2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ama kalan 7 kiloyu 6 ayda hiç veremedi. Şimdi sıkı diete başladı öyle gidiyor daha.
Bence alması gerekenden fazla aldığı için öyledir. Şimdi başlangıç kilosunu bilmediğim için bilet diyemem ama 11 15 kg alın deniyor en fazla. Emzirmek de çok faydalıymış kalori yakımında.

Ama kalan 7 kiloyu 6 ayda hiç veremedi. Şimdi sıkı diete başladı öyle gidiyor daha.
Annenin aldığı kilo gitmiyor canım, bebek suyu plesanta ve ödem gidiyor Doğumda, ben ilkinde 10 kg aldım hastaneden çıkarken 10 kg gitmişti 3300 bebekti.. kendim hiç almamışım direkt eski kıyafetlerime girmiştim ama gel gör ki emzirirken gece gündüz iştah açılmasıyla 5 kg aldım.. ikincide 8 kg aldım 4 kg bebekle birlikte -10 kiloyla hastaneden çıktım yine 10 kg gitti bedenimden..

Hiç denk gelmedim muhabbete, bir dönem takip edememistim o aralar konuşuldu sanırım, bu cumartesi kontrol aslında ama yarın tatili fırsata çevirip gitmeli öyleyse, çok teşekkür ederim
Karnındaki sertleşmeyi söylersen zaten mutlaka nst cihazına bağlayıp sancılarını ölçerler, hastaneye yatan arkadaşlarımız oldu bu yüzden canım demek denk gelmemişsin konuya inş önemli bir durumun yoktur ama ihmal etmemek lazım..

Hiç denk gelmedim muhabbete, bir dönem takip edememistim o aralar konuşuldu sanırım, bu cumartesi kontrol aslında ama yarın tatili fırsata çevirip gitmeli öyleyse, çok teşekkür ederim
Bana drum kasılmalar için normal dedi. Sadece çok sık oluyorsa saatte dörtten fazla mesela. Sancıyla birlikte oluyorsa ve düzenli aralıklarla oluyorsa erken doğum riski olabilirmiş.

İnternetten aldım kuzum h&mden

Peki karın acısı normal mi bugün 3 4 kere oldu sol tarafımda sadece nasıl tarif etmeliyim bilmiyorum ama çekilme gibi aniden girip 1 dakika sonra geçiyo

Peki karın acısı normal mi bugün 3 4 kere oldu sol tarafımda sadece nasıl tarif etmeliyim bilmiyorum ama çekilme gibi aniden girip 1 dakika sonra geçiyo
Onlar rahim büyümesiyle ilgili olabilir canım kramplar gibi büyüdükçe geriliyoruz deride ve iç kısımda çekilmeler acılar oluyor geçiyor. yine de tabi drun daha iyi bilir

Onlar rahim büyümesiyle ilgili olabilir canım kramplar gibi büyüdükçe geriliyoruz deride ve iç kısımda çekilmeler acılar oluyor geçiyor. yine de tabi drun daha iyi bilir
Haftaya kontrolüm böyle ciddi bişey değil diye önemsemedim kasılma sancı diyemem acı tamamen iç kısımdan dediğin gibi büyümeyle alakalı galiba canım sağol

Reactions: LaL
Sancın da oluyor galiba bence sen de bir nstye gir ben de düşünüyorum girmeyi benim drum sancı da olsa düzenli değil sorun olmaz dedi. Zaten sancı bende bir iki kere flaan oldu. Dinlenince geçti.

Sancın da oluyor galiba bence sen de bir nstye gir ben de düşünüyorum girmeyi benim drum sancı da olsa düzenli değil sorun olmaz dedi. Zaten sancı bende bir iki kere flaan oldu. Dinlenince geçti.
Yok canım sancı değil galiba gerçi sancı nasıl olur onuda bilmiyorum ama acı et acısı gibi gerilme çekilme gibi sadece tek noktada

Öküz işte ne yapacaksın. Hayır bir de hem buzağı diyor hem de hala isteğinde bir azalma yok. Bir hafta şehir dışındaydı rüyalarıma girdin diyor.
Ay çok güldüm
Benim ki de bana Roberto Carlos baldıra bak maşallah diyo
Bende ona cin ali kürdan bacaklarını kırarım diyorum
Kendilerine baksınlar

Banada yapmadan hani çocuk diyolardı yaptık ee biraz daha gezseydiniz dediler 2 yıllık evliyiz hatta Bi tane hadsiz evliliğinden emin misin ki çocuk yaptın dedi bende ben evliliğime yapmadım kendime yaptım çocuğu 20 yıllık 30 yıllık evlilikler bitiyoken sen bitmiceğine güvenerek mi yaptın dedim bozuldu sonra insanları memnun edemezsin canım
Annem babam kardeşlerim Eşim canım ciğerim hepsi ama bu bambaşkaymış
Sırf bu duygu için yapılır (totom yemez o ayrı )

kafkasyaninozkizi canım alt değiştirme ünitesi letgoda 200e falan var aşağıdaki modelin 2.eli

https://www.ikea.com.tr/urun-katalo.../20307037/gulliver-alt-degistirme-masasi.aspx
tamam canımcım bakayım sağol
Ben de geceleri bazen ateş basıyo sadece atlet ve kısa şortla yatıyorum. Göbeğimi de çıkarıyorum dışarı buzağı gibi yatmışın yine diyor :)
Ay bende bu gece göbek dışarıda uyumuşum, boğazım batıyor ağrıdan
Bu neye göre oluyo anlamıyorum. Bi tanıdığım 17 kilo aldı, bebeği doğurunca vs. 10 kilo gitmiş. Bebek 6 aylık oldu anca son zamanlardaki sıkı diyetle 2 kilo vermiş daha anca. Emziremedi ama..
bilemedim ki şekerim, bünyeye bağlı herhalde bizim kız emziririyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…