Canım bir eksik yok gibi benim gözüme çarpmadıKızlar merhaba hem size fikir olur belki bende eksiğim varsa söyleyin :)) elbise tekstil falan yazmadım
Hayırdır canım ağrın mı varBen galiba ramazan çıkmadan dogurcam ya
O nerden cıktıBen galiba ramazan çıkmadan dogurcam ya
İnşallah canım hepimizin minikleri zamanında hayırla sağlıkla gelsinler, kızınında Doğum günü kutlu olsun abla oluyor artıkÇok şükür :):) Hadi bakalım ben de heyecanlıyım senin adına, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah, annelerini üzmesinler :)
Ben de varım :):) Daha hiçbir şey almadım :)
O değilde alişanın karısı doğurduğunda şükür dedim sanki kadın yıllarca hamile kaldı gibi gelmiştiMeghan da doğurmuş sussex baby doğmuş
Hadi darısı başımıza yüzyıllardır hamileydi sanki kadın
Ben 2. Ni aldım e bebekteki kızın yönlendirmesiyleKızlar sizce hangisini almalıyım ?
Şimdi onu medya önüne çıkma telaşı almıştır, Allahtan kraliyet gelini değilizMeghan da doğurmuş sussex baby doğmuş
Hadi darısı başımıza yüzyıllardır hamileydi sanki kadın
Bugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum vallaHayırdır canım ağrın mı var
Aman biraz daha dursun oğluşun, kuyruk sokumunda ağrı yada uyuşma elektriklenme vs hissediyor musun? Benim dün gece bir kez girdi gerçek sancı ordan vuruyorBugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Gerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.Aman biraz daha dursun oğluşun, kuyruk sokumunda ağrı yada uyuşma elektriklenme vs hissediyor musun? Benim dün gece bir kez girdi gerçek sancı ordan vuruyortekrarlamadı neyse ki
Ben iki set aldım mustela sachaneden
143 tuttu
Şampuan 500 lük
Pişik kremi 100 lük
Yağ
aynen ben de öğle arası sordum kampanya var diyorlar sete 223 dedi nette zaten 219 :)
Alla allaa.. Canım valla ben avm içinde ki bir eczaneden aldım. İndirim kartı gibi bir kart var. Alım yaptıktan sonra telefonuna mesaj atıyorlar, o şifreyi söylüyorsun kartın üzerine yazıyor ve direk 100 tl'ye 25 tl indirim yapıyor. 30 mayısa kadar geçerliymiş kampanya
Tedirgin olma canım, artık doğsa bile yaşam sınırını geçti bebiş. 2 kg olana kadar küvez takibi, beslenmeBugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Benimde sert kaldı karnım bana nedense aksamları giriyorGerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.
Benim kuyruk sokumumda ağrı ve sıcaklık olmuştu iki gün önce tehlikeli mi bu durum?Aman biraz daha dursun oğluşun, kuyruk sokumunda ağrı yada uyuşma elektriklenme vs hissediyor musun? Benim dün gece bir kez girdi gerçek sancı ordan vuruyortekrarlamadı neyse ki
İnşallah dayanacak daha canım. Belki pozisyon değiştiriyordur bebekBugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Hayalimi yaşıyorsun resmenKızlar bu arada hayırlı ramazanlar, Allah dualarimizi kabul etsin, yavruslara tam zamanında sağ salim kavuştursun insallahyaklasik 100 sayfa okuduğum için anca yazabiliyorum biraz önce de Allah affetsin yarım kavanoz çikolata yedim hem de ekmeğe sürüp bu da can yani napiim dayanamadım yedim, inşallah öbür yarısını da bitirmem hâlâ aklımda çünkü
Yag icin frei ol diye bi marka aldim ben.senin aldigim marka ne?kızlar benim cildim çok hassas, ailecek öyleyiz. ablamın oğlu da aynı şekilde çok hassas bi ciltle doğdu, onu gördükten sonra kendi bebeğime de organik, vegan içerikli hatta içeriğinde 4-5ten fazla ürün bulunmayan şampuan almaya kadar verdim. şampuan ve vücut yıkama ikisi bir arada bir ürün buldum ama yağ bulamıyorum. bildiğiniz, duyduğunuz bir marka var mı?
Yağ dedin aklıma yemek geldi sadece. Sanırım açımYag icin frei ol diye bi marka aldim ben.senin aldigim marka ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?