Bişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılammBaya da oldu canım 10 gun olacak nerdeyse sadece 2 gun duzeldi sımdı yıne aynı. Bu on gunde 2 kere acile gittim 3 tane kadın dogumcu ya ve kendı doktoruma gorundum hepsi ishal erken doguma yol acabilir diyor ama çare yok ne olacak bilmiyorum 3 tane serum yedim olmazsa gene serum taktırayım napayım
En kralından bebek arabasını aldır canı babanesine çocuk bilirSağolsun banada kv ablasının ona hediye getirdiği geceliği getirmişL beden doğum sonu giyersin diyor istemem o yaşlı işi diyorum olsun dursun diyor. Koyduğu yerde 1 haftadır bekliyor, istemediğimi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum!! annem bebeğe bir sürü sey almış eşimin kuzeni almış dün gelmiş ben ortada kaldım ne alıcam diyor. Sen birşey almayacksın parayı bize vereceksn biz alacağız deyincede olmaz öyle bebek bilsin babaannesinin ne aldığını adını koyun şunu aldı diye diyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Benim annem hiç öyle sey düşünmez.
demir ilacı yapıyor canım, bende geç alıştım ilaca şimdi bulanmıyor midemKızlar ben resmen ilk aylara döndüm ya sabah bulantıları geri döndü. Demir ilacını değiştirdi doktor acaba o mu yapıyor ya da bu aylarda tekrar başlıyor olabilir mi bulantılar?
Bende sildircem canım sadece çok kanlı değilse ama sezeryanda bazen aşşırııı fena çıkıyolarSiz yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz canım bilmiyorum ama ben yıkatmicam eve gelince yıkansın istiyoruk o yüzden çabuk kirlenir gibime geliyo
Kaç kilo oldunŞişko ben
Ah maşallah minnoşunaSelam kızlar kontrolden ciktim. Herşey yolunda 2 hafta ileride gidiyoruz. 3 haftaya kadar ileri geri birşey farketmemiş korkmayın kızlar
2140 gr 44 cm olmuşuz. Karnımın büyüklüğü ondanmış.
Akıntıların artması normalmis. Haftaya çalışabilir raporunu almaya gideceğim.
Kanlı olsun ah en temiz halleri yinede yaBende sildircem canım sadece çok kanlı değilse ama sezeryanda bazen aşşırııı fena çıkıyolar
Normalde temiz oluolar
Bebek deterjanlarını yazmamışsın galiba kuzum yada ben kaçırdımKızlar merhaba hem size fikir olur belki bende eksiğim varsa söyleyin :)) elbise tekstil falan yazmadım
89Kaç kilo oldun
Canım ben a101 den almıştım çok uygundu online mağazada var şuan bak istersenBebek deterjanlarını yazmamışsın galiba kuzum yada ben kaçırdım
Bide en çok unutulan daha doğrusu benimde unuttuğum askılıklar var dün aklıma geldi dolaba asmak için lazım olcak
Müslin yada penye battaniye hangisini tercih edersin bilmiyorum
Bi kaç tane normal havlu ben küçük mutfak havlularından aldım yıkayıp ütüleyip koyucam 3 4 tane
Sağol canım benimde hep sarı akıntı şeklinde kaşıntı yoksa normal dedi. Bu hafta sağlık ocağı tahlillerinde de belli olur.Ah maşallah minnoşuna
Bende cumartesi gidicem çok özledim
Akıntı konusuna sevindim canım bende sorucam belki bişey verir de rahatlarım çünkü akıntım hep sarı-yeşil
Tamam canım çok teşekkür ederim valla dün birden bire aklıma geldiCanım ben a101 den almıştım çok uygundu online mağazada var şuan bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?