2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah canım
Ay şaka gibi 2 küsür kiloları duymaya başladık 40 grlaedan100 grlardan

Yaaa üzüldüm bak şimdi...ben de gebeliğin başından beri yemiyodum 7ay oldu nerdeyse ama dayanamadım ya bu da can yani bı yere kadar:) şimdi de oğlan yerinde durmuyo karnım şekilden şekle girdi inan:)))
Oyy bende şeker olmasa affetmem yerim iyi dayanmışsın. Kendimi avutuyorum kaldı şurda iki ay diye doğurur doğurma çikolata kaşıklayacağım

Hmm oyle mi canim.valla bildigimdem degil zatende hep sagdan soldan duyumlardan.pompa sart dediler yoksa sut goguste kalinca agri vs yasayanlardan duydum ama senin gibi sikinti yasamayanda vardir, bizde senin gibi yasamayiz umarim

Evet kuzum kullanıyorum alttan alıyorum. Şimdiye kadar hiç enfeksiyon um olmamisti ama progestan yapicak sanırım. Valla bebek dönüyor sanırım çünkü hareketlerin yerleri değişti. Yan duruyor su an tahminimce. 15 gün önce tam rahmin üstünde oturur vaziyetteydi.

Canım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?
Hiç yormadim aslında ama sanırım uzun süre yatmaktan da olmuş olabilir. Evet bence de hareketle ilgili bı durum çünkü bugün hareketleri farklı. Aşırı kuvvetli. Sanki dönmeye çalışıyor gibi. Çünkü benim mide kaynamam olmadı çok şükür şimdiye kadar. Bı hareket yapıyor başlıyor mide kaynamasi .

Öyle hissediyosan kesin öyledir
Üç gündür gece 2 lere 3 lere kadar çok şiddetli hareket hissettim ben neresi nerde anlam veremedim ve mesaneme baskı başladı birden çişim geliyodu
Bugün gittim dönmüş yavrukuş

gerçek doğum sancısı başlayınca yatıp dinlensende geçmiyor. Anlıyorsun daha farklı bir durum olduğunu ve düzenli gelmeye başlıyor. Benim ilk baktığımda 25 dk da bir geliyordu ve uzansam da geçmedi. Ama yalancı sancılarda hep geçiyordu.
Ilk zamanlar sütüm artsın diye çok sağdım. Bazen göğüs bekleyince çok şişiyor ve sertleşiyor. Mastit olma durumu oluyor. Geceleri uyuya kaldığında sütler akıp gidebiliyor boşu boşuna
Birde ise başlayınca kurtarıcı sağıp bırakıyorsun ve onu içiyor. Ben çok faydasını gördüm. Oyuzden tavsiye ediyorum.

Ohh super canım ya .insallah yarın güzel haberlerle gelirsin .valla doktor bu haftalardan sonra dönmez diyince kontrolümde bile ilk aklıma sen geldin.dogum tarihlerimiz hemen hemen aynı seninle.ayni haftalardayız.benimkide baştan beri 1 hafta önden gittiği için doğum öne alınmıştı.belki de dönmesinin verdiği sıkıntıdan dolayı kasılman çok oluyordur.ayaklarin yüksekte yat canım.

Canım benim sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…