HahhaaBiz de bir kokoş teyze var, Allahım tipi de görsen yapma bebek gibi. Bir de sağlıkçı. Hastane müdürü falan. Gel gör ki yeni doğmuş bebeği rujlu dudaklarıyla resmen sarsa sarsa öpüyor. Rüyalarıma giriyor kadın yaa, kurtulamıyorum etkisinden
Peki biberonben e-bebekten kanz'ınkini 50 tl'ye indirimden almıştım çok teferruatlı değil ama yeter gibi :)
Kanz Neşeli Orman Oyun Halısı
Özellikleri: Kanz Neşeli Orman Oyun Halısı ile eğlenceli oyun zamanı! Bebekler için özel tasarlanmış Neşeli Orman Oyun Halısı birbirinden renkli ve sevimli hayvan karakterlerden oluşan tasarımıyla bebeğinizin eğlenceli saatler geçirmesini sağlayan bir oyun alanıdır. Bebeğiniz sırt üstü oyun...www.e-bebek.com
HahahaHee o zaman tamam oldu :) Benim kızın takımları da hep şapkalı eldivenli falan. Olmayanları da ben başka şapka eldiven zart zurtla kombin yapmıştım zaten. Olley bee kardayım
Bir de biberon ne aldınız canımlar
Sağolsun banada kv ablasının ona hediye getirdiği geceliği getirmişBana kayınvalide almış bir tane oysho'dan sabahlıkla birlikte. %100 pamuk olandan almış, ben baya beğendim. Unutmazsam atayım fotosunu eve gidince. Sağ alttakine benziyor.
Avent 0+ aldım kuzum Bi tane chicco dan da 2 emzik o kadar oda hastane de belki kullanmak gerekir diyeBir de biberon ne aldınız canımlar
Canım ya ben de baktım hepsiburada ya göremedim o bahsettiğin indirimianasayfada indirim duyurularının içinde yok mu acaba?
Ahahha ya canım, manueli öyle sıkıntılı durumlar için aldım. Plajdır, doğadır buralarda dağ bayır fazla geziyoruz. Elimin altında hemen şipşak halledebileyim diye aldım manueli. Sana bence 2li lansinoh yeterde artar bile. Sen bana bakmayaa hem elektrikli hem manuel dedin benim kafam iyice karıstı şimdibenim de ne zaman işe başlayacağım belli değil henüz ama 5 6 ay evde olurum gibi.
Ay o kardeşine hayatta bir şey söylemez. Valla baktım çok fazla rahatsız oluyorum çekiniyorlar zaten benden biraz. Küstürürüm olur biter :)Hahhaa
Takılma canım sen olmadı kayınvalidene söylersin rahatsız oluyorum MAMAsı bebeği öpmesin Bi mamalık yap dersin
Benim ki fena kokoş bacım, markasız tek bir çift çorabını göremezsin. Ne güzel işte eline fırsat geçmiş, almadığın en pahalı ne kaldı onu aldır :)) Babannesinin ne aldığını bilsin dersinSağolsun banada kv ablasının ona hediye getirdiği geceliği getirmişL beden doğum sonu giyersin diyor istemem o yaşlı işi diyorum olsun dursun diyor. Koyduğu yerde 1 haftadır bekliyor, istemediğimi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum!! annem bebeğe bir sürü sey almış eşimin kuzeni almış dün gelmiş ben ortada kaldım ne alıcam diyor. Sen birşey almayacksın parayı bize vereceksn biz alacağız deyincede olmaz öyle bebek bilsin babaannesinin ne aldığını adını koyun şunu aldı diye diyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Benim annem hiç öyle sey düşünmez.
Çok sağol canımAnne Bebek Ürünleri ve Bebek Oyuncakları
En hesaplı anne bebek ürünlerini incelemek ve en eğlenceli bebek oyuncaklarını satın almak için tıklayınız. Tüm bebek markalarını görmek için tıklayınız.www.hepsiburada.com
link bu canım
Allah akıl versin herkezeSağolsun banada kv ablasının ona hediye getirdiği geceliği getirmişL beden doğum sonu giyersin diyor istemem o yaşlı işi diyorum olsun dursun diyor. Koyduğu yerde 1 haftadır bekliyor, istemediğimi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum!! annem bebeğe bir sürü sey almış eşimin kuzeni almış dün gelmiş ben ortada kaldım ne alıcam diyor. Sen birşey almayacksın parayı bize vereceksn biz alacağız deyincede olmaz öyle bebek bilsin babaannesinin ne aldığını adını koyun şunu aldı diye diyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Benim annem hiç öyle sey düşünmez.
ona henüz karar vermedim ama avent alıcam gibi :))Peki biberon
Aleykumselam. ❤Selam kızlar
İnşallah zorlamazsın ama ne kadar da olsa sen su içmiyorum desende bebeğin ihtiyacı var canım Allah zaten bu konuda biz kadınlara kolaylık sağlamış başında olsak okey ilk 3 ay zaten bize ihtiyaçları yok bende denerdim ama zorlama kendini sakın
İnatçı kız seni: )Canım iyi gidiyor şimdilik.En ufak zorlandığımı hissedersem yarın tutmam.
Dr browns aldık arkadaşlarım tavsiye etmiştiBir de biberon ne aldınız canımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?