2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar Omega3 kullanmayaniniz var mi.Ben henuz baslamadim.Ceviz balik falan onunla karsilaya calisiyorum.

Ben kullanmıyorum hamile kalmadan 3 ay önce ve yaklaşık 4.ayıma kadar kullandım sonra doktorum bıraktırdı
Suanda demir ilacı , ve 2 tane farklı vitamin kullanıyorum cnm

Yok canım nerdeee nisoşumun dolabını bekliyorum kıyafetlerini yıkamak için eksiklerim var kargoları bekliyorum inşallah bu ayın sonunda hazırlicam
Anladım canım. Ben açtım çantayı bugün elimde olanlari koydum. Daha sipariş vereceğim şeyler var. Daha yatagi alinacak,yatak örtüsü takimi,ana kucağı. Banyosu. Bizimkiler hadi gidip alalım diyorlar bende habire erteliyorum

Canım benim büyüklerin hepsi bitti bence Ağırlaşmadan hallet ki sana da zaman kalsın erteleme artıkın vakit daraldı

Yükselir inşaAllah canim. Benim bebişin iri olduğunu sanmiyorum 1100 grammış, tıfıl bişey sanirim

Herkese günaydın .gozden mi kacti sorum yoksa kimseye doktoru boyle bisey soylemedi mi?cevap yazmadi kimse de☹

Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım, az kaldı bebeklerimiz iyi olsun yeter ki..

Vayy süpersin bez ve ıslak mendil hiç almadım henüz ayın 15inde inş
bende bulduğumu alıyorum kuzu :) özellikle ıslak mendil, uni baby indirimde olduğu zman vs. ev değişik değişik sensitive ıslak mendil dolu kızımın popişkosu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…