslak mendil kutuları yapabilirsin. Yanına takılan aparatları da almıştım ben, çöp kutusu, kremler için hazne vs.. Bebeği asla yalnız bırakmaman lazım onda. Ama eğil kalk sorununu çözmüştü. Sanırım 5-6 ay da kullandık..
Burda ucuz bunlar, ben de 2. El almıştım sanırım 5-10£ gibi bir fiyata.. çok pahalıysa onsuz da olur inan, ama uygunsa yanda ikinci el bulursan düşünme derim
Kuzum çok güzel
Canımm bende sana yazacaktım nerelerdesin diye :) çok mu çekme yapar ki ya ilk kurutmadaKurutma makinesi butun tozunu alıyor ama cekme yapıyor canım
Bıraksan iyi olur canım artık odemden kaçış yok zaten bundan sonra başlar galiba tansiyonda tetikleyebilir ne zaman ne olacağı belli olmuyorÇaktırmıyorum kıyafetlerle saklıyorum birde baldırımı görsen
Tuzu bırakamadım vücut şişiyor o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?