- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Kiz ayniyiz valla.bizimde oldu o kadar ve ilk denemelerde oldu o zamana kadar hic denememistikCanım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemezHiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran
ben de çocuğu olan arkadaşlara soruyorum leğen al diyenler varAyy ona bende bi turlu karar veremedim katlananlardan mi alsam yoksa o en basitlerden mi pahaliya gerek var mi?&@&$+$
Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemezHiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran
Yok canim yani kasilmanin tanimini tam bilmiyorum ama anormal bisey olsa insan hisseder galiba.anormal bi durum hic hissetmedim suana kadarBebek stres testi. Karnına iki farklı şey koyuyorlar. Biri bebeğin kalp atışını dinletiuor diğeride kasılmalarıni sancılarını rakamla gösteriyor. 60_70 den sonrası doğum sancısı kategorisine giriyor. Karnında kasılmalar falan olmuyorsa muhtemelen neden bahsettiğimi tam bilemiyceksin.
Çok şükür canım. Evet olsa kesin hissederdin. Bu aylardan sonra doğuma hazırlık için olmaya başlayacakmış ufak ufak kasılmalar. Olduğunda bilirsin ne demek istediğimi :)Yok canim yani kasilmanin tanimini tam bilmiyorum ama anormal bisey olsa insan hisseder galiba.anormal bi durum hic hissetmedim suana kadar
Anam sen daha yeni evlenmişsin hayatım, ateşli seniiiii hemen çocuk yapmış
Valla yalan yok Afrikaya safariye bile gittik. Biraz olgunlaşınca da olsun artık bir bebiş dedik. Ama şimdi bakıyorum da hazırmışız6 yıl balayı yaptık gezdik tozduk diyosunnn bravoooo iyi yapmissin.İlk oğlumda 9 ay bebis istemedik.Korunmayi bıraktık.1 ay sonra hamile kaldım.Bu oglusta da 3 buçuk sene istemedik.Korunmayi bıraktık 3 ay sonra hamile kaldım.27 yaşımda anne oldum.31 de ikinci Kez anne olucam inş.İyi ki anne olmuşum iyi ki ikinci kez anne oluyorum
ben dün 2 yerle görüştüm canım ikisi de 1500 tl dedi. hamilelik+doğum+hastane odası+10günlükken de stüdyo çekimikızlar fotoğraf çekimi düşünüyor musunuz? doğum ve yenidoğan çekimi düşünüyorum nasıl olur ki? Doğum çekiminde doğum günü ve ertesi gün çekimi var. anlaştığını yerler var mı ve fiyatlar nasıl?
genellikle önden gidenler erken doğabiliyor canım çevremde hep gördüm, arkadaşımın biri 38+4 te biri 37 küsürde bebek önden gittiği için erken doğum yaptı.Ben de 60la hamile kalıp 31. haftamla birlikte 70.50a ulaştım. Bebeğim 29da iken 1543 gramdı ve kilosuna göre 31+4 olarak çıkmıştı. Bu yüzden erken doğabilir mi diye düşünmekteyim. Başına böyle bişey gelen var mı?
çok iyiymiş canım bana da hamile çekimi hariç 1300 dedilerben dün 2 yerle görüştüm canım ikisi de 1500 tl dedi. hamilelik+doğum+hastane odası+10günlükken de stüdyo çekimi
Kasılma bende bir aydan fazladır oluyor. Karnım sertleşiyo sanki bebek aşağı doğru itiliyo gibi hissediyorsun rahimin olduğu yer semsrt oluyo. Düzenli olursa doğum kasılması oluyormuş. Hep aynı dk aralıklarla.Çok şükür canım. Evet olsa kesin hissederdin. Bu aylardan sonra doğuma hazırlık için olmaya başlayacakmış ufak ufak kasılmalar. Olduğunda bilirsin ne demek istediğimi :)
Benimki erkek kızlar biraz daha erken doğuyor genelde galiba. Ama bakalım ne zaman gelecek bana haziran sonu gelir gibi geliyor. Normalde doğum tarihi sata göre 3 temmuz. Ama bayram sonu hep bi geldi gelecek diye beklerim herhalde.genellikle önden gidenler erken doğabiliyor canım çevremde hep gördüm, arkadaşımın biri 38+4 te biri 37 küsürde bebek önden gittiği için erken doğum yaptı.
Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorumBebek stres testi. Karnına iki farklı şey koyuyorlar. Biri bebeğin kalp atışını dinletiuor diğeride kasılmalarıni sancılarını rakamla gösteriyor. 60_70 den sonrası doğum sancısı kategorisine giriyor. Karnında kasılmalar falan olmuyorsa muhtemelen neden bahsettiğimi tam bilemiyceksin.
Bebikimin cicilerini kurutma makinesine attım, inş çekmez
Tabi ki canım. Ben devlette takipliyim, 32 den itibaren, 32 iki de dahil 2 haftada bir Nst için çağırıyor. Sonrada sanırım 37den sonra 3 günde bir çağırıyorBu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum
Oyy bebeğimsinBir daha ne zaman görürüm acaba o kiloları :) Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı. Şu an penguen gibi hissediyorum
Devleti hiç bilmiyorum. Ama sancin olursa yaparlar heralde. Bı de şimdiye kadar özele gittiysen devlette pek hoş karsilamiyorlar neden doktoruna devam etmiyorsun diye. Özelden özele geçince bile bir sürü açıklama yapıyorsun. Devleti bilemedim.Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum
Benimki erkek kızlar biraz daha erken doğuyor genelde galiba. Ama bakalım ne zaman gelecek bana haziran sonu gelir gibi geliyor. Normalde doğum tarihi sata göre 3 temmuz. Ama bayram sonu hep bi geldi gelecek diye beklerim herhalde.
Umarım küçülmez diyeceğim ama ben ne zaman atsam ilk kurutmada biraz küçülüyor. Özellikle pamuklular..
Pamuklu programda hassas modda ve ütü kuruluğuna attım umarım çekmezUmarım küçülmez diyeceğim ama ben ne zaman atsam ilk kurutmada biraz küçülüyor. Özellikle pamuklular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?