Eveeet öyle hıçkırıyorlar fazla su yutmuş senin yaramazKızlar bebiş hıçkırıyor sanırım ritmik hareketlerle pıt pıt yapıyor
Bu mu hıçkırık
Evet çok minik pıt pıtlar di mi:))Kızlar bebiş hıçkırıyor sanırım ritmik hareketlerle pıt pıt yapıyor
Bu mu hıçkırık
Ay allahım nasıl masum bir şey bu ya
Naşallahhhhhh kuzuya. Neye kızmış annesiBende gosteriyim size:)
Bende de aynı şeyler oluyor canım, acaba dönüyor mu ki? Bakalım yarın sabah kontrol var görecek miyiz kızımızıPeki canım bebek dönerken karın sertleşir mi? O kadar kuvvetli ki hareketleri içimde vakumluyor gibi değişik şeyler oluyor.
Ben büyük boy aldım canım sıkmasında bol gelsin diye bende kestiremedim bedeniniTamam canim ben dogururken annem halleder arrik o yapti zaten hepsini.ben depen d i orta boy aldim hic bakmadan aldim umarim yanlis degildir
Bizimki dayımızda doğana kadar onda kalıcakmışBen oğluma havhav aldım ama ben oynuyorum
ben natural serisi yenidoğanda görmedim hiç ya 3 numaradan başlıyo naturallerBen de ondandır diye tahmin ediyorum. Bugün doktoruma da söyledim ilacı kahvaltıdan sonra almaya başla dedi bakalım etkisi olacak mı
Ben de bunun aynısını aldım 40 lısını aynı fiyata aldım jokerden. Bir de sleepy nin natural serisi varmış ama bilmiyorum aralarında bir fark var mı?
Evet 2-3dk sürüyor:)Evet çok minik pıt pıtlar di mi:))
peki fiyatlar nasıl sence ?Kızışımın filinden
Ben e bebekten bezi pedi vs halletmiştim zaten canım
Su yutmuş diye miEveeet öyle hıçkırıyorlar fazla su yutmuş senin yaramaz
hiç böyle bi ultrason resmimiz olmadıBende gosteriyim size:)
Tam kuzu maşşallah
Teşekkür ederizzzAy allahım nasıl masum bir şey bu ya
Suyu fazla yutup hıçkırıyolarmış :))Su yutmuş diye mi
Suyu olayım onun kalbimmmm❤❤
Hepsi burada canım tartışmasızpeki fiyatlar nasıl sence ?
e bebek mi daha uygun
hepsi burada mı ?
Kavçuk biberon başlıkları var bir delikli anne memesine benziyor diye bebekler pek uzak kalmıyır anne sütünden.ben kızımda 2 yılına kadar kullandım çok şükür anneyi red etmedi@lavitabellamk canım ebeler bana da biberon emzik kesinlikle yok sürekli memede emzircen diyor ama süt pompası alsam 6 . Ayda ben çalışmaya başlayınca bakıcı mecbur biberon verecek buzluktaki sutlerle , e e bu defa yine meme reddi olmayacak mı gündüz biberon alirlarsa
Bende de aynı şeyler oluyor canım, acaba dönüyor mu ki? Bakalım yarın sabah kontrol var görecek miyiz kızımızı
Alıyorum bnde dependi 22 TLHepsi burada canım tartışmasızhepsinin fiyatı çok çok iyi al bence kaçırma özellikle bez Depend falan
Çok iyi anladım ne demek istediğiniCanım şimdi şöyle diyetisyene uyarsan şekerin yüksek çıkar:) yani benim öyle oluyor benim yüksek çıkmaması için hiç ekmek yememem lazım mesela diyetisyene kalsa öğünde 2 dilim ekmek kendi diyetisyenin kendin olucan yani canım
İyi çok şükür bişey çıkmamış canım. Valla neden öyle bende çok düşünüyorum. Elalem hamileyken dans eder ben tuvalete giderken nefes nefese kaliyorum.Bir acil ziyareti yapıp nst batırdık kuyruk sokumu sancısından sebep, bebeklerin kalp atışı düzenli iyi şükür, açılma yok sancılar düzensiz, vajinal enfeksiyon varmış son bir haftadır sürekli tuvalet ve akıntı şikayetim vardı krem ve fitil verdiler döndük evimize.. Ambulansla Doğum için bir kadın getirdiler benden sağlam görünüyordu indi sedyeden taş gibi yürüdü ben niye dökülüyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?