2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oh şükürler olsun yarın bakicaz bakalım dogurcam mi dogurmayacam mi dönmüs mü dönmemiş mi o kadar bıktım ki hastaneden şu an böyle bı rahatlık olamaz. Leke yok kanama yok su da yok demek ki böyle olacak diyip geçeyim bakalım bı kere de

Valla aşırı sevindim senin adına agirlastilar ya artık dönmez bundan sonra Allah'ın izniyle benimde hep önde canım haziranın sonunu beklemeyiz alırız demişti doktorum yarın bakalım durum ne. İnşallah mutlu dönerim bende :)

Peki canım bebek dönerken karın sertleşir mi? O kadar kuvvetli ki hareketleri içimde vakumluyor gibi değişik şeyler oluyor.

Benim dönmüş. Kafası aşağıda artık. Ama ayakları sağ yanda poposu sol yanda. Sağdan bir vuruyor yerimden zipliyorum.

E EndoplazmikSeyyahikulum L lovelypregnamom P Pelinim35 Saye- teşekkürler kızlar. Anladığım kadarıyla artısı var, eksisi yok süt sağma makinelerinin. Peki doğumla başladım diyelim arada sağmaya, hem biberon, hem meme bebeği sıkıntıya sokmaz yani. Benim doktor çünkü gene ukala biberonla verme alışmasın demişti de geçen kontrolde

Ben varken oğlum asla biberondan içmedi. Hep emmek istiyordu. Ben yokken içiyordu. Icmediklerini buzluğa atmıştım ben, muhallebi bile yaptım ek gıdaya geçince fazla mal göz çıkarmaz:)

Canım dilerim kuveze girmeyi gerektirmicek bir zamanda dünyaya gelir oğlun. Ama bence böyle şeyler pek belli olmuyor bakarsin 40. Haftaya kadar durur. Benimde karnimda sertleşmeler oluyor,adet agrilari gibi agrilarim oluyor arada hatta bazen gün boyu çok takmamaya çalışıyorum,bakiyorum benimki kıpır kıpır hah tamam keyfi de yerinde diyorum

Ben varken oğlum asla biberondan içmedi. Hep emmek istiyordu. Ben yokken içiyordu. Icmediklerini buzluğa atmıştım ben, muhallebi bile yaptım ek gıdaya geçince fazla mal göz çıkarmaz:)
Bir an yüzüm ekşidi muhallebi deyince,kendiniz yediniz sandim

Kuzum iki gün hastane de yatınca şimdi aşırı stress oluyorum su kasılmalar sık sık olunca. Ama rahatladım şimdi bundan sonra normalmis hep olacakmış. Napalim cekicez amin canım bu arada

Canım çalısmıyorsan evdeysen bencede gerek yok biberona ama hastalandın falan napıcan mecbur

Yag icin frei ol diye bi marka aldim ben.senin aldigim marka ne?

ben henüz yağ almadım, şampuan olarak urtekram aldım. urtekramın kendi yağı da varmış az önce aldığımdan başka bi sitede gördüm
frei öle baktım onun da içeriği oldukça temizmiş hem de daha uygun, onu alcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…