2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benimkide açılın uzun ve geniş araç geliyo diyo ahaha

Valla yalan yok Afrikaya safariye bile gittik. Biraz olgunlaşınca da olsun artık bir bebiş dedik. Ama şimdi bakıyorum da hazırmışız İstediğinde hamile kalan şanslı annelerdeniz

İyi yapmışsın canm gerçekten.Cok şükür Allah hemen nasip etti bizlere

Evet benimde yaşım olmasa biraz daha beklerdim ki 2.5 sene oldu bizim:)) şimdi diyorum tüm hayatım değişecek kafamıza göre çıkmak gezmek yok.bekar hayatı yaşarken asıl şimdi evli olucaz:))) sonrada güzel yanlarını düşünüyorum mutlu oluyorum:))

Canım biz 5. Yılımızı daha yeni kutladık:) 4. Seneden sonra hazır hissettik çocuğa bi de ben şuan 37 yaşındayım

Aynen canım yaş faktörü olmada ben bi 4 sene daha atardım. Millet bana sen istediğin için değil, milletin baskısından hamile kalmak istiyosun artık diyorlardı:)) ama kaldığım andan itibarenden de hazır hissediyorum (her zaman olmasa da)

B bskscl B bibliyofil_k ben artırıyorum Kızlar 2012 Ağustos’ta evlendim tüp bebekler aşılamalar derken yedinci yılımızda nasip oldu çok şükür
Eki Görüntüle 2263931
Bunlar çok güzel kız annişleri bilginiz olsun
Erkek annişleri erkekler içinde çok güzel şeyler var
Canım aldığın yerin internet adresi var mı. Ben çok beğendim
Canım kimle anlaştın ismi İnstagram adresi varsa verir misin. Bende araştırayım

Arkadaş yeni doğum yaptı 4 nisanda, doğumda 6 kilo gitmiş, sonrasında da dün tartıldı, 6 kilo da 25 günde gitmiş bence bizde veririz, ki o çok tatlı düşkünü
Bu neye göre oluyo anlamıyorum. Bi tanıdığım 17 kilo aldı, bebeği doğurunca vs. 10 kilo gitmiş. Bebek 6 aylık oldu anca son zamanlardaki sıkı diyetle 2 kilo vermiş daha anca. Emziremedi ama..

Son düzenleme:
Ben bazen çok korkuyorum. Sanırım en küçük benim aranızda. 24 yaşındayım. Kpss hazırlanırken yanlışlıkla hamile kaldım. Kpssyi bebekle birlikte halletmek istıyorum. Hele bugün bdvde bir konu gördüm yeni doğum yapan bir annenin çok ürkütücüydü. Uykusuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum en azından üç ay sonra az buçuk düzen oturursa kpssyş halletmem gerek ama konudaki gibi bir bebeğim olursa muhtemelen tımarhaneye atanırım en iyi ihtimalle.

İlk bebeğimi 22 yaşımda kucağıma aldım, ne gaz ne reflü kolik ne uykusuzluk hiçbirşey yaşamadık, tecrübesiz ve yapayalnızdım gurbette, Allah öyle bir yardım ediyor ki hiçbirşey korktuğun gibi olmaz olumlu düşün olumlu olsun, bebeğinle konuş güzel telkinler ver faydasını göreceksin :)

Kızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle

Kızlar benim acayip canim yanıyor, karnım gunlerdir acıyor bildiğiniz (derisi) iki de bı taş gibi oluyor kuzum yırtılıp çıkacak sanıyorum, sizin de öyle oluyor mu? Normal mi ki böyle
Daha önce defalarca bu konu geçti canım karnındaki sertleşme kasılma demek oluyor, drunla konuş bu haftalar risk götürmez geçecek diye beklemeyin

Ben de gurbetteyim. Hatta doğuya gitme durumumuz da var. Şöyle sakin sağlıklı huzurlu bir bebeğim olsa ne güzel olur. Bol bol konuşuyorum klasik müzik dinletiyorum umarım faydası olur.

Daha önce defalarca bu konu geçti canım karnındaki sertleşme kasılma demek oluyor, drunla konuş bu haftalar risk götürmez geçecek diye beklemeyin
Hiç denk gelmedim muhabbete, bir dönem takip edememistim o aralar konuşuldu sanırım, bu cumartesi kontrol aslında ama yarın tatili fırsata çevirip gitmeli öyleyse, çok teşekkür ederim

Reactions: LaL
Her bebek farklıdır asla ne kendini nede bebeğini kıyasla kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…