2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
60 lardaki sancıları ben de hissetmiyordum. Hani böyle bir rahatsızlık vardı kasilmadan dolayı ama ağrı yoktu. Dediğin gibi o kasılmalar açılmaya sebep oluyor.

Oruç tutamasakta kalkıp sahur hazırlayanlar olarak çok tatlıyız bence
Hayırlı Ramazanlar canımlar evinizden bereket eksik olmasın Rabbim seneye de kavuştursun
Ben saat kurmadan uyandim eşim sen hiç kalkma ben hallederim demisti sanirim onu dusunerek yattim tam sahur saatinde gozlerim acildi ... emziirirken de tutamam simdi de hamile ve emziren anneler zaten muaf grupta..

Aranızda gümüş kapaklardan alacak olan var mı. Als.mo bilemedim. Göğüs uçlarim hamileliğin başından beri aciyor. Silvernurse marka Hepsiburadada indirimde şu an.

Günaydın kızlar. Nisa hastanesinde doğum yapan var mı ? benim 3 tane iş arkadaşım orada doğum yapmış ama sanki çok kalabalık hastane

Ben saat kurmadan uyandim eşim sen hiç kalkma ben hallederim demisti sanirim onu dusunerek yattim tam sahur saatinde gozlerim acildi ... emziirirken de tutamam simdi de hamile ve emziren anneler zaten muaf grupta..
Bende kıyamadım tek yapmasın hazırlaması diye kalktım hazırladım valla
Keisnlikle canım bebeklerimizi düşünmek zorundayız

İlk gün denemeye karar verdim ben.Allah yardımcımız olsun herkesin orucunu kabul etsin.İnsaallah zorlanmadan tutabilirim.Normalde de çok iştahlı,çok su içen biri değilim.
İnşallah zorlamazsın ama ne kadar da olsa sen su içmiyorum desende bebeğin ihtiyacı var canım Allah zaten bu konuda biz kadınlara kolaylık sağlamış başında olsak okey ilk 3 ay zaten bize ihtiyaçları yok bende denerdim ama zorlama kendini sakın

Kızlar göğüs pompası alıcam ama aşırı kararsızım lansinoh 2li mi avent tekli mi alsam diye???

Kızlar 4 tane hastane çıkışı var yeterli mi alayım mı Bi iki tane daha?
Kıyafetlerini döktüm de ne var ne yok baktım çocuğun bişeyi yokmuş çokta
4 tane hastane çıkışı ne ya Ben 1 tane 10'lu aldım. Süslü bir sürü altlı üstlü takımı var. Onları yanına koysam olmaz mı ? Offf bir de hastane çıkışı aldıracak bana bu kızlar, valla bıktım sizden

Kızlar göğüs pompası alıcam ama aşırı kararsızım lansinoh 2li mi avent tekli mi alsam diye???
Canım bende alıcaktım biliyosun ki tecrübeli annişler dediki kullanmadan kaldırdığımız oldu alma baktın hastanede durumu anlarsın zaten ona göre biri gidip alır gelir ihtiyaç halinde çok mantıklı geldi açıkçası almadım o yüzden tabiki yine sen bilirsin

Kız tabiki olur benim 10lu zaten kapsamlı bide isimli var o bile 5li
Diğerleri dümdüz alt üst ekstra eldiven şapkası var bişeyi yok ki
Alt üst takım yap eldiven şapka al 2 takım daha tamam işte benim alt üst takımların eldivenli onlarda hastane çıkışı diye geçiyo ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…