2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılamm

En kralından bebek arabasını aldır canı babanesine çocuk bilir

Kızlar hepsiburadadan gözünüze takılan mantıklı ürünleri paylaşır mısınız birbirimize fikir olsun
Ben lansinoh göğüs ucu kremi buldum piyasaya göre uygun alsammı acama sıkıntı olurmu

Kızlar ben resmen ilk aylara döndüm ya sabah bulantıları geri döndü. Demir ilacını değiştirdi doktor acaba o mu yapıyor ya da bu aylarda tekrar başlıyor olabilir mi bulantılar?
demir ilacı yapıyor canım, bende geç alıştım ilaca şimdi bulanmıyor midem

Selam kızlar kontrolden ciktim. Herşey yolunda 2 hafta ileride gidiyoruz. 3 haftaya kadar ileri geri birşey farketmemiş korkmayın kızlar
2140 gr 44 cm olmuşuz. Karnımın büyüklüğü ondanmış.
Akıntıların artması normalmis. Haftaya çalışabilir raporunu almaya gideceğim.

Siz yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz canım bilmiyorum ama ben yıkatmicam eve gelince yıkansın istiyoruk o yüzden çabuk kirlenir gibime geliyo
Bende sildircem canım sadece çok kanlı değilse ama sezeryanda bazen aşşırııı fena çıkıyolar
Normalde temiz oluolar

Kızlar sizce hangisini almalıyım ?

Eklentiler

• 4B0A19BC-BE49-4E08-BAFB-B01A3AC27761.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 93
Ah maşallah minnoşuna
Bende cumartesi gidicem çok özledim
Akıntı konusuna sevindim canım bende sorucam belki bişey verir de rahatlarım çünkü akıntım hep sarı-yeşil

Kızlar merhaba hem size fikir olur belki bende eksiğim varsa söyleyin :)) elbise tekstil falan yazmadım

Eklentiler

• A84642B0-EA5F-40C3-BE99-D85F7D814EFA.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 4AF9F53C-1C9B-4EA3-92A9-0E0BD3E7143F.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 996FDA20-E160-4926-ABBA-019909C05AEF.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar merhaba hem size fikir olur belki bende eksiğim varsa söyleyin :)) elbise tekstil falan yazmadım
Bebek deterjanlarını yazmamışsın galiba kuzum yada ben kaçırdım
Bide en çok unutulan daha doğrusu benimde unuttuğum askılıklar var dün aklıma geldi dolaba asmak için lazım olcak
Müslin yada penye battaniye hangisini tercih edersin bilmiyorum
Bi kaç tane normal havlu ben küçük mutfak havlularından aldım yıkayıp ütüleyip koyucam 3 4 tane

Canım ben a101 den almıştım çok uygundu online mağazada var şuan bak istersen

Eklentiler

• F75E6341-2A03-42B6-A46F-602288FDD399.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
Ah maşallah minnoşuna
Bende cumartesi gidicem çok özledim
Akıntı konusuna sevindim canım bende sorucam belki bişey verir de rahatlarım çünkü akıntım hep sarı-yeşil
Sağol canım benimde hep sarı akıntı şeklinde kaşıntı yoksa normal dedi. Bu hafta sağlık ocağı tahlillerinde de belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…