2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beğendin mi son bölümü mahvetti bizi ya

Günaydın fistiklar Instagram'da takiplesmediklerimiz mesaj atsın da takipleselim kız

Ben sosyal medyada pasif takipciyim. Instagramda bir tane bile paylaşımım yok.ama isteyene özelden verebilirim:)

Istanbulda olanlarla yüzyüze görüşebilirim, burda tanışıp hala arkadaşlığıma devam ettigim insanlar var :)

Geçmiş olsun şifa diliyorum canım.
Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim.

O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye

Ben de haftalar önce yaşadım aynısını. Diş ağrısı çok fena. Ne yiyebiliyosun ne icebiliyosun. En iyisi tedavi olup saglikli sekilde devam etmek.

Teşekkür ederim antibiyotiksiz gececege benzemiyor. Bugün tekrar gidicem bakalım ne diyecek

Bu arada ben de lohusa pedi alicam. Kızımda o yetmişti. Sezeryana daha az kanama oluyor ne var ne yok temizledikleri için:)

Geçmiş olsun canım bende 23 nisandan bu yana hastayim daha bugün işe gidebildim inşallah atlatırsın hemen

Inşallah. Hamileyken hastalık zor

Kızlar nasılsınız? Haftasonu çok yoğundu yine yazamadım. Size birşey danışmak istiyorum.
Birtane arkadaşım var bana supriz yapmak istemiş sağolsun annemlere sormuş kanguru alacak diyince kanguru almış ve bana yollamış bugün kargoyla gelecek. Ancak ben baya araştırıp internetten bir markaya karar vermiştim yeni doğana uysun diye özellikle...şimdi gelecek olan tamamen başka bir marka kız iyilik yapmak istedi ama işte muhtemelen benim almak istediğim değil...sizce ne yapabilirim? Böyle düşünerek nankörlük mu ediyorum? Ama ilk bebeğimde ergonomik almamışım meğer sonradan öğrendim ve hiç kullanamadan onu başkasına hediye ettim. Yine aynısı olsun istemiyorum evde devamlı takmak istiyorum büyük oğlum zarar vermesin diye...sabah sabah aklıma takıldı...

Günaydın kızlar, :) çalışan anneler de izin muhabbetleri başlamış MasaAllah :) biz de bu cumartesi gidicez bakalım tamam mı diyecek devam mı :) 37. Haftam bayrama denk geliyor o zamana kadar devam etsek güzel olacak :)

Gönderdiği modeli incelersin. Sağlık açısından problemli değilse kullanırsın. Kangurularda c ve m durusu önemli. Onu karşılayan bir modelse markaya takılma

Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım da Benim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
Valla Tartı doğruysa bende 69 kiloyum şuan
Buda demek oluyo ki +12 kilo
İkinizde hiç 12 kg almisa benzemiyorsunuz ama

Günaydın canım bende 160₺ ye almistim her ergonomik yazan öyle çıkmıyor gercekten bel omuz ağrısı yaşamadan uzun süre kullananlar var benimkinde 10 dk sonra ağrımaya başlıyordu arkadaşına ayıp olabilir istersen satıp istediğini al kullanamadiktan sonra eşya kalabaligi

Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini yorma canım. Mümkünse çarşı işlerini aralarda dinlenerek yap. İnşallah önemsiz biseydir

Şu an daha iyiyim canım dünden beri bakıyorum leke olmadı bir daha. birazdan da tansiyonuma bakıcaklar inşallah o da düzelmiştir çok sağ ol

Günaydın canımslar❤ Gece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
Gece canım waffle istedi, manyak mıyım neyim, adamı uyandırmamak için gittim az bi ekmeğe çiko sürüp yedimm tabi midem gereken cevabı verdi sabaha kadar ejderha gibi yandı

Günaydın kızlaaaaaar :) ben gibi çalışanlara kolay gelsin evdekilerede kolay gelsin ama hava güzelse bizim yerimize dışarı çıksınlaaaaaar :)

KANGURU konusu bende şöyle ya mama ile başlayan ya solomo ile başlayan kararsız kaldım. Solo bir tik daha iyiymiş. Hoş ikiside aynı firmadan sanırım.

TAŞIMA KOLTUĞU. Kızlar şu bebek taşıma koltukları var ya oto koltuğu gibi ama değil onlarda kullanılıyor bayağı sanırım. Lava maller falan var hangisini alsam bilemedim. Bir modelde arka tente sap kısmına geçirilmiş diyetinde geöirilmemiş. Çok mu gereksiz detaylıyım ? Öner’i alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…