2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben işe başlama zamanım için düşünüyorum makinayı. Evde bakana anne sütü sağıp bırakmak için. Birde Allah korusun küvez durumu olurdan oraya götürmeye

İnşallah dayanacak daha canım. Belki pozisyon değiştiriyordur bebek

Hayalimi yaşıyorsun resmen şöyle sıcak Ramazan pidesinin arasına çikolata sürüp yemek istiyorum ama nerdeeee
Yaaa üzüldüm bak şimdi...ben de gebeliğin başından beri yemiyodum 7ay oldu nerdeyse ama dayanamadım ya bu da can yani bı yere kadar:) şimdi de oğlan yerinde durmuyo karnım şekilden şekle girdi inan:)))

Valla benim alma nedemim şu diyelim fazla sütün var göğsünde sancı yapmasın diye yada diyelim sütün gelmiyor az sütün çoğalsın diye.yani bu amaçlarla birde 6 ay sağlanabiliyormuş buzlukda sağ sağ koy dursun ne olur ne olmaz

Benim kuyruk sokumumda ağrı ve sıcaklık olmuştu iki gün önce tehlikeli mi bu durum?
Düzenli aralıklarla oluyorsa doğum sancısı demek ama tabi tek bu değil belden karnına yayılan sancılarda oluyor onun yanında

Bazen bebekler uzun uyuyor ilk zamanlar süt düzene girmediği için birikip anneye mastit yapabiliyor canım göğüsleri boşaltmak gerekiyor makine o zaman çok işe yarıyor, biberona da anneye de aynı anda alışırsa büyük kolaylık yoksa biberon almayan bebeği avutmak biryere bırakmak çok zor

Bugün de yine tüm gün kasılmalar oldu. Yarın kontrol var gitmedim hastaneye. Sanki bu oğlan durmayacak gibi hissediyorum valla
Canım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?

Nasılmış gerçek doğum sancısı

Kızlar bu nasıl griptir ya, bir hafta olacak hergun daha kötü oluyorum. Hic bir ilacta vermiyr doktorlar. Burun kapali , su dahj icemiyorum.nefessiz kaliyorum.sabah 6 ya kadar nefes alamadim.uyuyamadim.

Buarada bugun kontrolümüz var di oğlumu gordum. 2193 kg olmus bebegim. Kafası aşağıdaydı.doktor bu haftalardan sonra yeri dar olduğu için dönmeyeceğini söyledi. Şuan ki durum normal doğumu gösteriyor.insallah herşey böyle kalir.
Birefebirece seni bebek ters duruyordu , değişti mi duruşu? Keşke bi doktora gitsen kasılmalar açılmaya sebep olmaz insallah. Progesteron kullanıyormuşum hala

Canım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?
Nst ye kasılmn var diye mi girdin yoksa rutin mi artık

Canim galiba memeleri tamamen bosaltmak gerwkiyomus yoksa iltihap falan olurmus birde bosaldikca daha verimli sut geliyormud ondan pompa ile bosaltcaz

Canim galiba memeleri tamamen bosaltmak gerwkiyomus yoksa iltihap falan olurmus birde bosaldikca daha verimli sut geliyormud ondan pompa ile bosaltcaz
İllaki böyle değil canım
Pompa kullanmadan emzirdim kızı bişey olmadı bana
Eskiden pompa mı vardı ayol diyim kaynanalar gibi
Şaka bi yana da emzirmenin mucizesine inanıyorum ben üretim de ihtiyaca göre oluyor olacaksa
Bebeğin anlık ihtyiacına göre sütün içeriği değişiyo ya hani o da çok mucizevi bişey gerçekten
Mecbursan tabi pompa ihtiyaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…