Benimde evlilik öncesi 5 evlilik sonrası 5 yılım var eşimle. Bu 6. yılım ancak cesaret edebildik çocuk için. Aynı tepkileri bende alıyordum. Aslında ne kadar ön yargılı bir yaklaşım. Hiç kimse insanların kendi isteği ile çocuk yapmadığını düşünmüyor,direk olmadığını düşünüyorlar. Ki öyle bile olsa bence öyle tepkiler verilmemeli çok yanlış buluyorum. Çok hassas bir konu çünkü.
küveti ben de ebebekte ki babyjemlerden almayı düşünüyorum ama maşrapasını mothercaredeki silikon başlı maşrapadan alıcam galiba. kafasına dayayıp su dökmek için o daha iyi dediler, boğulma tehlikesini ortadan kaldırıyormuş.
Benimde evlilik öncesi 5 evlilik sonrası 5 yılım var eşimle. Bu 6. yılım ancak cesaret edebildik çocuk için. Aynı tepkileri bende alıyordum. Aslında ne kadar ön yargılı bir yaklaşım. Hiç kimse insanların kendi isteği ile çocuk yapmadığını düşünmüyor,direk olmadığını düşünüyorlar. Ki öyle bile olsa bence öyle tepkiler verilmemeli çok yanlış buluyorum. Çok hassas bir konu çünkü.
Kesinlikle katiliyorum 2.5 yil bizimde olmadi doktor olur dedi hic korunmadk ama olmadi ve ben cocuk istedgmden 1.5 yil sonra iki tupumde de yapisiklik oldgnu ogrendm sornasinda acildi 1 sene daha olmadi artik o bu bahane velhasıl rabbim nasip edecegi zamani biliyor ama insanlar acimasizca elestirmekten asla geri durmuyor