2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence çok güzel bir hamilesin Pok yemiş onlar

Bence çok güzel bir hamilesin Pok yemiş onlar
Ahhh canim cok tesekkurler ama insan etkileniyor söyleyenlerden bugün oglumun dogum günü icin kiyafet aldim kendime hamile kiyafeti degil normal kiyafet aldim buyuk beden large kesimi de oversize olunca oldu .... az kaldi hersey kuzucuklar icin dogum sonrasi acilen reformer pilates yurume vs ne varsa yapicam söz

Kızlar boğazım bugün berbat bi durumda, sanki yara olmuş gibi aldığım nefesten yanıyor

Ihlamur kaynatacaktım ama dün bi arkadaş ilerleyen haftalarda icilmiyor yazmıştı.kafama takıldı. Bilen varmı aranızda, ıhlamur şuan içmemiz yasak mı ki?

33. Haftadan bildireyim kabızlık için azami gayret gerekiyor çünkü tekrar başlıyor oda karnın tas gibi olmasına kasilmasina sebep oluyor. Kuru kayisilara abanin
Ayyy ben oldum kabız is yerinde klozet kullanamiyorum alaturka da da rahat edemiyorum yapmadım yapmaidm kabiz olmusum öyle acıdı ki kanadi valla 3 gün cektim aklinizda olsun bepanthol merhemi fitil gibi ittirdim hemen topladi
... tuvalet gelince yapmak lazim benim gibi yapmayin ...

geçmiş olsun ıhlamurun yasaklandığını duymadım hiç ama abartmamak şartıyla bir zararı olmasa gerek, hastalığın ilerleyip ilaç kullanmak zorunda kalmaktan iyidir

Kızlar bebek yatağıni nasıl aldınız. Pamuk mu visco mu yarı ortopedik mi. Bazıları pamuk tavsiye ediyor, bazıları yarı ortopedik. Bugün alicam yatağını.
Tatlım ben işbir yataktan aldım bazaları. Ark. önerisiyle. Bebek için 3 çeşit vardı ama yükseklik farkı/alezi kendinden farkı vs. İstersen oraya bak.

Ben daha kendime hiç hamile kıyafeti almadim. Dediğin gibi L kıyafetler oluyor. Doğumla beraber zaten veririz, gerisi sporr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…