- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Balik yagi ne yazdi acaba?Mrb kızlar
bugün kontrolüm vardı.oğluşum 30 haftalık 1500 kg 40 cm olmuşuz.doktor birde balık yağı yazdı son aylarda önemliymiş
birde guatrm ve karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dahiliyeye sevk etti
Beğendin mi son bölümü mahvetti bizi yaİyi haftalar herkese..
Alıntı yapmadan sohbete damlayanlarda bu hafta ben..
Reflü yatağı arayışınızı doğum sonrasına bırakabilirsiniz bence, belki reflü sorunu olmayacak bebeğinizin. Gazsız reflüsüz alerjisiz kusmasız bebekler de var bkz oğlum
Yani emzirip düz zemin beşiğine yatırıp dönüp yatıyordum ben de. Ne pat pat gaz çıkardım ne reflüden kusmadan çekindim. Reflü yataksız da olur aslında ama bi öneri işte..
Yatış konusunda, sola sağa ve sırtüstü yatıyorum ben de.. Karnıma yastık koyuyorum bi de bacak arama.. Ama yastıklar gece ordan oraya geziyo tabi.. Yastık yprgan desteği ile dönüşleri engellemek mümkün ama bence relax..
Depend konusunda, çok rahatmış ben kullanmadım ama bedeninden emin olamadığımdan almamıştım.. Türkiyede neden kanama kontrolünü ebeler yapıyo onu bilmiyorum.. Burda öyle birşey yok mesela.. Size kanama yoğunluğunuzu acı durumunuzu 1-10 arası derecelendirin die soruyorlar. Gerekli durumda sizden ped değişimi sırasında bilgi ya da kontrol istiyorlar. Yani gelip dependi yırtmak yerine siz değiştirirken müdahale etmelerini isteyebilirsiniz bence.. Always’in (orkid) +8hours pedlerinden kullanmıştım ben. Klasik regl dönemi pedi. Yetmişti. Lohusa kullan at çamaşırları tül gibi burda güvenilmez gelmişti bana kullanamadım. Ama depend çoook rahat olsa gerek..
Dipnot: Anneliğinizi sorgulayan hadsizlere kulak asmayın lütfen.. Bu süreçte bolca “sana ne?!” diyiniz.
Game of thrones izlemeye gittim, gelicem ☺
Benimkinin adı Leo olacak inşallahTşkler canım aminnnnn
Senın bebişin ismi ne olacak
Günaydın fistiklarInstagram'da takiplesmediklerimiz mesaj atsın da takipleselim kız
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun şifa diliyorum canım.
Çok geçmiş olsun
O benim canım, apse yapmış koca yumru gibi hem de cenem kapanmiyor bugün doğru düzgün beslenemedim bile doktor antibiyotik yazdı yarın kadın dogumcuya soracagiz kullanayim mı diye
kuzumK canım kesinlikle ihmal etme o önemli bişey. Lekelenme olduğu zaman doktorla görüşmek gerekiyor. Samira34 canimm çok çok geçmiş olsun. @Shewolf15 canım benimde dis problemim var 3 aydır biliyorsun. 2 ayrı kadın dogumcum da iltihabın daha zararlı olduğunu söyleyerek antibiyotik icmelisin dediler. Kurumus-Maskara @Yademim kızlar size de hayırlı olsun cicileriniZ :)) kilo konusuna gelince de bende 11 kilo aldım ama kollarım ve bacaklarım hala ince. Karnım da ve biraz popomda var sanıyorum doğurur doğurmaz eski halime dönerim gibi bı kaç haftada. Ama eşim kesinlikle kilo vermemi istemiyor . Önceki resimlerime bakıyoruz ara ara yaa çok zayifmissin sakin böyle olma diyor :)) bı de şey sorucam ben lohusa pedi aldiydim o olmaz mı şimdi ? Hasta bezi falan diye konuşulmuş da
Geçmiş olsun canım bende 23 nisandan bu yana hastayim daha bugün işe gidebildim inşallah atlatırsın hemen
Depend kesinlikle vrahatlik kızlarDepent külot ped oneren cok oldu bende ondanmi koysam diyorum bide kac pijama koymak lazim 2 yeterli olurmu 3 mu olsa baska ne koyulabilir hepsini arastirma icindeym
Kızlar nasılsınız? Haftasonu çok yoğundu yine yazamadım. Size birşey danışmak istiyorum.
Birtane arkadaşım var bana supriz yapmak istemiş sağolsun annemlere sormuş kanguru alacak diyince kanguru almış ve bana yollamış bugün kargoyla gelecek. Ancak ben baya araştırıp internetten bir markaya karar vermiştim yeni doğana uysun diye özellikle...şimdi gelecek olan tamamen başka bir marka kız iyilik yapmak istedi ama işte muhtemelen benim almak istediğim değil...sizce ne yapabilirim? Böyle düşünerek nankörlük mu ediyorum? Ama ilk bebeğimde ergonomik almamışım meğer sonradan öğrendim ve hiç kullanamadan onu başkasına hediye ettim. Yine aynısı olsun istemiyorum evde devamlı takmak istiyorum büyük oğlum zarar vermesin diye...sabah sabah aklıma takıldı...
Evveeettttt şimdi gelelim alınan kilolara :)) Ben yakında yuvarlanacağım diye korkmaya başladım. Üstünüze afiyet 12 kilo aldım daBenim gibi etine dolgun hanımları sohbete beklerim
İkinizde hiç 12 kg almisa benzemiyorsunuz amaValla Tartı doğruysa bende 69 kiloyum şuan
Buda demek oluyo ki +12 kilo
Günaydın canım bende 160₺ ye almistim her ergonomik yazan öyle çıkmıyor gercekten bel omuz ağrısı yaşamadan uzun süre kullananlar var benimkinde 10 dk sonra ağrımaya başlıyordu arkadaşına ayıp olabilir istersen satıp istediğini al kullanamadiktan sonra eşya kalabaligiKızlar nasılsınız? Haftasonu çok yoğundu yine yazamadım. Size birşey danışmak istiyorum.
Birtane arkadaşım var bana supriz yapmak istemiş sağolsun annemlere sormuş kanguru alacak diyince kanguru almış ve bana yollamış bugün kargoyla gelecek. Ancak ben baya araştırıp internetten bir markaya karar vermiştim yeni doğana uysun diye özellikle...şimdi gelecek olan tamamen başka bir marka kız iyilik yapmak istedi ama işte muhtemelen benim almak istediğim değil...sizce ne yapabilirim? Böyle düşünerek nankörlük mu ediyorum? Ama ilk bebeğimde ergonomik almamışım meğer sonradan öğrendim ve hiç kullanamadan onu başkasına hediye ettim. Yine aynısı olsun istemiyorum evde devamlı takmak istiyorum büyük oğlum zarar vermesin diye...sabah sabah aklıma takıldı...
Yok bacım napiyosun sen o saatte sandivice mi uyandın hiç mi uyumadınGünaydın canımslarGece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
Aynı satlarımız :) hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba 26 Eylül son adet tarihim temmuz başı sata göre doğum gözüküyor ben de aranıza katılmak istiyorum
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini yorma canım. Mümkünse çarşı işlerini aralarda dinlenerek yap. İnşallah önemsiz biseydir
Gece canım waffle istedi, manyak mıyım neyim, adamı uyandırmamak için gittim az bi ekmeğe çiko sürüp yedimmGünaydın canımslar❤ Gece 3 de yarım ekmek sandviç gömüp sabah 8 de açlıktan ölürken uyanan bir ben olamam heralde dimi
Gülaycığım takım kaptanımız sensin balımahaha ben 15 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?