Bende bi liste çıkarayım da eksiklerim var mı bana söyleyin hayrınıza ya hala kargolarDeterjan yazdım sanıyorum unutmuşum belki oda minoris marka canım. Müslin penye vs onları eklemedim aldım ama. Havlu setinin dışında ikeadan mini havlular aldım çok tatlılar bir pakette 6 tane falan var :))
BenÇantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Sana da kolay gelsin o zaman.Ben muhasebe mezunuyum
2. Üni Kamu yönetimi 3. Sınıf devam ediyorum canım
Bende kullanıyorum çok rahat cidden bir takım daha alacağım sonraYıkanan pedlerden kullanabilirsin ben çok memnunum öyle rahat ediyorum ki araştır istersen ponped
Benim acelem yok mesleki kaygım da yok aslında tabiki ama insanın her alanda kendini geliştirmesi çok güzel umarım gönlünce bulursun gönlünce ilerlerS
Sana da kolay gelsin o zaman.
doktorlar koltuk altı ve makattan ölçüm yapılan ölçerleri tavsiye ediyor bende braunun iki modeli arasında kaldımHerkese merhaba. Ateş ölçer almakta bir türlü karar veremeyenlerdenim. Bir çok hastanede tutarlı sonuçlarından dolayı kullanılan ve çok beğenilen Renz RZ900 , Medisana 76140 arasında kaldım. Alan veya daha önce kullanan varmı aranızda bu markaları ?
doktorlar koltuk altı ve makattan ölçüm yapılan ölçerleri tavsiye ediyor bende braunun iki modeli arasında kaldım
Canım senin kv iyiBizimki 1000 lira verdi ilk etap için odayı alıcam demişti kalanını da o eline geçtikçe verir eminim
Asıl bana ne takıcak onu merak ediyorum
Ben bir an önce atanmak istıyorum hem bunca sene emek verdim başardığımı görmeliyim hem de tek maaşla bir de bebiş geçinmek çok zor maalesef.Benim acelem yok mesleki kaygım da yok aslında tabiki ama insanın her alanda kendini geliştirmesi çok güzel umarım gönlünce bulursun gönlünce ilerler
Canım keşke cam alsaydın cam öneriyorlarben de bunu aldım tavsiye üzerine, yolda geliyorBiberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben ebebekte ahşap olanlardan aldım çok hoşCanım ben a101 den almıştım çok uygundu online mağazada var şuan bak istersen
Senin gösterdiğin modeller kulaktan ve alından ölçüm yapıyor canım yanılıyor muyumBu Renz dediğim iki türlüde kullanılabiliyor. Ve çocuk doktorlarının hastanede kullandığı bir markaymış. Kullanan biri olsa daha rahat alabileceğim :)
Ben bunları ucuz gördüm aldım canım ebebekte ne kadardıBen ebebekte ahşap olanlardan aldım çok hoş
Senin gösterdiğin modeller kulaktan ve alından ölçüm yapıyor canım yanılıyor muyum
Canım indirimdeydi ozaman bayağı düşmüştü ama hatırlamıyorum şimdiBen bunları ucuz gördüm aldım canım ebebekte ne kadardı
Tabiki diyorum ya en azından ilerin için kpss hazırlanmak çok daha mantıklıBen bir an önce atanmak istıyorum hem bunca sene emek verdim başardığımı görmeliyim hem de tek maaşla bir de bebiş geçinmek çok zor maalesef.
Geçen kardeşimle konuşuyoruz ben altın sevmem yani hani bilezik tir settir kelepçedir takmam hafif künye kolye falan seviyorumCanım senin kv iyiinşallah 5i 1 yerde takar benimki evlenirken bisey takmadi şimdi asla takmaz aklıma bile getirmiyorum
Mustela alacak arkadaşlarım, eczanelerde kampanya var. 100 tl'ye 25 tl gibi. Çantalı bir set var içinde büyük şampuan, büyük losyon, büyük pişik kremi ve masaj yağı var. Çantası da baya büyük. Bebek çantası olarak bile kullanılabilir. 184 tl'ye geldi. Bir de 50 faktör güneş kremi var. Yanında küçük şampuan ve küçük losyon hediyeli. Onun da biberon çantası hediyesi var. O da 105 tl'te denk geliyor. Ben bayadır araştırıyorum, bundan uygununu hiç görmedim. Bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?