2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

anladım canım süt az da gelse lazım olacak çok da gelse lazım olacak gibi bir de şu an çok indirimli bakayım biraz daha

Bizim hiç hastane çıkışımız yok canım bence sıkıntı etme öncekilere annem almıştı gereksiz parçalarını kullanmadım bile, şimdi yine alıp getireceğim diyor ama istemedim kullanmıyoruz diye.. kendim takımladım ihtiyacımız olanları biliyorum atlet tulum şapka çorap alt üst pijamalar yetiyor

Kızlar oyshoda güzel gecelikler var. Kumaşları %100 viskoz/pamuk ya da polyester. Penye dışındakiler olmaz dimi?
Eki Görüntüle 2265714
Bana kayınvalide almış bir tane oysho'dan sabahlıkla birlikte. %100 pamuk olandan almış, ben baya beğendim. Unutmazsam atayım fotosunu eve gidince. Sağ alttakine benziyor.

Meylenciğim yine öpme dedin beni derin düşüncelere sardın ÇOCUKLAR ÖPÜLMESİN adlı kampanya başlatacağım

Aboww sanırım ben kocana nazar ettim şu an Neymiş o bee, kocaların efendisi valla Maşallah

Meylenciğim yine öpme dedin beni derin düşüncelere sardın ÇOCUKLAR ÖPÜLMESİN adlı kampanya başlatacağım
Pis kalsın öpemesinler
Ben o kadar takıntılı değilim öpme sevme konusunda canım zaten bilinçli Bi insan çocuğun yüzünü elini öpmez enseden öper ayaktan öper
Bu konuda kendini kasma akışına bırak engel olamazsın kendini sıktığınla kalırsın inşallah öpülmez diyeyim bizde 40 gün kimse gelmez ayıp karşılanır yakın arkadaşlarım kuzenlerimde öpmez zaten diye tahmin ediyorum

Ben yazdan kalanları günler kısayken tutacaktım. Hamile olduğumu öğrendim. O zaman da tutmak zor. Cesaret bile edemedim. Bulantıdan. Hani pek bir şey de almıyordu içim..
Borç bırakmıyorum şükür. Önceki bebelerden gelenleri onlar ek gıda dönemindeyken bitirdim bile. Bunu da ilerde sağlıkla tamamlarız inşallah..

canımcım kansızlık çarpıntı yapıyor felaket. Benim resmen ağzımda atıyo kalbim hemen az bi yürüyünce
mesane boşken yapılması Lazım canım egzersizin çünkü idrar kaçması ile birlikte enfeksiyon oluyormuş gebe okulundaki ebeler ve fizyoterapistler öyle dediler :)
Canım 1 numara al derim ben çünkü 1 numara 2-5 kg :)

Ben çok kolay tutardım eminim çünkü su içsem kustuğum için hiiiç koymazdı aksine oruçluyum diyip çevre baskısından yırtardım o zaman açlık konusunda susuzluk konusunda hiç yokluk çekmedim halsizlik bile olmadı ama sürekli kustuğum için orucum gidebilirdi
Hayırlısı olsun dediğin gibi yavaş yavaş bitirilebilir canım onların canı sağolsun

Hee o zaman tamam oldu :) Benim kızın takımları da hep şapkalı eldivenli falan. Olmayanları da ben başka şapka eldiven zart zurtla kombin yapmıştım zaten. Olley bee kardayım

anladım canım süt az da gelse lazım olacak çok da gelse lazım olacak gibi bir de şu an çok indirimli bakayım biraz daha
Ben lansinoh çiftli aldım. Yorumlar hep çok güzel, bir de zamandan tasarruf dediler aynı anda olduğundan. Bir tane de eventin manulini aldım nolur nolmaz diye. Ben çalışacağım için mutlaka lazım olacak bana. Sen evde olacaksan Meylenin dediği gibi sonra da alabilirsin.

Aha işte bir tane daha amannn olur olur gider kafasından rahat kankam daha Sevgiler canım :)

Reactions: LaL
Biz de bir kokoş teyze var, Allahım tipi de görsen yapma bebek gibi. Bir de sağlıkçı. Hastane müdürü falan. Gel gör ki yeni doğmuş bebeği rujlu dudaklarıyla resmen sarsa sarsa öpüyor. Rüyalarıma giriyor kadın yaa, kurtulamıyorum etkisinden

Kızlar ya oyun halısı alacak mısınız?
ben e-bebekten kanz'ınkini 50 tl'ye indirimden almıştım çok teferruatlı değil ama yeter gibi :)

yaa hem elektrikli hem manuel dedin benim kafam iyice karıstı şimdi benim de ne zaman işe başlayacağım belli değil henüz ama 5 6 ay evde olurum gibi.

Geçti canım çok şükür bebeğimde hareketli karnım daha sert yalnız
Sertlesince karnini oksama canim.Ben 2 gun once doktora gittigimde karnim sertlesiyo bir yerde toplaniyo demistim bana yarim saatte bir ara ara olmasi normal elleme karnini dedi. Bende de sertlesme oluyo yani her sordugumda normal diyo

Seby7 gösterdiler canım beğendim
resmini çekmeyi akıl etmedim ama
bidaha gittiğimde aklıma gelirse çekeyim resmini
Sen beğendiysen tamamdır canım biz veriyoruz diyip son anda bir sürpriz yapmasınlar diye dedim Ama paylaşırsan güzel olur tabi merak ettim
Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar iyi haftalar
hepsiburada.com incelemeleri başlasın
Canım ya ben de baktım hepsiburada ya göremedim o bahsettiğin indirimi anasayfada indirim duyurularının içinde yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…