2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kız o kadar da düşmeyelim sipalarin üzerine şımaracaklar. Valla ben her yerden yemek yedim,herseyi yedim ve ictim. Alkol sigara haric onları zaten kullanmıyorum:)

Yok canım benimki 27 de dönmüştü dr gayet güzel dedi

Kızlar bende anemi varmış dün aile doktorumla görüştüm Hemoglobin,hematocrit ve RBC üçü için test yapildi hepside dusuk

C
canım 28+5 de 1329 gr idik. Ama Dr bizimkinin 10 gün falan önde olduğunu söyledi

Benimde salı günü hem endokrin hem kadın doğum randevum var bebek 3 hafta ilerdeydi suyuda fazlaydı bakalım ne dicekler bu sefer.benimki ne kafa ne popo yan yan duruyor:) bakalım şimdi ne durumda cıkıcak bende meraktayım

Ne icmistiniz bana yazabilirmisiniz

Kızlar benim beneklerin biri baş aşağı birinin başı yukarda. İnşallah döner Doğuma kadar. Dr da dönebilir daha dedi. Benimkiler uzun zamandır baş aşağı duruyordu hiç bir problem görmedi dr. Son kontrolde dönmüş biri

Evvett deniz sezonunu açmış bulunmaktayım Kızlar hepinizin yerine bol bol yüzdüm. Şimdi de panda misali güneşte yatiyorum. Bugün yediğim hurmalar yarın bir yerlerimi tırmalamaz inşallah
ayy biç sevmem yüzmeyi zaten hiç kıskanmadım
Kızlar adet ağrısı gibi ağrım var öğlenden beri, ama kasılma, leke, kan vs hiç Bi şey yok. Neyin nesi bu acaba
canım leke kan yoksa korkma doğum sancısı düzenli gelsn birşey benim nisan gelmişti. 4 5 saat sonra başladı sancılarım
Inş diğeri de döner canım

Kızlar 73 kg çıktım demiştim ya bu sabah tartıldım 69.85 ödenmiş. Baya mutlu oldum sabah. Ama öğlen eşimle tartıştık biraz o yüzden şu an moralim bozuk biraz. Dün de misafirim vardı ev işleri baya yordu giremedim pek.

Normal dolanmayi bile normal karşılıyor doktorlar, bebek ciğer solunumu yapmıyor zaten, en fazla normal doğuma engel olabilir ki sen zaten sezeryan olacağım demistin. Öyle hatırlıyorum. Bebek dolar açar suyun içinde kordonu onun oyuncağı bir nevi içini ferah tut canım

Benim maalesef hep iki burnumda tıkalı. Bazen dayanamazsam otrivine almak zorunda kalıyorum ama eğer almazsam ağızdan nefes almaktan, dediğin gbi bi süre sonra boğazım çok acıyor. Ben çözüm bulmadım, bulursan abana da söyle lütfen
Benim hamileliğim boyunca yaptığım büyük tuvaletten tam 7-8 kez tuvalet tıkandı arada ben de fitil kullanıyorum(sup-gliserin) o da çok işe yarıyor

Kızlar bebeklerin doğduğundaki boy/cm önemli mi? Uzun boylu ya da kısa boylu olma konusunda bir işaret veriyor mu
Bence kesinlikle vermiyor, 39+5 te 3070 Gr 49 cm doğmuştu kızım, arkadaşım benden kısa süre sonra 3650 Gr 52 cm olarak doğum yaptı, su an benim kızım 17 onunki 12 kilo, bizimki 97 cm onunki 90. Genetik olduğuna inanıyorum ama ne taraftan alıyorlar onu bilmiyorum :)

Canlar bebekler sağlıklı ise boy kilo karşılaştırması yapmayın fazla.Herkesin vücudu bebeği beslemesi genetik gibi faktörler kiloyu etkiliyor.Yani diğerlerine göre kilosu az olanın üzülmesine çok olanın korkmasına gerek yok.Persentilin alt ve üst sınırı içinde ise endişe etmeyin derim nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…