2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahhaa
Takılma canım sen olmadı kayınvalidene söylersin rahatsız oluyorum MAMAsı bebeği öpmesin Bi mamalık yap dersin

Peki biberon

Bana kayınvalide almış bir tane oysho'dan sabahlıkla birlikte. %100 pamuk olandan almış, ben baya beğendim. Unutmazsam atayım fotosunu eve gidince. Sağ alttakine benziyor.
Sağolsun banada kv ablasının ona hediye getirdiği geceliği getirmiş L beden doğum sonu giyersin diyor istemem o yaşlı işi diyorum olsun dursun diyor. Koyduğu yerde 1 haftadır bekliyor, istemediğimi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum!! annem bebeğe bir sürü sey almış eşimin kuzeni almış dün gelmiş ben ortada kaldım ne alıcam diyor. Sen birşey almayacksın parayı bize vereceksn biz alacağız deyincede olmaz öyle bebek bilsin babaannesinin ne aldığını adını koyun şunu aldı diye diyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Benim annem hiç öyle sey düşünmez.

Canım ya ben de baktım hepsiburada ya göremedim o bahsettiğin indirimi anasayfada indirim duyurularının içinde yok mu acaba?

link bu canım

yaa hem elektrikli hem manuel dedin benim kafam iyice karıstı şimdi benim de ne zaman işe başlayacağım belli değil henüz ama 5 6 ay evde olurum gibi.
Ahahha ya canım, manueli öyle sıkıntılı durumlar için aldım. Plajdır, doğadır buralarda dağ bayır fazla geziyoruz. Elimin altında hemen şipşak halledebileyim diye aldım manueli. Sana bence 2li lansinoh yeterde artar bile. Sen bana bakma

Hahhaa
Takılma canım sen olmadı kayınvalidene söylersin rahatsız oluyorum MAMAsı bebeği öpmesin Bi mamalık yap dersin
Ay o kardeşine hayatta bir şey söylemez. Valla baktım çok fazla rahatsız oluyorum çekiniyorlar zaten benden biraz. Küstürürüm olur biter :)

Benim ki fena kokoş bacım, markasız tek bir çift çorabını göremezsin. Ne güzel işte eline fırsat geçmiş, almadığın en pahalı ne kaldı onu aldır :)) Babannesinin ne aldığını bilsin dersin

Allah akıl versin herkeze

Canım iyi gidiyor şimdilik.En ufak zorlandığımı hissedersem yarın tutmam.

Kızlar ben resmen ilk aylara döndüm ya sabah bulantıları geri döndü. Demir ilacını değiştirdi doktor acaba o mu yapıyor ya da bu aylarda tekrar başlıyor olabilir mi bulantılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…