Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemez Hiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran
Kızlar bu arada yürüyüş yapıyor musunuz? Normal doğum istıyorum o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama dün on bin adım attım bugün kuyruk sokumum feci ağrıyor kalkamıyorum bir türlü yataktan
10000 adım çok hayatım. Ben hayatım boyunca hep spor yaptım. O zamanlar bile 10000 adım yeterli geliyordu bana. Tempolu yürüme ve 30 dk fazla lütfen ayakta kalma.
Haziranda 30 olucam bebek bebek diye ölüyordum onda da bir sene olmadı bebek gibi bı derdim olmasa vajinismus belasiyla ben heralde hiç evlenmez takilirdim
Valla açık konuşayım yaşım 32 olmasaydı 1-2 yıl daha bekleyebilirdim. Biz karı koca biraz gezmeye tozmaya, keyfimize düşkünüz. Gerçi son yıllarda çocuğunuz yok mu diye sorana, yok dediğimizde olur inşallah üzülmeyin diyorlardı Anneannem bile kısır sanıyormuş beni
Haziranda 30 olucam bebek bebek diye ölüyordum onda da bir sene olmadı bebek gibi bı derdim olmasa vajinismus belasiyla ben heralde hiç evlenmez takilirdim
Bazı markalarda cekme olmuyormus canım butun makineler cekme yapmıyor dıye duydum. Ben de bu aralar polenden midir nedir nezle gibiyim.Gecenlerde nst de sancım da cıktı. Tatildeyiz kendi doktorum gıda zehirlenmesi olmus dedi kusma ve ishal de olunca. Bugun tekrar baska bir doktora gıdecegım burada bakalım. İnşallah her sey yolundadır
Ahaahha bende insan onu nasıl sever aklım almıyor yaa diyenlerdendim işte ama şimdi hamilelik sağ olsun hormonlar tavan bundan sonra bambaşka bi kadın olurum gibi hele bı dogurayim da
sanırım içinizde en geç ben hamile kalmışım 2015 ağustosta evlendim 2018 ekimde hamile kaldım 3 yılı geçkin :)) ama ben çok uğraştım gebe kalmak için hatta aşılama bile yaptırdım kısmet ekimeymiş.
Bebek stres testi. Karnına iki farklı şey koyuyorlar. Biri bebeğin kalp atışını dinletiuor diğeride kasılmalarıni sancılarını rakamla gösteriyor. 60_70 den sonrası doğum sancısı kategorisine giriyor. Karnında kasılmalar falan olmuyorsa muhtemelen neden bahsettiğimi tam bilemiyceksin.
Ahaahha bende insan onu nasıl sever aklım almıyor yaa diyenlerdendim işte ama şimdi hamilelik sağ olsun hormonlar tavan bundan sonra bambaşka bi kadın olurum gibi hele bı dogurayim da
Ahahaha Recep ivediginde dediği gibi içinizden birini şimdi içeri alırım 30 yılın patlamasını yaşarım burda şaka bı yana da hep bu superego yüzünden bilinç altı katmanları yaktı beni