2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Deterjan yazdım sanıyorum unutmuşum belki oda minoris marka canım. Müslin penye vs onları eklemedim aldım ama. Havlu setinin dışında ikeadan mini havlular aldım çok tatlılar bir pakette 6 tane falan var :))
Bende bi liste çıkarayım da eksiklerim var mı bana söyleyin hayrınıza ya hala kargolar
havada uçuşuyor gelenler gelecek olanlar

Herkese merhaba. Ateş ölçer almakta bir türlü karar veremeyenlerdenim. Bir çok hastanede tutarlı sonuçlarından dolayı kullanılan ve çok beğenilen Renz RZ900 , Medisana 76140 arasında kaldım. Alan veya daha önce kullanan varmı aranızda bu markaları ?

doktorlar koltuk altı ve makattan ölçüm yapılan ölçerleri tavsiye ediyor bende braunun iki modeli arasında kaldım

doktorlar koltuk altı ve makattan ölçüm yapılan ölçerleri tavsiye ediyor bende braunun iki modeli arasında kaldım

Bu Renz dediğim iki türlüde kullanılabiliyor. Ve çocuk doktorlarının hastanede kullandığı bir markaymış. Kullanan biri olsa daha rahat alabileceğim :)

Bizimki 1000 lira verdi ilk etap için odayı alıcam demişti kalanını da o eline geçtikçe verir eminim
Asıl bana ne takıcak onu merak ediyorum
Canım senin kv iyi inşallah 5i 1 yerde takar benimki evlenirken bisey takmadi şimdi asla takmaz aklıma bile getirmiyorum

Benim acelem yok mesleki kaygım da yok aslında tabiki ama insanın her alanda kendini geliştirmesi çok güzel umarım gönlünce bulursun gönlünce ilerler
Ben bir an önce atanmak istıyorum hem bunca sene emek verdim başardığımı görmeliyim hem de tek maaşla bir de bebiş geçinmek çok zor maalesef.

Canım senin kv iyi inşallah 5i 1 yerde takar benimki evlenirken bisey takmadi şimdi asla takmaz aklıma bile getirmiyorum
Geçen kardeşimle konuşuyoruz ben altın sevmem yani hani bilezik tir settir kelepçedir takmam hafif künye kolye falan seviyorum
Dedimki tuğra düşünüyormuş öyle bi duyum aldım kardeşim de dediki sen altın sevmezsin ki dedim sus seviyorum ben sen bilmiyosun
Alsın da ne alıyorsa alsın valla çok kötü bozulurum

selam kızlar ben geldimmm:) sıradan mesajlarınızı okuyorum ilk olarak ağıma bu mesaj takıldı:)
canım ben şimdi mustela bayisi olan eczaneleri aradım herkes ayrı telden çalıyor, bi tanesi 284ten 210 civarı bi şeye düşüyo 184 mümkün değil dedi, bi tanesi bizim öyle bi kampanyadan haberimiz yok dedi, bi tanesi biz o seti satmıyoruz ayrı ayrı satıyoruz dedi nasıl iş anlamadım ya canları nasıl isterse öyle yapıyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…