Hiiiiç kıskanmadım ne alakası varEvvett deniz sezonunu açmış bulunmaktayımKızlar hepinizin yerine bol bol yüzdüm. Şimdi de panda misali güneşte yatiyorum. Bugün yediğim hurmalar yarın bir yerlerimi tırmalamaz inşallah
Bende 4 gözle 22. Haftadan beri baş pozisyonu olsun diye bekliyorum inatla makat gelişi. Dün doktora sordum değişebilir daha zamanın var dedi. Genelde 34ten sonra pozisyon değişmiyormuş.Kizlar bugun kontrol gunumdu. 28 +6 gunluk 1434 gr ve 40 cm olmus.Kafasi asagiga donmus.Bundan boyle kafa agir oldugu icin pozisyon degistirmez dedi.Bu haftalarda kafa asagi donuyorlarmis.Sizlere de doktorunuz oyle soyledi mi.Yani pozisyonun oyle olmasi normal dedi ama benim aklima takildi erken mi donmus diye.
Canım benim 16.haftafa bas asagı donmustu 20nin başlarında gene makat gelişti. Şimdi 24.haftadam beri yine baş geliş.Bu haftadan sonra değişmeyebilir ama normal zaten donmesi takma kafanaKizlar bugun kontrol gunumdu. 28 +6 gunluk 1434 gr ve 40 cm olmus.Kafasi asagiga donmus.Bundan boyle kafa agir oldugu icin pozisyon degistirmez dedi.Bu haftalarda kafa asagi donuyorlarmis.Sizlere de doktorunuz oyle soyledi mi.Yani pozisyonun oyle olmasi normal dedi ama benim aklima takildi erken mi donmus diye.
Benim de bu haftada döndü canım, kurstaki ebeler senin doktorunun dediği gibi söyledi. Dr ise daha çok döner yeri var dedi. Hatta şuan dönme çabası içinde tüm bedeni alt karında toplanmış vaziyette. Erken doğum belirtisi değil sakın telaş etme. Bebeklerin en ağır organı kafası yer çekimi ile dönüyorlar. Oğlum 17. Haftadan beri baş aşağı duruyordu. 39.haftada doğdu düşünKizlar bugun kontrol gunumdu. 28 +6 gunluk 1434 gr ve 40 cm olmus.Kafasi asagiga donmus.Bundan boyle kafa agir oldugu icin pozisyon degistirmez dedi.Bu haftalarda kafa asagi donuyorlarmis.Sizlere de doktorunuz oyle soyledi mi.Yani pozisyonun oyle olmasi normal dedi ama benim aklima takildi erken mi donmus diye.
Benim biraz erken donmus o zaman.Bende 4 gözle 22. Haftadan beri baş pozisyonu olsun diye bekliyorum inatla makat gelişi. Dün doktora sordum değişebilir daha zamanın var dedi. Genelde 34ten sonra pozisyon değişmiyormuş.
Kasılma olmasa da nstde sancı cıkıyor ben de her seyden korkar oldum ben canım artık.Kızlar adet ağrısı gibi ağrım var öğlenden beri, ama kasılma, leke, kan vs hiç Bi şey yok. Neyin nesi bu acaba
Evet canim doktor da oyle soyledi artik donmez bas agir oldugu icin bakalim.hakkimizda hayirlisi olsunCanım benim 16.haftafa bas asagı donmustu 20nin başlarında gene makat gelişti. Şimdi 24.haftadam beri yine baş geliş.Bu haftadan sonra değişmeyebilir ama normal zaten donmesi takma kafana
Seninle aynı haftadayız, biz de fl kısa kafa büyük 1110 gr. Normal dedi dr..Kızlar persembe gunu kontrole gıtmıstık.28+0 haftalıktık.İdrarda bakteri cıktı. Kultur verdım.Nst de cok az sancı vardı onemli değil agrı olursa gel dedi.Onun dısında her sey haftasıyla uyumlu Fl bdb falan 28+2 falan.sadece ac 27+2 cıktı kilosu da 1140 gr.Doktorum bır kac gun kucuk ama onemli değil dedi. Yine de kafama takıldı tabi. Sizinkilerin kilosu nasıldı aynı haftadayken. Bir de Metehan Bey yine takmış kravatı fazla sıkmamış ama vazgecemıyor kravattan minik paşa. Var mı baska kravatlı minik merak ettim
Acaba ac karın capı kucuk olunca ondan mı bana oyle dedı ki.Gerçi önemli değil olabilir dedi hatta ishal vardı bir kac gundur k da etkilemiş olabilir endişelenme dedi ama korktum yine de. Ya bir sonraki kontrolde gelişmemiş derse diye aklıma takıldı acıkcasıSeninle aynı haftadayız, biz de fl kısa kafa büyük 1110 gr. Normal dedi dr..
Amin canım kilosu nasıldı senin bebişinEvet canim doktor da oyle soyledi artik donmez bas agir oldugu icin bakalim.hakkimizda hayirlisi olsun
Ac değerinde çok bi fark yok. 2 haftalık fark bile normal kabul ediliyor. Ben omega 3 e başladım. Belki faydası olurAcaba ac karın capı kucuk olunca ondan mı bana oyle dedı ki.Gerçi önemli değil olabilir dedi hatta ishal vardı bir kac gundur k da etkilemiş olabilir endişelenme dedi ama korktum yine de. Ya bir sonraki kontrolde gelişmemiş derse diye aklıma takıldı acıkcası
Ben ıkıncı kutu ımomdayım canım kullanıyorum da duzenlı kalsiyumun da ikinci kutusundayım bir kac gun ara vermıstım ona midem bozuk olunca ona da devam edıyorum sımdı.Doktor da normal dedı ama kordon hafıfce cenesınden gecıyor tam dolanma degıl cok hafıf dedı ama onu da duyunce ıyıce takıldı kafamaAc değerinde çok bi fark yok. 2 haftalık fark bile normal kabul ediliyor. Ben omega 3 e başladım. Belki faydası olur
Valla bende korkar oldum kuzum, dün temizlik yaptık akşam, bebişin kıyafetlerini falan yerleştirdik, dolabını sildim epey yoruldum ondan mı oldu ki bilemiyorumKasılma olmasa da nstde sancı cıkıyor ben de her seyden korkar oldum ben canım artık.
Yorgunluktan da olabilir canım haklısın. Artık buyuduler maşallah baya zorlanıyorum ben deValla bende korkar oldum kuzum, dün temizlik yaptık akşam, bebişin kıyafetlerini falan yerleştirdik, dolabını sildim epey yoruldum ondan mı oldu ki bilemiyorum
Benim 25.haftadan beri baş asagı felaket çatı agrısı yapıyo.doktor bununla ilgili sadece çok erken dönmüş dediKizlar bugun kontrol gunumdu. 28 +6 gunluk 1434 gr ve 40 cm olmus.Kafasi asagiga donmus.Bundan boyle kafa agir oldugu icin pozisyon degistirmez dedi.Bu haftalarda kafa asagi donuyorlarmis.Sizlere de doktorunuz oyle soyledi mi.Yani pozisyonun oyle olmasi normal dedi ama benim aklima takildi erken mi donmus diye.
kilosu 1434 canim.28+6 gunlukAmin canım kilosu nasıldı senin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?