2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok şükür :):) Hadi bakalım ben de heyecanlıyım senin adına, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah, annelerini üzmesinler :)

Ben de varım :):) Daha hiçbir şey almadım :)
İnşallah canım hepimizin minikleri zamanında hayırla sağlıkla gelsinler, kızınında Doğum günü kutlu olsun abla oluyor artık

Bugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Aman biraz daha dursun oğluşun, kuyruk sokumunda ağrı yada uyuşma elektriklenme vs hissediyor musun? Benim dün gece bir kez girdi gerçek sancı ordan vuruyor tekrarlamadı neyse ki

Aman biraz daha dursun oğluşun, kuyruk sokumunda ağrı yada uyuşma elektriklenme vs hissediyor musun? Benim dün gece bir kez girdi gerçek sancı ordan vuruyor tekrarlamadı neyse ki
Gerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.

Ben iki set aldım mustela sachaneden
143 tuttu
Şampuan 500 lük
Pişik kremi 100 lük
Yağ
aynen ben de öğle arası sordum kampanya var diyorlar sete 223 dedi nette zaten 219 :)

Eşim iş çıkışı birkaç eczaneye daha uğramış en uygun sundukları fiyat 240 olmuş:))) iyi halletmissin B bskscl canım valla:)

Kızlar bu arada hayırlı ramazanlar, Allah dualarimizi kabul etsin, yavruslara tam zamanında sağ salim kavuştursun insallah yaklasik 100 sayfa okuduğum için anca yazabiliyorum biraz önce de Allah affetsin yarım kavanoz çikolata yedim hem de ekmeğe sürüp bu da can yani napiim dayanamadım yedim, inşallah öbür yarısını da bitirmem hâlâ aklımda çünkü

Benimde sert kaldı karnım bana nedense aksamları giriyor

Benim kuyruk sokumumda ağrı ve sıcaklık olmuştu iki gün önce tehlikeli mi bu durum?

Bugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
İnşallah dayanacak daha canım. Belki pozisyon değiştiriyordur bebek
Hayalimi yaşıyorsun resmen şöyle sıcak Ramazan pidesinin arasına çikolata sürüp yemek istiyorum ama nerdeeee

Yag icin frei ol diye bi marka aldim ben.senin aldigim marka ne?

Kızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…