Bazı markalarda cekme olmuyormus canım butun makineler cekme yapmıyor dıye duydum. Ben de bu aralar polenden midir nedir nezle gibiyim.Gecenlerde nst de sancım da cıktı. Tatildeyiz kendi doktorum gıda zehirlenmesi olmus dedi kusma ve ishal de olunca. Bugun tekrar baska bir doktora gıdecegım burada bakalım. İnşallah her sey yolundadır
Bazı markalarda cekme olmuyormus canım butun makineler cekme yapmıyor dıye duydum. Ben de bu aralar polenden midir nedir nezle gibiyim.Gecenlerde nst de sancım da cıktı. Tatildeyiz kendi doktorum gıda zehirlenmesi olmus dedi kusma ve ishal de olunca. Bugun tekrar baska bir doktora gıdecegım burada bakalım. İnşallah her sey yolundadır
Yaa, geçmiş olsun canım ya ne yedin ki öyle oldu, kusmak kasılmayı tetikliyormuş diye duymuştum şuan iyiysen sorun yok git bakalım ne diyecek o doktor, haberdar et
canım biz de aralıkta bunun çok benzerini almıştık, sitenin en çok satan çantasıydı. yorumları falan da güzeldi ve indirimdeydi. fotoğrafını ekliyorum.
canım bende aldım ama skubb 6 lısı beyaz ve angelagenüçlü renkli aldım. 6 lı daha uyguna geldi diğer üçlününde önünün şeffaf olması pratik olur ve renkleri çok hoş
sanırım içinizde en geç ben hamile kalmışım 2015 ağustosta evlendim 2018 ekimde hamile kaldım 3 yılı geçkin :)) ama ben çok uğraştım gebe kalmak için hatta aşılama bile yaptırdım kısmet ekimeymiş.
Ben bublardan istiyordum ama alıncada tğm zubınlara tulumlara isterim tanesi 20 tl 1 çekmece 100 2 çekmece 200 tl olur bu kdr masrafın içinde içimde kalıcak sanırım alamayacağım, ama gerçekten çok güzeller, hatta bir ara kendim dikmeyi düşündüm sonra üşendim
Kızlar bu arada yürüyüş yapıyor musunuz? Normal doğum istıyorum o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama dün on bin adım attım bugün kuyruk sokumum feci ağrıyor kalkamıyorum bir türlü yataktan
Yaa, geçmiş olsun canım ya ne yedin ki öyle oldu, kusmak kasılmayı tetikliyormuş diye duymuştum şuan iyiysen sorun yok git bakalım ne diyecek o doktor, haberdar et
Bilmiyorum ki canım ya kızım da aynı oldu acilde ki doktor bir şey yok dedi ama benim kendi doktorum gıda zehirlenmesi yazmıs.Bugun bır daha gıdeyım bakalım. Bir de iki gun once annelemlerin komsusunun kızına araba carptı gozumu onunde kendime gelemedim hala aklımda 3 yasında kız daha. Uzuldukce ıyıce agrılarım olmaya basladı. İnşallah iyi haberlerle gelırım
Ben hep diyorum ki 3. 3.5 doğsun bebekliğini uzun sürsün kardeşim 2650iydi şişliği ödemi gittikten sonra o kadar güzel bi bebek ti ki anlatamam doya doya herşeyi giydirdik
Sağlıklı olsun kilosunu zaten alır
sanırım içinizde en geç ben hamile kalmışım 2015 ağustosta evlendim 2018 ekimde hamile kaldım 3 yılı geçkin :)) ama ben çok uğraştım gebe kalmak için hatta aşılama bile yaptırdım kısmet ekimeymiş.
Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemez Hiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran