- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
tam 95 gün raporluydum hiç kalkmadan yattımGülaycığım takım kaptanımız sensin balım
benimkide açılın uzun ve geniş araç geliyo diyo ahahaNe kocalar var ha.. Benim ki şişşt yanak kavurma, bazlamam benim yaa, acaba seni yerden yuvarlasak kapıya varır mısın, pişştt danacım hadi uyan, çekilin yoldan bayan popo geliyor.... ohooo bu liste uzar gider.... eve gidip koca pıçaklatacaklar bana yaa
Valla yalan yok Afrikaya safariye bile gittik. Biraz olgunlaşınca da olsun artık bir bebiş dedik. Ama şimdi bakıyorum da hazırmışızİstediğinde hamile kalan şanslı annelerdeniz
Bu nstyi devlet Hastanesi'nde de normal kontrole gitsek yaparlar mı acaba özelde kontrollere gittim hep ama artık devlete geçip doğumu devlette yapmayı düşünüyorum
Evet benimde yaşım olmasa biraz daha beklerdim ki 2.5 sene oldu bizim:)) şimdi diyorum tüm hayatım değişecek kafamıza göre çıkmak gezmek yok.bekar hayatı yaşarken asıl şimdi evli olucaz:))) sonrada güzel yanlarını düşünüyorum mutlu oluyorum:))Valla açık konuşayım yaşım 32 olmasaydı 1-2 yıl daha bekleyebilirdim. Biz karı koca biraz gezmeye tozmaya, keyfimize düşkünüz. Gerçi son yıllarda çocuğunuz yok mu diye sorana, yok dediğimizde olur inşallah üzülmeyin diyorlardıAnneannem bile kısır sanıyormuş beni
Canım biz 5. Yılımızı daha yeni kutladık:) 4. Seneden sonra hazır hissettik çocuğasanırım içinizde en geç ben hamile kalmışım 2015 ağustosta evlendim 2018 ekimde hamile kaldım 3 yılı geçkin :)) ama ben çok uğraştım gebe kalmak için hatta aşılama bile yaptırdım kısmet ekimeymiş.
Aynen canım yaş faktörü olmada ben bi 4 sene daha atardım. Millet bana sen istediğin için değil, milletin baskısından hamile kalmak istiyosun artık diyorlardı:)) ama kaldığım andan itibarenden de hazır hissediyorum (her zaman olmasa daValla açık konuşayım yaşım 32 olmasaydı 1-2 yıl daha bekleyebilirdim. Biz karı koca biraz gezmeye tozmaya, keyfimize düşkünüz. Gerçi son yıllarda çocuğunuz yok mu diye sorana, yok dediğimizde olur inşallah üzülmeyin diyorlardıAnneannem bile kısır sanıyormuş beni
Canım aldığın yerin internet adresi var mı. Ben çok beğendimEki Görüntüle 2263931
Bunlar çok güzel kız annişleri bilginiz olsun
Erkek annişleri erkekler içinde çok güzel şeyler var
Canım kimle anlaştın ismi İnstagram adresi varsa verir misin. Bende araştırayımDış çekim için burada doğum fotoğrafçılığı üzerine isim yapmış bı kız var çok sevdiğim bı iş arkadaşımın gelini. Şaka gibi bir fiyata anlaştım su elbise işini acil cozmem gerek. Cuma günü de kontrolum var doktorum inşallah izin verir. Aslında bir haftadır kasılmalar da bitti kendimi gayet iyi hissediyorum. Ama biraz geç kalmışım genelde 30 haftalıkken çekiyormus. Ay çok heyecanlandım.
