Hayır çektiğim bişey değil canım mantar normal doğumda çocuğa bulaşabişiyomuş ondan korkuyorum başka bişey umrumda değilde belki normal belki mantar var bilmiyorumSağol canım benimde hep sarı akıntı şeklinde kaşıntı yoksa normal dedi. Bu hafta sağlık ocağı tahlillerinde de belli olur.
Haklisin canim bulaşabilir. Ben sezeryan olacağım için onu hiç düşünmedim.Hayır çektiğim bişey değil canım mantar normal doğumda çocuğa bulaşabişiyomuş ondan korkuyorum başka bişey umrumda değilde belki normal belki mantar var bilmiyorum
Ben aldım.Kızlar ya oyun halısı alacak mısınız?
bu kvler çok uyuz yahuuu. Biz bebek arabasını aldık eşimle aylar önce ama annesi 1-2 parça kiyafetle geçiştirmesin diye,bebek arabasio senden olsun dedik kvyeBenim ki fena kokoş bacım, markasız tek bir çift çorabını göremezsin. Ne güzel işte eline fırsat geçmiş, almadığın en pahalı ne kaldı onu aldır :)) Babannesinin ne aldığını bilsin dersin
Aminn aminnnnKanlı olsun ah en temiz halleri yinede ya
Ay şaka gibi neler konuşuyoruz çok az kaldı Allahım sağlıkla kavuştursun
şukocum takibe takip lütfenAminn aminnnn
Dün takibe alan sensin mişukocum takibe takip lütfen
evettt dm attım ama görmedn :))Dün takibe alan sensin misorcaktım unuttum
Bizimki 1000 lira verdi ilk etap için odayı alıcam demişti kalanını da o eline geçtikçe verir eminimbu kvler çok uyuz yahuuu. Biz bebek arabasını aldık eşimle aylar önce ama annesi 1-2 parça kiyafetle geçiştirmesin diye,bebek arabasio senden olsun dedik kvyemalum burda değil bilmiyor ne alıp almadığımızı
Benim şöyle bi düşüncem var dile ağırlık vericem online satın alma olabilir programlar üzerinden olabilir ing geliştirmeye çalışıcamKızlar merhaba bugün halk eğitim kursuna gittim ilk gündü. Çocuklar için drama etkinlikleri. Kendimi geliştirmek için bişeylrr yapmak istiyorum. Ama kurs pek nitelikli gelmedi. Zaten ilk gündü sadece dedikodu oldu. Öğretmen ile birlikte ilk günde hamile kalma muhabbeti oldu kaza ile mi oldu falan. Bir arkadaş da şu an boşanma aşamasında imiş bayağı dolu idi kendisini anlattı. Beklediğimi pek bulamadım acaba kursa devam etsem mi ya da evde neler yapabilirim sizce kendimi geliştirmek için? Çalışmadığım için çok boş hissediyorum kendimi.
İncik boncuk konusunda ben de pek iyi değilim. Aslında psikoloji ile ilgili çok kurs var alabileceğim ama ücretleri de baya iyi. Acaba oturup adam akıllı kpss mi çalışsam diyorum. O da evde sistemi oturtamıyorum.Benim şöyle bi düşüncem var dile ağırlık vericem online satın alma olabilir programlar üzerinden olabilir ing geliştirmeye çalışıcam
Hayli hazırda 2. Üniv devam ediyor bebekle ne kadar baş edebilirim bilmiyorum ama onlara ağırlık vericem
Hobiler benlik değil incik boncuk boyama sevmem ama sen seviyorsan onlarda olabilir canım
Yada mesleki anlamda sana değer katıcak kurslara gidebilirsin örneğin ileri Excel bilgisi muhasebe prog bilgisi gibi
ben nuk aldım canım biberon emzikBir de biberon ne aldınız canımlar
Aslında oturtsan en güzeli ilerisi için en azından getirisi yüksek olur kpssninİncik boncuk konusunda ben de pek iyi değilim. Aslında psikoloji ile ilgili çok kurs var alabileceğim ama ücretleri de baya iyi. Acaba oturup adam akıllı kpss mi çalışsam diyorum. O da evde sistemi oturtamıyorum.
Deterjan yazdım sanıyorum unutmuşum belki oda minoris marka canım. Müslin penye vs onları eklemedim aldım ama. Havlu setinin dışında ikeadan mini havlular aldım çok tatlılar bir pakette 6 tane falan var :))Bebek deterjanlarını yazmamışsın galiba kuzum yada ben kaçırdım
Bide en çok unutulan daha doğrusu benimde unuttuğum askılıklar var dün aklıma geldi dolaba asmak için lazım olcak
Müslin yada penye battaniye hangisini tercih edersin bilmiyorum
Bi kaç tane normal havlu ben küçük mutfak havlularından aldım yıkayıp ütüleyip koyucam 3 4 tane
Canım ben Dr. Brown alacağımBen lansinoh çiftli aldım. Yorumlar hep çok güzel, bir de zamandan tasarruf dediler aynı anda olduğundan. Bir tane de eventin manulini aldım nolur nolmaz diye. Ben çalışacağım için mutlaka lazım olacak bana. Sen evde olacaksan Meylenin dediği gibi sonra da alabilirsin.
Yani YouTube'dan izleyip yapabilirim aslında. Sen ne mezunusun?Aslında oturtsan en güzeli ilerisi için en azından getirisi yüksek olur kpssnin
Benim şöyle bi sistemim var ders çalışırken YouTubedan farklı hocalardan farklı dersleri elimde ajanda dinliyorum kitaptan hiç bi halt anlamıyorum kafamı veremiyorum
Sonra internetten çıkmış soruları döküyorum konu konu bir sürü soru çözüyorum Bi bakıyorum ki anlamışım
Aslında şu gebelikten bebeklikten sonra doğum koçu olma fikri çok cazip
Ben muhasebe mezunuyumYani YouTube'dan izleyip yapabilirim aslında. Sen ne mezunusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?