- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Genelde bana da öyle olurdu. Bu sabah neden oldu anlamadım ya.Benimde sert kaldı karnım bana nedense aksamları giriyor
Canım ben işe başlama zamanım için düşünüyorum makinayı. Evde bakana anne sütü sağıp bırakmak için. Birde Allah korusun küvez durumu olurdan oraya götürmeyeKızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı
Yaaaİnşallah dayanacak daha canım. Belki pozisyon değiştiriyordur bebek
Hayalimi yaşıyorsun resmenşöyle sıcak Ramazan pidesinin arasına çikolata sürüp yemek istiyorum ama nerdeeee
Valla benim alma nedemim şu diyelim fazla sütün var göğsünde sancı yapmasın diye yada diyelim sütün gelmiyor az sütün çoğalsın diye.yani bu amaçlarla birde 6 ay sağlanabiliyormuş buzlukda sağ sağ koy dursun ne olur ne olmazKızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı
Bu kasılmalar bizi bayaa bir kasıyor yaniGenelde bana da öyle olurdu. Bu sabah neden oldu anlamadım ya.
Çikolata mı? Pide mi? Onlar ne ? Yeniyor mu:)))Yaaaüzüldüm bak şimdi...ben de gebeliğin başından beri yemiyodum 7ay oldu nerdeyse ama dayanamadım ya bu da can yani bı yere kadar:) şimdi de oğlan yerinde durmuyo karnım şekilden şekle girdi inan:)))
Düzenli aralıklarla oluyorsa doğum sancısı demek ama tabi tek bu değil belden karnına yayılan sancılarda oluyor onun yanındaBenim kuyruk sokumumda ağrı ve sıcaklık olmuştu iki gün önce tehlikeli mi bu durum?
Bazen bebekler uzun uyuyor ilk zamanlar süt düzene girmediği için birikip anneye mastit yapabiliyor canım göğüsleri boşaltmak gerekiyor makine o zaman çok işe yarıyor, biberona da anneye de aynı anda alışırsa büyük kolaylık yoksa biberon almayan bebeği avutmak biryere bırakmak çok zorKızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı
Ayyyy yaklaşıyor dimi :) bende korku başladı.Kızlar hep ne alıcaz ne edicez diye konusuyoruz bunlar çok tatlı heyecanlar ve zaman yaklaşıyor. insallah doğumlarımız da çok kolay geçer ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Sağol canımCanım bir eksik yok gibi benim gözüme çarpmadı
Canım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?Bugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Nasılmış gerçek doğum sancısıGerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.
Nst ye kasılmn var diye mi girdin yoksa rutin mi artıkCanım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?
Ay çok şükür kıaazzzŞimdi onu medya önüne çıkma telaşı almıştır, Allahtan kraliyet gelini değiliz
Magnezyum alıyomusun canım senBugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Evet magnormilacın ismi magnormu mu ? Benim de yan etkisine ihtiyacım var :) Hem de magnezyum almış olurum, doktoruma bir sorayım.
Canim galiba memeleri tamamen bosaltmak gerwkiyomus yoksa iltihap falan olurmus birde bosaldikca daha verimli sut geliyormud ondan pompa ile bosaltcazKızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı
Evet bazen bende de oluyor şimdiden agırlasmaya basladım 2 2.5 ay sonra nasıl olurum kim bilir tek saglıklı olsunlar daAyyyy yaklaşıyor dimi :) bende korku başladı.
3 haftadır haftada bir kontrolum var sancim çıkmıştı 3 hafta önce. Kontrolden önce de nst istiyor doktor.Nst ye kasılmn var diye mi girdin yoksa rutin mi artık
İllaki böyle değil canımCanim galiba memeleri tamamen bosaltmak gerwkiyomus yoksa iltihap falan olurmus birde bosaldikca daha verimli sut geliyormud ondan pompa ile bosaltcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?