Maşallah canımKızlar bu nasıl griptir ya, bir hafta olacak hergun daha kötü oluyorum. Hic bir ilacta vermiyr doktorlar. Burun kapali , su dahj icemiyorum.nefessiz kaliyorum.sabah 6 ya kadar nefes alamadim.uyuyamadim.
Buarada bugun kontrolümüz var di oğlumu gordum. 2193 kg olmus bebegim. Kafası aşağıdaydı.doktor bu haftalardan sonra yeri dar olduğu için dönmeyeceğini söyledi. Şuan ki durum normal doğumu gösteriyor.insallah herşey böyle kalir.
Birefebirece seni bebek ters duruyordu , değişti mi duruşu? Keşke bi doktora gitsen kasılmalar açılmaya sebep olmaz insallah. Progesteron kullanıyormuşum hala
Oyy bende şeker olmasa affetmem yerimYaaaüzüldüm bak şimdi...ben de gebeliğin başından beri yemiyodum 7ay oldu nerdeyse ama dayanamadım ya bu da can yani bı yere kadar:) şimdi de oğlan yerinde durmuyo karnım şekilden şekle girdi inan:)))
Hmm oyle mi canim.valla bildigimdem degil zatende hep sagdan soldan duyumlardan.pompa sart dediler yoksa sut goguste kalinca agri vs yasayanlardan duydum ama senin gibi sikinti yasamayanda vardir, bizde senin gibi yasamayiz umarimİllaki böyle değil canım
Pompa kullanmadan emzirdim kızı bişey olmadı bana
Eskiden pompa mı vardı ayol diyim kaynanalar gibi
Şaka bi yana da emzirmenin mucizesine inanıyorum ben üretim de ihtiyaca göre oluyor olacaksa
Bebeğin anlık ihtyiacına göre sütün içeriği değişiyo ya hani o da çok mucizevi bişey gerçekten
Mecbursan tabi pompa ihtiyaç
2 grdı ne diyosun:)Maşallah canım
Ay şaka gibi 2 küsür kiloları duymaya başladık 40 grlaedan100 grlardan
Seker mi car canimYaaaüzüldüm bak şimdi...ben de gebeliğin başından beri yemiyodum 7ay oldu nerdeyse ama dayanamadım ya bu da can yani bı yere kadar:) şimdi de oğlan yerinde durmuyo karnım şekilden şekle girdi inan:)))
Alıyorum canım düzenli. Yarın kontrolum var yarın muhtemelen yine nst istiycek doktorum.Magnezyum alıyomusun canım sen
Gidip bi nst baktırabiliyomusun
Evet kuzum kullanıyorum alttan alıyorum. Şimdiye kadar hiç enfeksiyon um olmamisti ama progestan yapicak sanırım. Valla bebek dönüyor sanırım çünkü hareketlerin yerleri değişti. Yan duruyor su an tahminimce. 15 gün önce tam rahmin üstünde oturur vaziyetteydi.Kızlar bu nasıl griptir ya, bir hafta olacak hergun daha kötü oluyorum. Hic bir ilacta vermiyr doktorlar. Burun kapali , su dahj icemiyorum.nefessiz kaliyorum.sabah 6 ya kadar nefes alamadim.uyuyamadim.
Buarada bugun kontrolümüz var di oğlumu gordum. 2193 kg olmus bebegim. Kafası aşağıdaydı.doktor bu haftalardan sonra yeri dar olduğu için dönmeyeceğini söyledi. Şuan ki durum normal doğumu gösteriyor.insallah herşey böyle kalir.
