2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tatlıcım sen niye dert ediyosun kiloyu.Hamile halin de taş gibi maşaallah.Hele bi doğur.10 kg ye yakın kendiliğinden gidecek.Tecrübe konuşuyor burada
Oy ağzın bal yesin Ne bileyim ya, biraz fazla takıyorum kafaya. Ha bunun için özel çaba harcıyor musun de, asla Sürekli yiyorum

10000 adım çok hayatım. Ben hayatım boyunca hep spor yaptım. O zamanlar bile 10000 adım yeterli geliyordu bana. Tempolu yürüme ve 30 dk fazla lütfen ayakta kalma.

valla harika ben 2 yıl falan uğraştım canım :)
Valla açık konuşayım yaşım 32 olmasaydı 1-2 yıl daha bekleyebilirdim. Biz karı koca biraz gezmeye tozmaya, keyfimize düşkünüz. Gerçi son yıllarda çocuğunuz yok mu diye sorana, yok dediğimizde olur inşallah üzülmeyin diyorlardı Anneannem bile kısır sanıyormuş beni

Ben bu nst nasil bisey hic bilmiyorum.nasil baglaniyo orda sanci cikmasi neyle alakali ve neyi gosteriyo ?

Ben bu nst nasil bisey hic bilmiyorum.nasil baglaniyo orda sanci cikmasi neyle alakali ve neyi gosteriyo ?
Bebek stres testi. Karnına iki farklı şey koyuyorlar. Biri bebeğin kalp atışını dinletiuor diğeride kasılmalarıni sancılarını rakamla gösteriyor. 60_70 den sonrası doğum sancısı kategorisine giriyor. Karnında kasılmalar falan olmuyorsa muhtemelen neden bahsettiğimi tam bilemiyceksin.

Ahaahha bende insan onu nasıl sever aklım almıyor yaa diyenlerdendim işte ama şimdi hamilelik sağ olsun hormonlar tavan bundan sonra bambaşka bi kadın olurum gibi hele bı dogurayim da
Valla kaç yılın azgınlığıyla seni fantezi dünyam başlıklı forumlardan toplamayalım bak Bana anlat annem ben seni dinlerim

Valla kaç yılın azgınlığıyla seni fantezi dünyam başlıklı forumlardan toplamayalım bak Bana anlat annem ben seni dinlerim
Ahahaha Recep ivediginde dediği gibi içinizden birini şimdi içeri alırım 30 yılın patlamasını yaşarım burda şaka bı yana da hep bu superego yüzünden bilinç altı katmanları yaktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…