2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeklerin doğduğundaki boy/cm önemli mi? Uzun boylu ya da kısa boylu olma konusunda bir işaret veriyor mu
Boyu bilmiyorum ama benim bildiğim kilolu doğan çocuklar ileride daha zayıf oluyor zayıf doğanlar kilo almaya daha eğilimli benim gözlemim de genelde bir yönde bir araştırma sonucu da böyleydi okumuştum

Kızlar bebeklerin doğduğundaki boy/cm önemli mi? Uzun boylu ya da kısa boylu olma konusunda bir işaret veriyor mu
Bizim çocukların sağlık karnesinde gelişim çizelgesi var canım o bize çok fikir veriyor Doğumdan itibaren kilo ve boy belirli bir eğride her kontrolde yenileniyor, aynı gelişimde giderlerse kaç cm kaç kg olacaklarını ortalama ölçebiliyoruz. Tabiki beslenme ve genetik çok önemli.. anne babanın boy ve kilosuyla da hesap yapıyor dr çocuğun ortalama kaç cm ergenlikten çıkabileceğini fln buluyor

Ok canım çok merci

Anladım cnm doğduktan sonra az çok bir fikir oluyor o zaman. Merak işte ben uzunum, eşim normal, insan merak ediyor yoksa önemli diil tabii de:)))

Reactions: LaL
Boyu bilmiyorum ama benim bildiğim kilolu doğan çocuklar ileride daha zayıf oluyor zayıf doğanlar kilo almaya daha eğilimli benim gözlemim de genelde bir yönde bir araştırma sonucu da böyleydi okumuştum
Bende çok çok zayıf ve küçük doğmuşum ama şuan kilom 3 lu rakamlar. Hayatim boyunca hep tombalak oldum

Anladım cnm doğduktan sonra az çok bir fikir oluyor o zaman. Merak işte ben uzunum, eşim normal, insan merak ediyor yoksa önemli diil tabii de:)))
Aslında eskiler bu işi çok iyi biliyor, abim doğduğunda babaannem çok uzun olacak demiş, 165-175 anne baba boyu bizde, abim maşallah 190dan uzun :) ben 165i geçemedim

Günaydın kızlar Bugün sağ bacağıma giren krampla uyandım Galiba dün çok yordum kendimi de ondan oldu. Akşama Baby Shower'ım var bakalım nasıl olacak
wuhuu baby shower mı yapıyosunnn
bende istiyorum ama benim bey kişisi anana sor bakayım seni doğurmadan baby shower mı yapmış deyip dalga geçiyo benimle
32de doğum iznine çıkarsam o zaman yapayım diyorum ben bakalım

banada dangalağın biri bugün burnun kocaman olmuş şişmiş ödem olmuşsun tuzu azalt biraz dedi
gerizekalı tuzsuz yiyorum zaten diyemedim
95 gün raporlu yattım evde yediğim serumun iğnenin ilacın haddi hesabı yok yemek yemekten değil dedim hmm yapıyo aptal

ben 29+5te gittim yanlamasına duruyodu hala ne kafa nede ayaklar aşağıda
yan gel yat osman takılıyodu bizim sıpa yüzüstü

Aslında eskiler bu işi çok iyi biliyor, abim doğduğunda babaannem çok uzun olacak demiş, 165-175 anne baba boyu bizde, abim maşallah 190dan uzun :) ben 165i geçemedim
Abin naapmış, demekki bir üst jenerasyona falan mı çekti basketçi olmalıymış valla:)))
annem 1.70/babam 1.85 abim 1.82/ben 1.69:)) eşim 1.74. Kızlar kime çekecek acaba

ben en son 29+5te gittim canım 1660 gramdı benim dana
minyon olmasını isterdim ama iri olcak galiba nasıl doğurcam bilmiyom

Boşver ya millet herşeyi çok biliyor gibi yorum yapar öyle takma.

Bana kayınpederimin beni her gördüğünde ilk cümlesi(15 günde 1) kilo almışsın oluyodu. Başka da -bir hamile olan bana- kilo lafını eden olmadı. Eşim uyardı herhalde, sonra demedi

bizim izmirli sıpalar yan yan duruyolar
bakalım ne zaman zahmet edip döncekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…