2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
off tam yerinde konuşmuş. Bende altın sevmem ama alinirsa da hayır demem ama alir seninki eminim

Ben iki set aldım mustela sachaneden
143 tuttu
Şampuan 500 lük
Pişik kremi 100 lük
Yağ

aynen ben de öğle arası sordum kampanya var diyorlar sete 223 dedi nette zaten 219 :)

Bugün kangurumuz geldi solomombaby den:) kumaşı çok hoş yumuşak sert ve küt bir duruşu yok. Baze kangurular uzay mekiği gibi oluyor sevmiyorum onları

kızlar bişey sorcam bir arkadaş bana momfort baby kanguru getirmiş üzerinde 7 kgden sonra kullanılır yazıyor bu markayı duyan var mı?

Ramazan boyunca erken çıkacağım işten.
canım hiç bilgim yok maalesef. Yeni doğana uygun değil demekki 7 kilo ise

Ben uzun zamandır karar veremediğim ateş ölçere noktayı koydum artık. Okulumuzdaki hemşiremize dahi sordum :) Medisana 76140 a karar verip birde Tchibodan zaten indirimde olan bir ürünü birde 200 tlye 40 tl indirim kampanyasıyla 209 a aldım. Normalde en uygun 284 civarı oda bugün ki indirimle hepsiburada da. Almakta hala kararsız olanlar varsa araştırıp bu fiyattan yararlanmak isterlerse Tcibodan alabilirler. Sizinde bilginiz olsun istedim.

Alla allaa.. Canım valla ben avm içinde ki bir eczaneden aldım. İndirim kartı gibi bir kart var. Alım yaptıktan sonra telefonuna mesaj atıyorlar, o şifreyi söylüyorsun kartın üzerine yazıyor ve direk 100 tl'ye 25 tl indirim yapıyor. 30 mayısa kadar geçerliymiş kampanya

Günaydınlar hep korktuğum bir yandan da hayal gibi gelen haftalara ulaşmışım çok şükür 32 kaç günüm kaldı Doğuma Allah bilir 4 hafta daha dursalar 28 gün kalmış
Çok şükür :):) Hadi bakalım ben de heyecanlıyım senin adına, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah, annelerini üzmesinler :)
Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Ben de varım :):) Daha hiçbir şey almadım :)

Kızlar sizinkiler almıyor en azından karismiyorda benim kv aldığım herşeye bu çok küçük büyük al kaç defa giyecek bunu diyor dedim büyük alayım da çocuk ilk doğduğunda ne giyecek
al benden de o kadar bir kere sormadılar ya eksiğiniz var mı diye...eşim de yazık kendisi aldıklarımızın fotosunu gösteriyomuş, kv daha bi şey almayın diyomuş sanki ona soracaktım. geçen gün de eşim araba kullandığı için kv aradı beni yola çıktık diye (bi yere gideceklerdi), ben de alışverişteyiz annemle oğlumun ilk pantolonunu aldık 3 aylık dedim mutlu mutlu ; kalkmış bana 1 yaşına göre alın diyo. keşke orda ananesi alıyo sağolsun deseydim ya, babanneden bi şey göremedik fln deseydim keşke. kimsenin bi şeyine ihtiyacım yok ama yine de bi can geliyo, insanda biraz heves biraz ilgi alaka olur. kandilde bile aramadım uyuz oldum valla

kızlar benim cildim çok hassas, ailecek öyleyiz. ablamın oğlu da aynı şekilde çok hassas bi ciltle doğdu, onu gördükten sonra kendi bebeğime de organik, vegan içerikli hatta içeriğinde 4-5ten fazla ürün bulunmayan şampuan almaya kadar verdim. şampuan ve vücut yıkama ikisi bir arada bir ürün buldum ama yağ bulamıyorum. bildiğiniz, duyduğunuz bir marka var mı?

Bende dün bi eczaneye sordum arkadaşım 180 tlye almış dedim gözlerini pörtletti kadın mümkün değilmiş B bskscl sen çok iyi almışsın

Bişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılamm
ilacın ismi magnormu mu ? Benim de yan etkisine ihtiyacım var :) Hem de magnezyum almış olurum, doktoruma bir sorayım.
Haftaya çalışabilir raporunu almaya gideceğim
maşallah diyorum daha da bir şey demiyorum :)
Maşallah senin kuzuna da, çabasından anlamışsın bak döndüğünü :) Darısı bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…