- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Canım bende alıcaktım biliyosun ki tecrübeli annişler dediki kullanmadan kaldırdığımız oldu alma baktın hastanede durumu anlarsın zaten ona göre biri gidip alır gelir ihtiyaç halinde çok mantıklı geldi açıkçası almadım o yüzden tabiki yine sen bilirsin
Bizim hiç hastane çıkışımız yok canım bence sıkıntı etme4 tane hastane çıkışı ne yaBen 1 tane 10'lu aldım. Süslü bir sürü altlı üstlü takımı var. Onları yanına koysam olmaz mı ? Offf bir de hastane çıkışı aldıracak bana bu kızlar, valla bıktım sizden
Bana kayınvalide almış bir tane oysho'dan sabahlıkla birlikte. %100 pamuk olandan almış, ben baya beğendim. Unutmazsam atayım fotosunu eve gidince. Sağ alttakine benziyor.Kızlar oyshoda güzel gecelikler var. Kumaşları %100 viskoz/pamuk ya da polyester. Penye dışındakiler olmaz dimi?
Eki Görüntüle 2265714
Meylenciğim yine öpme dedin beni derin düşüncelere sardınVerniks kalsın diye başı yıkanıp vücudunun kanı hafifçe silinip temizleniyomuş bunu hastaneye bildirmen gerekiyor yoksa çoğu yer yıkıyo tüm vücut olarak
Bende detaylı konuşucam doktorla bu konuyu kesinlikle yıkansın istemiyorum 24 saat kalsın bişey olmaz eve gelince yıkarız kendimiz
Kayınvalidem pis pis olmaz yıkansın öpülmezde diyo dedim öpülmesin zaten neden öpülsün yeni doğmuş çocuk 1 gün öyle kalması vücut ısısı için adaptasyon için sarılık olmasın diye çok çok faydalı
Aboww sanırım ben kocana nazar ettim şu anEvet ihmal etme. Olmasin inşallah. Bugun eşim o kadar yoruldu ki ramazan alışverişi yaptı geldi onları tek tek buzdolabını silip yerleştirdi. Ev süpürdü iki makine çamaşır yıkadı astı. Balkonu yıkadı tüm çiçeklerimi oraya çıkardı duzenledi. Sahurda yemek için bir sürü kavurma yapıp soğuttu. Balık yaptı yedik kaldırdı topladı falan. Bende yardım olsun diye sadece bı düdüklüyü surtup yıkadım. Sadece onu yapmama rağmen hemen kasılma oldu yine geçtim yattım. Yatmayip ayağa kalktigin an sucuk doğrarken bile aZcik karnını zorlasan kasılma oluyor. Aşırı dikkat gerekiyor vaktinde doğurmak istiyorsak. O yüzden çok önemli .
Pis kalsın öpemesinlerMeylenciğim yine öpme dedin beni derin düşüncelere sardınÇOCUKLAR ÖPÜLMESİN adlı kampanya başlatacağım
Unutmazsan yollasana canımBana kayınvalide almış bir tane oysho'dan sabahlıkla birlikte. %100 pamuk olandan almış, ben baya beğendim. Unutmazsam atayım fotosunu eve gidince. Sağ alttakine benziyor.
İnşallah zorlamazsın ama ne kadar da olsa sen su içmiyorum desende bebeğin ihtiyacı var canım Allah zaten bu konuda biz kadınlara kolaylık sağlamış başında olsak okey ilk 3 ay zaten bize ihtiyaçları yok bende denerdim ama zorlama kendini sakın
canımcım kansızlık çarpıntı yapıyor felaket. Benim resmen ağzımda atıyo kalbim hemen az bi yürüyünceKızlar çarpıntı sorunu yaşayan var mı? Ara ara nefesim kesilir gibi oluyor ölçüyorum ortalama 95 civarı çıkıyordu ama bugün baya sıkıntı verdi bana 118 çıktı baya bi kendime gelemedim. Yarın randevum var doktora soracağım ama kesin öyle şeyler normal diyecek
mesane boşken yapılması Lazım canım egzersizin çünkü idrar kaçması ile birlikte enfeksiyon oluyormuş gebe okulundaki ebeler ve fizyoterapistler öyle dediler :)Ilk baslarla simdi arasında cok fark var guclendi sanirim kaslarim daha kolay tutuyorum istedğim an birakiyorum en cok şıkıştigim anlarda bile ilk salinimdan sonra tutabiliyorum... bu hafta dene bak her idarara çıktığında yap 1 haftanjn sonunda bile farki goruceksin
Canım 1 numara al derim ben çünkü 1 numara 2-5 kg :)Kızlar bugün bebişimin ilk bezini aldım ama nedense klasik bir türk gibi bir numara büyüğünü aldımsizce ilk zamanlar için 1 numarasını da almalı mıyım kg filan yazmışlar pek anlamadım deneyimli analar bi bakın hele
bu arada içinden bi tane çıkardım küçük dötüm diye sevdimmmeşimde bezi alıp öptü dışarıdan bakılınca tam bir manyak gibiydik
Ben çok kolay tutardım eminim çünkü su içsem kustuğum için hiiiç koymazdı aksine oruçluyum diyip çevre baskısından yırtardım o zaman açlık konusunda susuzluk konusunda hiç yokluk çekmedim halsizlik bile olmadı ama sürekli kustuğum için orucum gidebilirdiBen yazdan kalanları günler kısayken tutacaktım. Hamile olduğumu öğrendim. O zaman da tutmak zor. Cesaret bile edemedim. Bulantıdan. Hani pek bir şey de almıyordu içim..
