2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımm bende sana yazacaktım nerelerdesin diye :) çok mu çekme yapar ki ya ilk kurutmada
Bazı markalarda cekme olmuyormus canım butun makineler cekme yapmıyor dıye duydum. Ben de bu aralar polenden midir nedir nezle gibiyim.Gecenlerde nst de sancım da cıktı. Tatildeyiz kendi doktorum gıda zehirlenmesi olmus dedi kusma ve ishal de olunca. Bugun tekrar baska bir doktora gıdecegım burada bakalım. İnşallah her sey yolundadır

senin yine iyiymiş biz mayısta evlendik ekimde çocuk yaptık

10 sene sevgili olunca böyle oluyor herhalde..
bide ben Ağustos sonunda evlendik ekimde bebe  Birefebirece B bskscl
Yaa, geçmiş olsun canım ya ne yedin ki öyle oldu, kusmak kasılmayı tetikliyormuş diye duymuştum şuan iyiysen sorun yok git bakalım ne diyecek o doktor, haberdar et

Kızlar bu cantadan alacagim .kalitesini bilen var mı bu markanın

canım biz de aralıkta bunun çok benzerini almıştık, sitenin en çok satan çantasıydı. yorumları falan da güzeldi ve indirimdeydi. fotoğrafını ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190430-124841.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
canım bende aldım ama skubb 6 lısı beyaz ve angelagenüçlü renkli aldım. 6 lı daha uyguna geldi diğer üçlününde önünün şeffaf olması pratik olur ve renkleri çok hoş
beyaz çabuk mu kirlenir acaba diye onda kararsız kaldım canı ama renkller güzel

Ben 6 tanesini 115 tl ye aldim canim kaliesi felanda guzel bence

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ( Çok zayıf olmadım hiçbir zaman ama fena da değildim ( 71 kiloyum canım. 59 la hamile kalmıştım

Tatlıcım sen niye dert ediyosun kiloyu.Hamile halin de taş gibi maşaallah.Hele bi doğur.10 kg ye yakın kendiliğinden gidecek.Tecrübe konuşuyor burada

Kızlar bu arada yürüyüş yapıyor musunuz? Normal doğum istıyorum o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama dün on bin adım attım bugün kuyruk sokumum feci ağrıyor kalkamıyorum bir türlü yataktan

Bilmiyorum ki canım ya kızım da aynı oldu acilde ki doktor bir şey yok dedi ama benim kendi doktorum gıda zehirlenmesi yazmıs.Bugun bır daha gıdeyım bakalım. Bir de iki gun once annelemlerin komsusunun kızına araba carptı gozumu onunde kendime gelemedim hala aklımda 3 yasında kız daha. Uzuldukce ıyıce agrılarım olmaya basladı. İnşallah iyi haberlerle gelırım

Öyle dimi haklısın :) Amin inşallah

28+5te 1223 Gr di canım

Demek yakınmış çok takılmamam gerekirmiş :) Teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı.

Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemez Hiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…