2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım sen doğumdayken biri onları halletsin bebek gelince foto çekilirsiniz illaki
Yeter bence ben 40lı aldım lansinoh göğüs pedi Bi paket Depend Bi tane de lohusa pedi
Aldım canım

Bizim de kontrolümüz vardı bugün 1310gr 38cm olmuş kızçe Başı aşağıda kaçıncı haftadan sonra pozisyonu sabit kalır diye sordum artık değişeceğini pek sanmıyorum dedi. Çarpıntı sorununu da sordum normal diyip geçecek sandım ama ilaç yazdı birkaç gün kullan sonrasında da ihtiyaca göre kullanırsın dedi yarın başlayacağım akşam yine perişan etti beni bir iftar sofrasını hazırlayamadım resmen

Canım sen doğumdayken biri onları halletsin bebek gelince foto çekilirsiniz illaki
Yeter bence ben 40lı aldım lansinoh göğüs pedi Bi paket Depend Bi tane de lohusa pedi
Aldım canım
Tamam canim ben dogururken annem halleder arrik o yapti zaten hepsini.ben depen d i orta boy aldim hic bakmadan aldim umarim yanlis degildir

Maşallah kuzuna.
Teşrkkürler
Hey maşallah kuzuya

Kızlarr yemekten 2 saat sonra şekerime baktım,tavsiye edilen karbonhidratin yarısını yememe rağmen 6.6 çıkması gerekirken 6.9 çıktı niye böyle oldu ya bilenler bir yazsin lutfen

Burdaki cihazlar öyle canım. Diyetisyen yemekten 2 saat sonra 6.6 ve altı olmasi gerekiyor dedi ama 6.9 çıktı. Sınır 7.8
Canım şimdi şöyle diyetisyene uyarsan şekerin yüksek çıkar:) yani benim öyle oluyor benim yüksek çıkmaması için hiç ekmek yememem lazım mesela diyetisyene kalsa öğünde 2 dilim ekmek kendi diyetisyenin kendin olucan yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…