Borç bırakmıyorum şükür. Önceki bebelerden gelenleri onlar ek gıda dönemindeyken bitirdim bile. Bunu da ilerde sağlıkla tamamlarız inşallah..
Hee o zaman tamam oldu :) Benim kızın takımları da hep şapkalı eldivenli falan. Olmayanları da ben başka şapka eldiven zart zurtla kombin yapmıştım zaten. Olley bee kardayımKız tabiki olur benim 10lu zaten kapsamlı bide isimli var o bile 5li
Diğerleri dümdüz alt üst ekstra eldiven şapkası var bişeyi yok ki
Alt üst takım yap eldiven şapka al 2 takım daha tamam işte benim alt üst takımların eldivenli onlarda hastane çıkışı diye geçiyo ondan
Ben lansinoh çiftli aldım. Yorumlar hep çok güzel, bir de zamandan tasarruf dediler aynı anda olduğundan. Bir tane de eventin manulini aldım nolur nolmaz diye. Ben çalışacağım için mutlaka lazım olacak bana. Sen evde olacaksan Meylenin dediği gibi sonra da alabilirsin.anladım canım süt az da gelse lazım olacak çok da gelse lazım olacak gibi bir de şu an çok indirimli bakayım biraz daha
Aha işte bir tane daha amannn olur olur gider kafasından rahat kankam dahaBizim hiç hastane çıkışımız yok canım bence sıkıntı etmeöncekilere annem almıştı gereksiz parçalarını kullanmadım bile, şimdi yine alıp getireceğim diyor ama istemedim kullanmıyoruz diye.. kendim takımladım ihtiyacımız olanları biliyorum atlet tulum şapka çorap alt üst pijamalar yetiyor
Biz de bir kokoş teyze var, Allahım tipi de görsen yapma bebek gibi. Bir de sağlıkçı. Hastane müdürü falan. Gel gör ki yeni doğmuş bebeği rujlu dudaklarıyla resmen sarsa sarsa öpüyor. Rüyalarıma giriyor kadın yaa, kurtulamıyorum etkisindenPis kalsın öpemesinler
Ben o kadar takıntılı değilim öpme sevme konusunda canım zaten bilinçli Bi insan çocuğun yüzünü elini öpmez enseden öper ayaktan öper
Bu konuda kendini kasma akışına bırak engel olamazsın kendini sıktığınla kalırsın inşallah öpülmez diyeyim bizde 40 gün kimse gelmez ayıp karşılanır yakın arkadaşlarım kuzenlerimde öpmez zaten diye tahmin ediyorum
ben e-bebekten kanz'ınkini 50 tl'ye indirimden almıştım çok teferruatlı değil ama yeter gibi :)Kızlar ya oyun halısı alacak mısınız?
yaa hem elektrikli hem manuel dedin benim kafam iyice karıstı şimdiBen lansinoh çiftli aldım. Yorumlar hep çok güzel, bir de zamandan tasarruf dediler aynı anda olduğundan. Bir tane de eventin manulini aldım nolur nolmaz diye. Ben çalışacağım için mutlaka lazım olacak bana. Sen evde olacaksan Meylenin dediği gibi sonra da alabilirsin.
Sertlesince karnini oksama canim.Ben 2 gun once doktora gittigimde karnim sertlesiyo bir yerde toplaniyo demistim bana yarim saatte bir ara ara olmasi normal elleme karnini dedi. Bende de sertlesme oluyo yani her sordugumda normal diyoGeçti canım çok şükür bebeğimde hareketli karnım daha sert yalnız
Sen beğendiysen tamamdır canım biz veriyoruz diyip son anda bir sürpriz yapmasınlar diye dedimSeby7 gösterdiler canım beğendim
resmini çekmeyi akıl etmedim ama
bidaha gittiğimde aklıma gelirse çekeyim resmini
Canım ya ben de baktım hepsiburada ya göremedim o bahsettiğin indirimiGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar iyi haftalar
hepsiburada.com incelemeleri başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?