Ohh bee bu kızlar yine psikolojimi bozmuştu ki, canım ciğerim bir salata kankası daha buldum Valla ben de hemen hemen her gün dışarıda salata yiyorum. Evde de öyle aman aman haşat edecek kadar yıkamıyorum Tek dikkat ettiğim kedi kumu. Onu koca hallediyor.
kız o kadar da düşmeyelim sipalarin üzerine şımaracaklar. Valla ben her yerden yemek yedim,herseyi yedim ve ictim. Alkol sigara haric onları zaten kullanmıyorum:)
Kizlar bugun kontrol gunumdu. 28 +6 gunluk 1434 gr ve 40 cm olmus.Kafasi asagiga donmus.Bundan boyle kafa agir oldugu icin pozisyon degistirmez dedi.Bu haftalarda kafa asagi donuyorlarmis.Sizlere de doktorunuz oyle soyledi mi.Yani pozisyonun oyle olmasi normal dedi ama benim aklima takildi erken mi donmus diye.
Kızlar persembe gunu kontrole gıtmıstık.28+0 haftalıktık.İdrarda bakteri cıktı. Kultur verdım.Nst de cok az sancı vardı onemli değil agrı olursa gel dedi.Onun dısında her sey haftasıyla uyumlu Fl bdb falan 28+2 falan.sadece ac 27+2 cıktı kilosu da 1140 gr.Doktorum bır kac gun kucuk ama onemli değil dedi. Yine de kafama takıldı tabi. Sizinkilerin kilosu nasıldı aynı haftadayken. Bir de Metehan Bey yine takmış kravatı fazla sıkmamış ama vazgecemıyor kravattan minik paşa. Var mı baska kravatlı minik merak ettim
Benimde salı günü hem endokrin hem kadın doğum randevum var bebek 3 hafta ilerdeydi suyuda fazlaydı bakalım ne dicekler bu sefer.benimki ne kafa ne popo yan yan duruyor:) bakalım şimdi ne durumda cıkıcak bende meraktayım
Antidepresan alabilirsin. Ben ilk 2 ay prozac almıştım ama sonra ihtiyacım yok diye kendim bıraktım. İstanbulun en iyi psikiyatrelarından birine gittim hamilelik öncesi, panik atak anında içebiliceğim ilaç önermişti. Düşük dozda ama etkili. Öyle güven verdi ki, kötü hissettiğimde kullandım ve kesinlikle o korkumun atağa dönüşmesini engelledi. Referansı iyi bir psikiyatra gtmeni öneririm.
Kızlar benim beneklerin biri baş aşağı birinin başı yukarda. İnşallah döner Doğuma kadar. Dr da dönebilir daha dedi. Benimkiler uzun zamandır baş aşağı duruyordu hiç bir problem görmedi dr. Son kontrolde dönmüş biri
Evvett deniz sezonunu açmış bulunmaktayım Kızlar hepinizin yerine bol bol yüzdüm. Şimdi de panda misali güneşte yatiyorum. Bugün yediğim hurmalar yarın bir yerlerimi tırmalamaz inşallah
Kızlar benim beneklerin biri baş aşağı birinin başı yukarda. İnşallah döner Doğuma kadar. Dr da dönebilir daha dedi. Benimkiler uzun zamandır baş aşağı duruyordu hiç bir problem görmedi dr. Son kontrolde dönmüş biri
Kızlar 73 kg çıktım demiştim ya bu sabah tartıldım 69.85 ödenmiş. Baya mutlu oldum sabah. Ama öğlen eşimle tartıştık biraz o yüzden şu an moralim bozuk biraz. Dün de misafirim vardı ev işleri baya yordu giremedim pek.
Kızlar 73 kg çıktım demiştim ya bu sabah tartıldım 69.85 ödenmiş. Baya mutlu oldum sabah. Ama öğlen eşimle tartıştık biraz o yüzden şu an moralim bozuk biraz. Dün de misafirim vardı ev işleri baya yordu giremedim pek.
Ben ıkıncı kutu ımomdayım canım kullanıyorum da duzenlı kalsiyumun da ikinci kutusundayım bir kac gun ara vermıstım ona midem bozuk olunca ona da devam edıyorum sımdı.Doktor da normal dedı ama kordon hafıfce cenesınden gecıyor tam dolanma degıl cok hafıf dedı ama onu da duyunce ıyıce takıldı kafama
Normal dolanmayi bile normal karşılıyor doktorlar, bebek ciğer solunumu yapmıyor zaten, en fazla normal doğuma engel olabilir ki sen zaten sezeryan olacağım demistin. Öyle hatırlıyorum. Bebek dolar açar suyun içinde kordonu onun oyuncağı bir nevi içini ferah tut canım
Kızlar boğazım bugün berbat bi durumda, sanki yara olmuş gibi aldığım nefesten yanıyor
Ihlamur kaynatacaktım ama dün bi arkadaş ilerleyen haftalarda icilmiyor yazmıştı.kafama takıldı. Bilen varmı aranızda, ıhlamur şuan içmemiz yasak mı ki?
Benim maalesef hep iki burnumda tıkalı. Bazen dayanamazsam otrivine almak zorunda kalıyorum ama eğer almazsam ağızdan nefes almaktan, dediğin gbi bi süre sonra boğazım çok acıyor. Ben çözüm bulmadım, bulursan abana da söyle lütfen
Ayyy ben oldum kabız is yerinde klozet kullanamiyorum alaturka da da rahat edemiyorum yapmadım yapmaidm kabiz olmusum öyle acıdı ki kanadi valla 3 gün cektim aklinizda olsun bepanthol merhemi fitil gibi ittirdim hemen topladi
... tuvalet gelince yapmak lazim benim gibi yapmayin ...
Canım ben yazsam bile reçetesiz alamazsın maalesef. Sakinleştirici çünkü. İlaç çok ucuz ama doktor biraz pahalı. Gene de istersen özelden yzarın sana ilaç ve dozunu
Bence kesinlikle vermiyor, 39+5 te 3070 Gr 49 cm doğmuştu kızım, arkadaşım benden kısa süre sonra 3650 Gr 52 cm olarak doğum yaptı, su an benim kızım 17 onunki 12 kilo, bizimki 97 cm onunki 90. Genetik olduğuna inanıyorum ama ne taraftan alıyorlar onu bilmiyorum :)
Canlar bebekler sağlıklı ise boy kilo karşılaştırması yapmayın fazla.Herkesin vücudu bebeği beslemesi genetik gibi faktörler kiloyu etkiliyor.Yani diğerlerine göre kilosu az olanın üzülmesine çok olanın korkmasına gerek yok.Persentilin alt ve üst sınırı içinde ise endişe etmeyin derim nacizane
Bir başka bir baskalar bu minnaklar.. 27+6 da 10 gün ilerde demişti doktor, bugün gittik bir iki gün kadar geride, suyu eşi falan iyi dedi ama en azından sağlıklı çok şükür, :)