Avent aldım canım beslenme ve emzirme ürünleriniben nuk aldım canım biberon emzik
Geçen kardeşimle konuşuyoruz ben altın sevmem yani hani bilezik tir settir kelepçedir takmam hafif künye kolye falan seviyorum
Dedimki tuğra düşünüyormuş öyle bi duyum aldım kardeşim de dediki sen altın sevmezsin ki dedim sus seviyorum ben sen bilmiyosun
Alsın da ne alıyorsa alsın valla çok kötü bozulurum
Ben iki set aldım mustela sachanedenselam kızlar ben geldimmm:) sıradan mesajlarınızı okuyorum ilk olarak ağıma bu mesaj takıldı:)
canım ben şimdi mustela bayisi olan eczaneleri aradım herkes ayrı telden çalıyor, bi tanesi 284ten 210 civarı bi şeye düşüyo 184 mümkün değil dedi, bi tanesi bizim öyle bi kampanyadan haberimiz yok dedi, bi tanesi biz o seti satmıyoruz ayrı ayrı satıyoruz dedinasıl iş anlamadım ya canları nasıl isterse öyle yapıyolar resmen
aynen ben de öğle arası sordum kampanya var diyorlar sete 223 dedi nette zaten 219 :)selam kızlar ben geldimmm:) sıradan mesajlarınızı okuyorum ilk olarak ağıma bu mesaj takıldı:)
canım ben şimdi mustela bayisi olan eczaneleri aradım herkes ayrı telden çalıyor, bi tanesi 284ten 210 civarı bi şeye düşüyo 184 mümkün değil dedi, bi tanesi bizim öyle bi kampanyadan haberimiz yok dedi, bi tanesi biz o seti satmıyoruz ayrı ayrı satıyoruz dedinasıl iş anlamadım ya canları nasıl isterse öyle yapıyolar resmen
canım hiç bilgim yok maalesef. Yeni doğana uygun değil demekki 7 kilo isekızlar bişey sorcam bir arkadaş bana momfort baby kanguru getirmiş üzerinde 7 kgden sonra kullanılır yazıyor bu markayı duyan var mı?
Momfortbaby Taşıyıcı Kanguru-Jean Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Momfortbaby Taşıyıcı Kanguru-Jean en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
evet 3 aydan sonra kullanılır yazıyor ekstra almaya gerek görmedm ama bilemedmRamazan boyunca erken çıkacağım işten.
canım hiç bilgim yok maalesef. Yeni doğana uygun değil demekki 7 kilo ise
Alla allaa.. Canım valla ben avm içinde ki bir eczaneden aldım. İndirim kartı gibi bir kart var. Alım yaptıktan sonra telefonuna mesaj atıyorlar, o şifreyi söylüyorsun kartın üzerine yazıyor ve direk 100 tl'ye 25 tl indirim yapıyor. 30 mayısa kadar geçerliymiş kampanyaselam kızlar ben geldimmm:) sıradan mesajlarınızı okuyorum ilk olarak ağıma bu mesaj takıldı:)
Çok şükür :):) Hadi bakalım ben de heyecanlıyım senin adına, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah, annelerini üzmesinler :)Günaydınlar hep korktuğum bir yandan da hayal gibi gelen haftalara ulaşmışım çok şükür 32kaç günüm kaldı Doğuma Allah bilir 4 hafta daha dursalar 28 gün kalmış
Ben de varım :):) Daha hiçbir şey almadım :)Çantasını hazırlamayan bir ben mi varım Kızlar
Canım araştır biraz googleden yorumlara falan bak. İyiyse kullan benceevet 3 aydan sonra kullanılır yazıyor ekstra almaya gerek görmedm ama bilemedm
al benden de o kadarKızlar sizinkiler almıyor en azından karismiyorda benim kv aldığım herşeye bu çok küçük büyük al kaç defa giyecek bunu diyor dedim büyük alayım da çocuk ilk doğduğunda ne giyecek
Arkadaşım Cam bebekken çok ağır oluyor kullanamadım dediCanım keşke cam alsaydın cam öneriyorlar
Bende dün bi eczaneye sordum arkadaşım 180 tlye almış dedim gözlerini pörtletti kadınselam kızlar ben geldimmm:) sıradan mesajlarınızı okuyorum ilk olarak ağıma bu mesaj takıldı:)
ilacın ismi magnormu mu ? Benim de yan etkisine ihtiyacım var :) Hem de magnezyum almış olurum, doktoruma bir sorayım.Bişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılamm
Haftaya çalışabilir raporunu almaya gideceğim
Maşallah senin kuzuna da, çabasından anlamışsın bak döndüğünü :) Darısı bize inşallah.Göstermedi yine yüzünü pis şey
1600 gr olmuş bi hafta ilerde hala ve dönmüş baş pozisyonu almış mesaneme bastırmalar ondan demek
Bikaç gündür bi uğraşıyodu zaten derdi dönmekmiş demek kuzumun
Toplam 7 kilo aldım an itibari ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?