- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Oh şükürler olsun yarın bakicaz bakalım dogurcam mi dogurmayacam mi dönmüs mü dönmemiş miÖyle hissediyosan kesin öyledir
Üç gündür gece 2 lere 3 lere kadar çok şiddetli hareket hissettim ben neresi nerde anlam veremedim ve mesaneme baskı başladı birden çişim geliyodu
Bugün gittim dönmüş yavrukuş
Valla aşırı sevindim senin adına agirlastilar ya artık dönmez bundan sonra Allah'ın izniyleOhh super canım ya .insallah yarın güzel haberlerle gelirsin .valla doktor bu haftalardan sonra dönmez diyince kontrolümde bile ilk aklıma sen geldin.dogum tarihlerimiz hemen hemen aynı seninle.ayni haftalardayız.benimkide baştan beri 1 hafta önden gittiği için doğum öne alınmıştı.belki de dönmesinin verdiği sıkıntıdan dolayı kasılman çok oluyordur.ayaklarin yüksekte yat canım.
Peki canım bebek dönerken karın sertleşir mi? O kadar kuvvetli ki hareketleri içimde vakumluyor gibi değişik şeyler oluyor.gerçek doğum sancısı başlayınca yatıp dinlensende geçmiyor. Anlıyorsun daha farklı bir durum olduğunu ve düzenli gelmeye başlıyor. Benim ilk baktığımda 25 dk da bir geliyordu ve uzansam da geçmedi. Ama yalancı sancılarda hep geçiyordu.
Ilk zamanlar sütüm artsın diye çok sağdım. Bazen göğüs bekleyince çok şişiyor ve sertleşiyor. Mastit olma durumu oluyor. Geceleri uyuya kaldığında sütler akıp gidebiliyor boşu boşuna
Birde ise başlayınca kurtarıcı sağıp bırakıyorsun ve onu içiyor. Ben çok faydasını gördüm. Oyuzden tavsiye ediyorum.
De de canımOh şükürler olsun yarın bakicaz bakalım dogurcam mi dogurmayacam mi dönmüs mü dönmemiş mio kadar bıktım ki hastaneden şu an böyle bı rahatlık olamaz. Leke yok kanama yok su da yok demek ki böyle olacak diyip geçeyim bakalım bı kere de
Ben bunu gördüm gerçekte de çok güzelKızlar isim Eki Görüntüle 2265943 Eki Görüntüle 2265944 Eki Görüntüle 2265943 Eki Görüntüle 2265944 yazılı sabahligimin içine bunu aldım fotoğraf için
Benim dönmüş. Kafası aşağıda artık. Ama ayakları sağ yanda poposu sol yanda. Sağdan bir vuruyor yerimden zipliyorum.Oh şükürler olsun yarın bakicaz bakalım dogurcam mi dogurmayacam mi dönmüs mü dönmemiş mio kadar bıktım ki hastaneden şu an böyle bı rahatlık olamaz. Leke yok kanama yok su da yok demek ki böyle olacak diyip geçeyim bakalım bı kere de
Ahaha ohh sefamiz olsun beeeAyyyyy ben neler yemiycem ki. Önce zararlı ne varsa yemeyi hatta Patlamayı planlıyorum Daha sonra zayıflamaya uğraşırım
Olabilir canim tabi artik yalancı sancılar ve kasılmalar devamlı olacak. Vücut hazırlık yapıyor.Peki canım bebek dönerken karın sertleşir mi? O kadar kuvvetli ki hareketleri içimde vakumluyor gibi değişik şeyler oluyor.
Çok sağol canımBen bunu gördüm gerçekte de çok güzel
Güle güle kullan
Ben varken oğlum asla biberondan içmedi. Hep emmek istiyordu. Ben yokken içiyordu. Icmediklerini buzluğa atmıştım ben, muhallebi bile yaptım ek gıdaya geçince fazla mal göz çıkarmaz:)E EndoplazmikSeyyahikulum L lovelypregnamom P Pelinim35Saye- teşekkürler kızlar. Anladığım kadarıyla artısı var, eksisi yok süt sağma makinelerinin. Peki doğumla başladım diyelim arada sağmaya, hem biberon, hem meme bebeği sıkıntıya sokmaz yani. Benim doktor çünkü gene ukala biberonla verme alışmasın demişti de geçen kontrolde
İnşallah canım inşallah Bebişlerin fotilerimi de paylaşıcaz inşallah burdaCanım benim çok saol..hakkaten ya .nasılda büyüdüler. Şükürler olsun. tontisim birde vakti zamanı gelecek kokusunu içimize cekecez
Canım dilerim kuveze girmeyi gerektirmicek bir zamanda dünyaya gelir oğlun. Ama bence böyle şeyler pek belli olmuyor bakarsin 40. Haftaya kadar durur. Benimde karnimda sertleşmeler oluyor,adet agrilari gibi agrilarim oluyor arada hatta bazen gün boyu çok takmamaya çalışıyorum,bakiyorum benimki kıpır kıpır hah tamam keyfi de yerinde diyorumGerçek doğum sancisinin tarif etti doktorum. Bunlar yalancı biliyorum ama saatlerdir sert karnım girip girip çıkıyor. Bu da beni aşırı huzursuz ediyor. Ağrı yok sancı yok sertleşip sertleşip geçiyor. Oğlan dönüyor galiba hareketlerin yeri de değişiyor.
Bir an yüzüm ekşidi muhallebi deyince,kendiniz yediniz sandimBen varken oğlum asla biberondan içmedi. Hep emmek istiyordu. Ben yokken içiyordu. Icmediklerini buzluğa atmıştım ben, muhallebi bile yaptım ek gıdaya geçince fazla mal göz çıkarmaz:)
Kuzum iki gün hastane de yatınca şimdi aşırı stress oluyorum su kasılmalar sık sık olunca. Ama rahatladım şimdi bundan sonra normalmis hep olacakmış. Napalim cekicez amin canım bu aradaCanım dilerim kuveze girmeyi gerektirmicek bir zamanda dünyaya gelir oğlun. Ama bence böyle şeyler pek belli olmuyor bakarsin 40. Haftaya kadar durur. Benimde karnimda sertleşmeler oluyor,adet agrilari gibi agrilarim oluyor arada hatta bazen gün boyu çok takmamaya çalışıyorum,bakiyorum benimki kıpır kıpır hah tamam keyfi de yerinde diyorum
Canım çalısmıyorsan evdeysen bencede gerek yok biberona ama hastalandın falan napıcan mecburE EndoplazmikSeyyahikulum L lovelypregnamom P Pelinim35Saye- teşekkürler kızlar. Anladığım kadarıyla artısı var, eksisi yok süt sağma makinelerinin. Peki doğumla başladım diyelim arada sağmaya, hem biberon, hem meme bebeği sıkıntıya sokmaz yani. Benim doktor çünkü gene ukala biberonla verme alışmasın demişti de geçen kontrolde
Yag icin frei ol diye bi marka aldim ben.senin aldigim marka ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?