2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
lavitabellamk canım ebeler bana da biberon emzik kesinlikle yok sürekli memede emzircen diyor ama süt pompası alsam 6 . Ayda ben çalışmaya başlayınca bakıcı mecbur biberon verecek buzluktaki sutlerle , e e bu defa yine meme reddi olmayacak mı gündüz biberon alirlarsa

kızlar bebek bezi 1 numara mı aldınız
hepsi buradada indirim varya şimdi alayım diyorum ordan
bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı

Eklentiler

• BED7BC5B-874A-451B-86FF-484012DF671B.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 32
Ah bı doguralim da gelsin çaylar, gitsin kahveler pastalar börekler...hepsini yicem hepsiniiiii
bazen rüyama giriyor yiyecekler yokluk işte
Bim bam bommm çok şükür dostlar benim de artık bir ölçüm cihazım varrrrrr
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun
Canım hastanede eğitimde ebe biberon vermiyoruz kaşıkla içiriyoruz dedi banA. İki bebekle mümkün olur mu onu bilemeyeceğim. Zaten çalışınca evde kalan illa biberon verecek. Arkadaşım hem emzirdi hem biberonla besledi meme reddi olmadı. Bizim ikiz olunca mama takviyesi de gerekecek belki belli olmaz

Kuzum iki gün hastane de yatınca şimdi aşırı stress oluyorum su kasılmalar sık sık olunca. Ama rahatladım şimdi bundan sonra normalmis hep olacakmış. Napalim cekicez amin canım bu arada
Rahat ol vallahi, ben çok çok taktım bu güne kadar ama faydasını görmedim,bende bıraktım Benim doktorum da normal dedi,doğum öyle başlamaz dedi

Teşekkür ederim canım benim hosbuldum

bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı
Bennbunun 2 numarasını aldım 30 TL di 30 tane var içinde birde ped hediyeliydi fiyat iyi bence. 1 numara baby me aldım

Kizlar sorularim birikti benim.
Ilki yazdim ama gene yaziyim. Hastane odasi süslemesi kendimiz yapicaz.dogumdan once hastaneye yatinca mi susluyoruz yoksa dogum olduktan sonra mi?bunu soruyorum cunku orda komik duruma dusmeyelim
Ben hepsi buradadan depend ped, alt degisyirme ortusu, lansinoh gogus pedi aldim birer paket hepsinden.sizce yeterli mi 1 ' er paket?

Bişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılamm
Normalde içiyordum canım ama son 10 gundur tatildeyiz hiç içmedim aksattım baya. Yoksa ben de kesin sucu magnezyuma atardım

hepsi buradadan bunları alcam kızlar nasıl sizce

Eklentiler

• AE4FD07D-31A0-442C-900E-C4E8056AA6F0.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 3A0B53FA-9912-46C2-9E92-B601ED29854D.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 180D6AE2-0F13-482F-98EE-3A1B9C7BCA51.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 4F1D75FF-CCAE-4F2F-B1E7-B2BE59C800AB.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 68
  • A107F59B-3133-4FB4-8837-C481DF4EBFF3.webp
    21 KB · Görüntüleme: 65
Bende dün bi eczaneye sordum arkadaşım 180 tlye almış dedim gözlerini pörtletti kadın mümkün değilmiş B bskscl sen çok iyi almışsın
Valla ne diyeyim kızlar iyi denk geldi bana o zaman. Ama bu 100 tl ye 25 tl kampanyası varmış diye de sorabilirsiniz. Zaten öyle 184 tl ye geldi

demir ilacı yapıyor canım, bende geç alıştım ilaca şimdi bulanmıyor midem
Ben de ondandır diye tahmin ediyorum. Bugün doktoruma da söyledim ilacı kahvaltıdan sonra almaya başla dedi bakalım etkisi olacak mı
bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı
Ben de bunun aynısını aldım 40 lısını aynı fiyata aldım jokerden. Bir de sleepy nin natural serisi varmış ama bilmiyorum aralarında bir fark var mı?

Valla ne diyeyim kızlar iyi denk geldi bana o zaman. Ama bu 100 tl ye 25 tl kampanyası varmış diye de sorabilirsiniz. Zaten öyle 184 tl ye geldi
Sanmıyorum canım büyük ihtimalle o eczaneye has bi durumdu
kıskanmış gibi olmasın ama son kullanım tarihlerine baktınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…