Birefebirece seni bebek ters duruyordu , değişti mi duruşu? Keşke bi doktora gitsen kasılmalar açılmaya sebep olmaz insallah. Progesteron kullanıyormuşum hala
Canım senin ikiz miydi, muhtemel doğum tarihlerimiz neredeyse ayniymis :)Evet bazen bende de oluyor şimdiden agırlasmaya basladım 2 2.5 ay sonra nasıl olurum kim bilir tek saglıklı olsunlar da ☺
Belden başlar ve karnının üst kısmından gelir sancı böyle kasılmaların olduğu alt taraflarda olmaz dedi. Ve sancı başladı mı sürekli artar dedi.Nasılmış gerçek doğum sancısı
Ah bı doguralim da gelsin çaylar, gitsin kahveler pastalar börekler...hepsini yicem hepsiniiiiiOyy bende şeker olmasa affetmem yerimiyi dayanmışsın. Kendimi avutuyorum kaldı şurda iki ay diye doğurur doğurma çikolata kaşıklayacağım
Hiç yormadim aslında ama sanırım uzun süre yatmaktan da olmuş olabilir. Evet bence de hareketle ilgili bı durum çünkü bugün hareketleri farklı. Aşırı kuvvetli. Sanki dönmeye çalışıyor gibi. Çünkü benim mide kaynamam olmadı çok şükür şimdiye kadar. Bı hareket yapıyor başlıyor mide kaynamasi .Canım bende de bugün sabahtan beri kasılma vardı. Kontrolum de vardı öğleden sonra. Nst deyken de kasilmalarim oldu ama sancı çıkmadı. Doktor bebek hareketi o dedi. Kendini yordun mu biraz?
Amin canım amin benimde tek dileğim o. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğarEvet bazen bende de oluyor şimdiden agırlasmaya basladım 2 2.5 ay sonra nasıl olurum kim bilir tek saglıklı olsunlar da ☺
Ayyyyy ben neler yemiycem ki. Önce zararlı ne varsa yemeyi hatta Patlamayı planlıyorum Daha sonra zayıflamaya uğraşırımAh bı doguralim da gelsin çaylar, gitsin kahveler pastalar börekler...hepsini yicem hepsiniiiii
Canım benim çok saol..hakkaten ya .nasılda büyüdüler. Şükürler olsun. tontisim birde vakti zamanı gelecek kokusunu içimize cekecezMaşallah canım
Ay şaka gibi 2 küsür kiloları duymaya başladık 40 grlaedan100 grlardan
Öyle hissediyosan kesin öyledirHiç görmedim aslında ama sanırım uzun süre yatmaktan da olmuş olabilir. Evet bence de hareketle ilgili bı durum çünkü bugün hareketleri farklı. Aşırı kuvvetli. Sanki dönmeye çalışıyor gibi. Çünkü benim mide kaynamam olmadı çok şükür şimdiye kadar. Bı hareket yapıyor başlıyor mide kaynamasi .
gerçek doğum sancısı başlayınca yatıp dinlensende geçmiyor. Anlıyorsun daha farklı bir durum olduğunu ve düzenli gelmeye başlıyor. Benim ilk baktığımda 25 dk da bir geliyordu ve uzansam da geçmedi. Ama yalancı sancılarda hep geçiyordu.Gerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.
Ilk zamanlar sütüm artsın diye çok sağdım. Bazen göğüs bekleyince çok şişiyor ve sertleşiyor. Mastit olma durumu oluyor. Geceleri uyuya kaldığında sütler akıp gidebiliyor boşu boşunaKızlar şimdi süt sağma pompalarından bahsediyoruz ya, neden emzirme yerine pompa? Bebek göğüsten emmezse diye mi? Ya da uyuduğumuz zaman biberından başkası verebilsin diye mi? Bir de bebek biberona alışınca, göğüsten emmeme durumu olmaz mı
Ohh super canım ya .insallah yarın güzel haberlerle gelirsin .valla doktor bu haftalardan sonra dönmez diyince kontrolümde bile ilk aklıma sen geldin.dogum tarihlerimiz hemen hemen aynı seninle.ayni haftalardayız.benimkide baştan beri 1 hafta önden gittiği için doğum öne alınmıştı.belki de dönmesinin verdiği sıkıntıdan dolayı kasılman çok oluyordur.ayaklarin yüksekte yat canım.Evet kuzum kullanıyorum alttan alıyorum. Şimdiye kadar hiç enfeksiyon um olmamisti ama progestan yapicak sanırım. Valla bebek dönüyor sanırım çünkü hareketlerin yerleri değişti. Yan duruyor su an tahminimce. 15 gün önce tam rahmin üstünde oturur vaziyetteydi.
Canım benim sagolllilacın ismi magnormu mu ? Benim de yan etkisine ihtiyacım var :) Hem de magnezyum almış olurum, doktoruma bir sorayım.
maşallah diyorum daha da bir şey demiyorum :)
Maşallah senin kuzuna da, çabasından anlamışsın bak döndüğünü :) Darısı bize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?