2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydınlar Ben 1 mayısta gitmiştim kontrole sağolsun pozisyonla su ve rahim ağzı ile ilgili bir şey söylemedi yine doktorum Hatta doğum şeklini sorunca erken daha onun için dedi 32. haftada rapor verecek bakalım o zaman söyler inşallah

maşallah kilosu çok iyi kuzu :) rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

Kizlar gunaydin bebeklerinizin hareketleri nasil az mi cok mu normal mi? Gecen haftalara gore azaliyo mu
Benim çok daha güçlü olmaya başladı hareketleri, baya karnımı dışardan görülecek kadar oynatıyor, dalgalandırıyor sırt üstü sessiz yattığımda daha çok farkediyorum, geçen haftalara göre miktar olarak çok değişmedi galiba ama hızı gücü-arttı yani

Kizlar gunaydin bebeklerinizin hareketleri nasil az mi cok mu normal mi? Gecen haftalara gore azaliyo mu
farklılaştı canım önceleri tekme atarken sanırım yer daraldığından daha güçlü itiyor sadece karnımın şekli değişiyor baya hatta, 10 dan az olmamalı hissedilen canım. neden endişelendin?

Canım öyle bi sorun yaşayan olmayabilir
Anne karnı mucize Bi yer Bi çok arkadaşımızın bebeklerinde değişimler oldu sağlık konusunda olumlu yönde doktorunuza güveniyorsanız dediği gibidir illa içim rahat etsin diyorsan başka Bi doktordan perinatalogtan bilgi alabilirsin ama strese sokma kendini kistler bile kaybolurken oda düzelecektir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…