Compeng ekli misin bende senşukocum takibe takip lütfen
Evet canım s......s değilmi kullanıcı adınCompeng ekli misin bende sen
Hayaller hayaller doğumdan sonrada bebeğe gaz olmasın diye yasaklanacak o çikolataOyy bende şeker olmasa affetmem yerimiyi dayanmışsın. Kendimi avutuyorum kaldı şurda iki ay diye doğurur doğurma çikolata kaşıklayacağım
Ah bı doguralim da gelsin çaylar, gitsin kahveler pastalar börekler...hepsini yicem hepsiniiiii
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsunBim bam bommm çok şükür dostlar benim de artık bir ölçüm cihazım varrrrrr
Canım hastanede eğitimde ebe biberon vermiyoruz kaşıkla içiriyoruz dedi banA. İki bebekle mümkün olur mu onu bilemeyeceğim. Zaten çalışınca evde kalan illa biberon verecek. Arkadaşım hem emzirdi hem biberonla besledi meme reddi olmadı. Bizim ikiz olunca mama takviyesi de gerekecek belki belli olmaz@EndoplazmikSeyyahikulum L lovelypregnamom P Pelinim35Saye- teşekkürler kızlar. Anladığım kadarıyla artısı var, eksisi yok süt sağma makinelerinin. Peki doğumla başladım diyelim arada sağmaya, hem biberon, hem meme bebeği sıkıntıya sokmaz yani. Benim doktor çünkü gene ukala biberonla verme alışmasın demişti de geçen kontrolde
Rahat ol vallahi, ben çok çok taktım bu güne kadar ama faydasını görmedim,bende bıraktımKuzum iki gün hastane de yatınca şimdi aşırı stress oluyorum su kasılmalar sık sık olunca. Ama rahatladım şimdi bundan sonra normalmis hep olacakmış. Napalim cekicez amin canım bu arada
Teşekkür ederim canım benim hosbuldumbazen rüyama giriyor yiyecekler yokluk işte
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun
Canım hastanede eğitimde ebe biberon vermiyoruz kaşıkla içiriyoruz dedi banA. İki bebekle mümkün olur mu onu bilemeyeceğim. Zaten çalışınca evde kalan illa biberon verecek. Arkadaşım hem emzirdi hem biberonla besledi meme reddi olmadı. Bizim ikiz olunca mama takviyesi de gerekecek belki belli olmaz
Bennbunun 2 numarasını aldım 30 TL di 30 tane var içinde birde ped hediyeliydi fiyat iyi bence. 1 numara baby me aldımkızlar bebek bezi 1 numara mı aldınız
hepsi buradada indirim varya şimdi alayım diyorum ordan
bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı
Evet cnmEvet canım s......s değilmi kullanıcı adın ☺☺
Ben bugün azıcık yedimHayaller hayaller doğumdan sonrada bebeğe gaz olmasın diye yasaklanacak o çikolata
Dimi kiz doğru soyluyosun bizim ki hep tecrubesizlik korkusu :)Rahat ol vallahi, ben çok çok taktım bu güne kadar ama faydasını görmedim,bende bıraktımBenim doktorum da normal dedi,doğum öyle başlamaz dedi
Bende g.....rEvet cnm
Normalde içiyordum canım ama son 10 gundur tatildeyiz hiç içmedim aksattım baya. Yoksa ben de kesin sucu magnezyuma atardımBişey soylicem magnezyum alıyor musun Dr bana sabah akşam magnormu al dediğinde ishal olmuştum şimdi tek doz gece içiyorum yinede sıvı dışkılamm
Canım 40 lı paketi 20 liraya düşen yerler var bi bak istersenkızlar bebek bezi 1 numara mı aldınız
bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı
Ben de ondandır diye tahmin ediyorum. Bugün doktoruma da söyledim ilacı kahvaltıdan sonra almaya başla dedi bakalım etkisi olacak mıdemir ilacı yapıyor canım, bende geç alıştım ilaca şimdi bulanmıyor midem
Ben de bunun aynısını aldım 40 lısını aynı fiyata aldım jokerden. Bir de sleepy nin natural serisi varmış ama bilmiyorum aralarında bir fark var mı?kızlar bebek bezi 1 numara mı aldınız
bundan mı aldınız sizde
40lı 24.90 fiyatı
Sanmıyorum canım büyük ihtimalle o eczaneye has bi durumduValla ne diyeyim kızlar iyi denk geldi bana o zaman. Ama bu 100 tl ye 25 tl kampanyası varmış diye de sorabilirsiniz. Zaten öyle 184 tl ye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?