2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemez Hiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran

6 yıl balayı yaptık gezdik tozduk diyosunnn bravoooo iyi yapmissin.İlk oğlumda 9 ay bebis istemedik.Korunmayi bıraktık.1 ay sonra hamile kaldım.Bu oglusta da 3 buçuk sene istemedik.Korunmayi bıraktık 3 ay sonra hamile kaldım. 27 yaşımda anne oldum.31 de ikinci Kez anne olucam inş.İyi ki anne olmuşum iyi ki ikinci kez anne oluyorum

Yok canim yani kasilmanin tanimini tam bilmiyorum ama anormal bisey olsa insan hisseder galiba.anormal bi durum hic hissetmedim suana kadar

Yok canim yani kasilmanin tanimini tam bilmiyorum ama anormal bisey olsa insan hisseder galiba.anormal bi durum hic hissetmedim suana kadar
Çok şükür canım. Evet olsa kesin hissederdin. Bu aylardan sonra doğuma hazırlık için olmaya başlayacakmış ufak ufak kasılmalar. Olduğunda bilirsin ne demek istediğimi :)

Valla yalan yok Afrikaya safariye bile gittik. Biraz olgunlaşınca da olsun artık bir bebiş dedik. Ama şimdi bakıyorum da hazırmışız İstediğinde hamile kalan şanslı annelerdeniz

ben dün 2 yerle görüştüm canım ikisi de 1500 tl dedi. hamilelik+doğum+hastane odası+10günlükken de stüdyo çekimi

genellikle önden gidenler erken doğabiliyor canım çevremde hep gördüm, arkadaşımın biri 38+4 te biri 37 küsürde bebek önden gittiği için erken doğum yaptı.

Çok şükür canım. Evet olsa kesin hissederdin. Bu aylardan sonra doğuma hazırlık için olmaya başlayacakmış ufak ufak kasılmalar. Olduğunda bilirsin ne demek istediğimi :)
Kasılma bende bir aydan fazladır oluyor. Karnım sertleşiyo sanki bebek aşağı doğru itiliyo gibi hissediyorsun rahimin olduğu yer semsrt oluyo. Düzenli olursa doğum kasılması oluyormuş. Hep aynı dk aralıklarla.

genellikle önden gidenler erken doğabiliyor canım çevremde hep gördüm, arkadaşımın biri 38+4 te biri 37 küsürde bebek önden gittiği için erken doğum yaptı.
Benimki erkek kızlar biraz daha erken doğuyor genelde galiba. Ama bakalım ne zaman gelecek bana haziran sonu gelir gibi geliyor. Normalde doğum tarihi sata göre 3 temmuz. Ama bayram sonu hep bi geldi gelecek diye beklerim herhalde.

Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum

Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum
Tabi ki canım. Ben devlette takipliyim, 32 den itibaren, 32 iki de dahil 2 haftada bir Nst için çağırıyor. Sonrada sanırım 37den sonra 3 günde bir çağırıyor

Oyy bebeğimsin Bir daha ne zaman görürüm acaba o kiloları :) Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı. Şu an penguen gibi hissediyorum

Bence hemen verirsin sen
Önceden göbekte yokmuş

Ben 59 ile kalmıştım kızıma 66 ile doğuma girmiştim.
Bu sefer 68 ile kaldım şaka gibi :))
Gerçekten ayakkabılarımı giyemiyorum şu an kilolu kalmakla kalmamak arası çok fark varmış

Devleti hiç bilmiyorum. Ama sancin olursa yaparlar heralde. Bı de şimdiye kadar özele gittiysen devlette pek hoş karsilamiyorlar neden doktoruna devam etmiyorsun diye. Özelden özele geçince bile bir sürü açıklama yapıyorsun. Devleti bilemedim.

Benimki erkek kızlar biraz daha erken doğuyor genelde galiba. Ama bakalım ne zaman gelecek bana haziran sonu gelir gibi geliyor. Normalde doğum tarihi sata göre 3 temmuz. Ama bayram sonu hep bi geldi gelecek diye beklerim herhalde.

Bence de 3 Temmuzu göremeyebilirsin. Çoğu önce geliyor bu bebeklerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…