2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yine takibe takip etkinliği mi var :)
sukran_erd_ benimde ama asla hatırlayamıyorum isimler farklı diye sizi yarım akıllıyım

Benimki erkek kızlar biraz daha erken doğuyor genelde galiba. Ama bakalım ne zaman gelecek bana haziran sonu gelir gibi geliyor. Normalde doğum tarihi sata göre 3 temmuz. Ama bayram sonu hep bi geldi gelecek diye beklerim herhalde.
evet bu örnek verdiklerim hep kızdı canım, erkek bebek biraz daha geç gelir diyorlar.bende bayramdan sonra beklerim benim kız bebiş o yüzden 3 temmuzu beklemez benimki gibi

Canım 10 mayısta evlilik yıl dönümüm, 6.yıla giriyoruz. Kimse elimize su dökemez Hiç çocuk denemedik. Denemeye karar verdik 20. gün doğal yolla hamile kaldım. Yok mu arttıran

Biz de 8,5 yıldır birlikteyiz. Evleneli 3 yıl olacak yakındaçok istememize rağmen cesaretimiz yoktu, bi denedik o ay içinde hamile kaldım çok şükür

Zaten yarısı bebekmiş. Onun yarısı su, zırt pırt hey maşallahhh sana :)

Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum
bende devlette yapmayı düşünüyorum doğumu canım, bence bakarlar ya neden bakmasınlar ki

Ben de 2015 Ağustos ayında evlendim.iki kere aşılama yaptırdım tutmadı. Hatta tüp bebek merkeziyle gidip görüştük. Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.

fedakar analar ben de +6 ve çatlaklarımla yola devam ediyorumşu an 61 kiloyum. ben bugün konularda biraz geriden geliyorum idare edin artık

valla öyle dediler zor bulmuşum zaten ben leğende yıkarmıyım bebemi
babası babyjemden aldı küvet setini, eşimin babannesi de yukarda vardı ya niye aldınız diyomuş yukarı dediği de kiler,depo karışımı bi şey, eşimin yeğenlerinin kullandığı küveti kullancakmışım Allamm sen sabır ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…