2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebek yatağıni nasıl aldınız. Pamuk mu visco mu yarı ortopedik mi. Bazıları pamuk tavsiye ediyor, bazıları yarı ortopedik. Bugün alicam yatağını.
Ben yarı ortopedik tercih ettim canım
Tam ortopedik çok sert olur pamuk olanlarda yaylılar çok yumuşak gömülsün istemedim kafa tarafı daha ağır bacak tarafı daha hafif diye bilmiyorum doğru mu yaptım ama herkes bu şekilde önerdi

Keyifli şımartesiler herkese
Kocaya bakıyorum iğrenç cumartesi
Dün akşam zoraki doktora götürdüm gece ateşlendi nöbet tuttum resmen
Aslında ben 2. Çocuğumu yapmışım meğersem benim 2 yıl önce aldığım Bi çocuğum varmış

Ben de dün komşularımla yürüdüm 1 saat kadar sürdü ortada 10 dk dinlendik. Bgn de karnımın sağ yanına ara ara sancılar giriyor hiç olmamıştı daha önce. Yürüsem de yürümesem de vicdanen iyi hissetmiyorum yani sonuç olarak Kocama da kalsa 24 saat yatsak uzansak.bana göre de Normal Doğum için yürüyüş cok gerekli kilo kontrolü için de neyse bakalım fırsat buldukça sağlığım elverdikçe yürümeye devam

Ben de yarı ortopedik düşünüyorum canım. Marka olarak hangisini tercih ettin

Karasya canım ben yatak alacağım zaman wellmat, işbir ve ve pukka bakacağım. Özellikle pukka ve wellmatt sırf bebek üzerine bir marka. Önemli olan sertliği 32-35den olması lazım bebeğin omurgası için. Ama kumaşa sünger visco pamuk karar veremedim. Yün istemiyorum allerji yapıyormuş.

Bana da magnezyum yumuşatır aksatma dedi canım. Salı günü gideceğim doktora sorayım tekrar.
Bende günde 2 kere şekerim var diye solgar marka magnezyum kullanıyorum. Ama yinede progesterondan heralde kabızlık yaşıyorum, oda dediğin gibi karın ağrısı yapıyor ozaman ekstra bunuda alabilirsin demişti.

Canlar bağrınızda baskı ve içiniz bayılıyormus gibi hissediyor musunuz bu haftalarda?Acaip halsiz hissediyorum her an düşüp bayılacak gibi.

Canlar bağrınızda baskı ve içiniz bayılıyormus gibi hissediyor musunuz bu haftalarda?Acaip halsiz hissediyorum her an düşüp bayılacak gibi.
Evet canım,sanki göğsümde biri oturuyor gibi.gripten dolayı daha bi kötü oldum.bebekler büyüdü ya ,baskı yapıyorlar artık.ondandir herhade

Yün yatak onermiyorlar canim. Yün bize bile alerji yapabiliyor. Bebisler daha da hassas.

Evet canım,sanki göğsümde biri oturuyor gibi.gripten dolayı daha bi kötü oldum.bebekler büyüdü ya ,baskı yapıyorlar artık.ondandir herhade

Ay bilmiyorum canım ya sebebi nedir ama baya baya bayılma hissi oluyor.Kontrolüm perşembe günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…