Bende ona baktim ama anne yani nesiklerden aldim kumasli etrafi.ona monte olmaz mi ki canim?
[/QUOTE
Banada arkadaşlarım bebek haberini aldığında ilk hediye olarak aldılar
Happy folks marka ,organik çok tatlış bişey
Ben kullanmıyorum hamile kalmadan 3 ay önce ve yaklaşık 4.ayıma kadar kullandım sonra doktorum bıraktırdı
Suanda demir ilacı , ve 2 tane farklı vitamin kullanıyorum cnm
Anladım canım. Ben açtım çantayı bugün elimde olanlari koydum. Daha sipariş vereceğim şeyler var. Daha yatagi alinacak,yatak örtüsü takimi,ana kucağı. Banyosu. Bizimkiler hadi gidip alalım diyorlar bende habire erteliyorum
Anladım canım. Ben açtım çantayı bugün elimde olanlari koydum. Daha sipariş vereceğim şeyler var. Daha yatagi alinacak,yatak örtüsü takimi,ana kucağı. Banyosu. Bizimkiler hadi gidip alalım diyorlar bende habire erteliyorum
Tesekkür ederim canım .ay ben onu sordun sandım .senın sordugun çatı agrısıydı sanırım bebiş iri ise catı agrısı olurmus magnezyumu tablet olarak verdi suya atılandan.bende denedim ama içemedim agrıları çeke çeke devam .baş asagı oldugu için agrı olurmus.suya gelincede sınırda suyum 100ml kalmıs dedi havuc suyu armut suyu su içerek yüksltcem insallah
Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
bende bulduğumu alıyorum kuzu :) özellikle ıslak mendil, uni baby indirimde olduğu zman vs. ev değişik değişik sensitive ıslak mendil dolu kızımın popişkosu için