Ben de geceleri bazen ateş basıyo sadece atlet ve kısa şortla yatıyorum. Göbeğimi de çıkarıyorum dışarı buzağı gibi yatmışın yine diyor :)benimkide açılın uzun ve geniş araç geliyo diyo ahaha
Bu neye göre oluyo anlamıyorum. Bi tanıdığım 17 kilo aldı, bebeği doğurunca vs. 10 kilo gitmiş. Bebek 6 aylık oldu anca son zamanlardaki sıkı diyetle 2 kilo vermiş daha anca. Emziremedi ama..Arkadaş yeni doğum yaptı 4 nisanda, doğumda 6 kilo gitmiş, sonrasında da dün tartıldı, 6 kilo da 25 günde gitmişbence bizde veririz, ki o çok tatlı düşkünü
Ben bazen çok korkuyorum. Sanırım en küçük benim aranızda. 24 yaşındayım. Kpss hazırlanırken yanlışlıkla hamile kaldım. Kpssyi bebekle birlikte halletmek istıyorum. Hele bugün bdvde bir konu gördüm yeni doğum yapan bir annenin çok ürkütücüydü. Uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum en azından üç ay sonra az buçuk düzen oturursa kpssyş halletmem gerek ama konudaki gibi bir bebeğim olursa muhtemelen tımarhaneye atanırım en iyi ihtimalle.Aynen canım yaş faktörü olmada ben bi 4 sene daha atardım. Millet bana sen istediğin için değil, milletin baskısından hamile kalmak istiyosun artık diyorlardı:)) ama kaldığım andan itibarenden de hazır hissediyorum (her zaman olmasa da)
On kg gitmesi gayet iyi değil mi?Bu neye göre oluyo anlamıyorum. Bi tanıdığım 17 kilo aldı, bebeği doğurunca vs. 10 kilo gitmiş. Bebek 6 aylık oldu anca son zamanlardaki diyetle 2 kilo vermiş daha anca. Emziremedi ama..
İlk bebeğimi 22 yaşımda kucağıma aldım, ne gaz ne reflü kolik ne uykusuzluk hiçbirşey yaşamadık, tecrübesiz ve yapayalnızdım gurbette, Allah öyle bir yardım ediyor ki hiçbirşey korktuğun gibi olmaz olumlu düşün olumlu olsun, bebeğinle konuş güzel telkinler ver faydasını göreceksin :)Ben bazen çok korkuyorum. Sanırım en küçük benim aranızda. 24 yaşındayım. Kpss hazırlanırken yanlışlıkla hamile kaldım. Kpssyi bebekle birlikte halletmek istıyorum. Hele bugün bdvde bir konu gördüm yeni doğum yapan bir annenin çok ürkütücüydü. Uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum en azından üç ay sonra az buçuk düzen oturursa kpssyş halletmem gerek ama konudaki gibi bir bebeğim olursa muhtemelen tımarhaneye atanırım en iyi ihtimalle.
B bskscl B bibliyofil_k ben artırıyorum Kızlar2012 Ağustos’ta evlendim tüp bebekler aşılamalar derken yedinci yılımızda nasip oldu çok şükür
Canım aldığın yerin internet adresi var mı. Ben çok beğendim
Canım kimle anlaştın ismi İnstagram adresi varsa verir misin. Bende araştırayım
Ama kalan 7 kiloyu 6 ayda hiç veremedi. Şimdi sıkı diete başladı öyle gidiyor daha.On kg gitmesi gayet iyi değil mi?
Daha önce defalarca bu konu geçti canım karnındaki sertleşme kasılma demek oluyor, drunla konuş bu haftalar risk götürmez geçecek diye beklemeyinKızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle
Ben de gurbetteyim. Hatta doğuya gitme durumumuz da var. Şöyle sakin sağlıklı huzurlu bir bebeğim olsa ne güzel olur. Bol bol konuşuyorum klasik müzik dinletiyorum umarım faydası olur.İlk bebeğimi 22 yaşımda kucağıma aldım, ne gaz ne reflü kolik ne uykusuzluk hiçbirşey yaşamadık, tecrübesiz ve yapayalnızdım gurbette, Allah öyle bir yardım ediyor ki hiçbirşey korktuğun gibi olmaz olumlu düşün olumlu olsun, bebeğinle konuş güzel telkinler ver faydasını göreceksin :)
Hiç denk gelmedim muhabbete, bir dönem takip edememistim o aralar konuşuldu sanırım, bu cumartesi kontrol aslında ama yarın tatili fırsata çevirip gitmeli öyleyse, çok teşekkür ederimDaha önce defalarca bu konu geçti canım karnındaki sertleşme kasılma demek oluyor, drunla konuş bu haftalar risk götürmez geçecek diye beklemeyin
Her bebek farklıdır asla ne kendini nede bebeğini kıyasla kimseyleBen bazen çok korkuyorum. Sanırım en küçük benim aranızda. 24 yaşındayım. Kpss hazırlanırken yanlışlıkla hamile kaldım. Kpssyi bebekle birlikte halletmek istıyorum. Hele bugün bdvde bir konu gördüm yeni doğum yapan bir annenin çok ürkütücüydü. Uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum en azından üç ay sonra az buçuk düzen oturursa kpssyş halletmem gerek ama konudaki gibi bir bebeğim olursa muhtemelen tımarhaneye atanırım en iyi ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?