2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
anladım canım setin içinde vardı beğenmezsem ben de bakarım silikonluya :)

Kızlar bugün dr kontrolüm vardı gitmişken doğumhaneyi odaları bir göreyim dedim demez olaydım önce doğumhaneye girdim bankoya gezmek istediğimi söylerken arkadan çok feci çığlıklar geliyodu ben ne olduğunu anlayamadan eşim beni çıkışa doğru sürükledi görevlide gülerek duyma sen onları boşvet diyip gülüyo keşke hiç gitmeseydim böyle bişeyi hiç tahmin etmemiştim

Hepimizeee

Bence max 4 kg daha alırsın. Bende +6.5 kg dayim. Karnim yarın doğuma girecek gibi buraya yükleyip kimseyi korkutmak istemiyorum. Ikiz annelerini bile geçtim valla
İkiz anneleri bizden fit canım o kesin bilgi
İnşallah dediğin gibi olur yaa.. 5 kilo alsam ne güzel olur

Ama ben anlamiyorum hic dirsegini basini
Karnını kaldırdığında parmağını koy, hafif bastırarak takip et, sivri olan dirsek ya da topuk oluyo genelde.. geniş geniş takip ettiğin baş ya da poposu..
Ama senin için durum biraz karışık tabi kollar bacaklar kimin poposu nerde falan

Canım korkutma kendini herkesin aynı olcak diye bişey yok bende cahil cesareti var şuan acısını bilmediğimiz şeyden korkmayalım
Doğumdan konuşuyoruz yukarda Bi kız var ay öyle öldüm öyle bittim diye anlatıyordu ilk çocuğu onunda kaç saat sancı çektin ne kadar sürdü dedim gece 3te başlamış 5te şiddetlenmiş 9da odadaymış dikişi doğurması sancısı toplam 4 saat dedim buna mı çektim diyorsun ilk doğum bide
Bi şekilde biticek gidicek öyle bakalım Allahım hepimizi Bi avazda kurtarsın

Dış çekim için burada doğum fotoğrafçılığı üzerine isim yapmış bı kız var çok sevdiğim bı iş arkadaşımın gelini. Şaka gibi bir fiyata anlaştım su elbise işini acil cozmem gerek. Cuma günü de kontrolum var doktorum inşallah izin verir. Aslında bir haftadır kasılmalar da bitti kendimi gayet iyi hissediyorum. Ama biraz geç kalmışım genelde 30 haftalıkken çekiyormus. Ay çok heyecanlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…