bende bulduğumu alıyorum kuzu :) özellikle ıslak mendil, uni baby indirimde olduğu zman vs. ev değişik değişik sensitive ıslak mendil dolu kızımın popişkosu için
Günaydınlar Ben 1 mayısta gitmiştim kontrole sağolsun pozisyonla su ve rahim ağzı ile ilgili bir şey söylemedi yine doktorum Hatta doğum şeklini sorunca erken daha onun için dedi 32. haftada rapor verecek bakalım o zaman söyler inşallah
Evet kızlarrr ben geldim kontrolden benim paşa kaç kg olmuş tam 2350:) endokrin 4 ünite aksamları insülin verdi sadece aclıkda problem olduğu için doğuma kadar bu şekilde kullancakmışım kadın doğum 36.hafta dolar dolmaz sezeryana alıcam dedi.yani 17 haziran doğum gözüküyor bana ozamana kadar da istirahat verdi
Benim çok daha güçlü olmaya başladı hareketleri, baya karnımı dışardan görülecek kadar oynatıyor, dalgalandırıyor sırt üstü sessiz yattığımda daha çok farkediyorum, geçen haftalara göre miktar olarak çok değişmedi galiba ama hızı gücü-arttı yani
farklılaştı canım önceleri tekme atarken sanırım yer daraldığından daha güçlü itiyor sadece karnımın şekli değişiyor baya hatta, 10 dan az olmamalı hissedilen canım. neden endişelendin?
Merhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip etmekte ve paylastiniz konulari ilgiyle okumaktayim. Sizden bir konu hakkinda fikirlerinizi ve yasadıysanız deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bugun doktorumuz bize bebegin bobreklerinin ortalama 7 mm olmasi gerekirken 11 mm civarinda oldugunu söyledi. Sonrasinda erkek bebeklerde biraz buyukluğun normal olduğunu sonrasinda esitlenebilecegini soylese de icimize kurt dusurdu acikcasi bu duruma canimiz cok sikildi. Bu durumu yasayan var mi simdiden tesekkurler.
Canım öyle bi sorun yaşayan olmayabilir
Anne karnı mucize Bi yer Bi çok arkadaşımızın bebeklerinde değişimler oldu sağlık konusunda olumlu yönde doktorunuza güveniyorsanız dediği gibidir illa içim rahat etsin diyorsan başka Bi doktordan perinatalogtan bilgi alabilirsin ama strese sokma kendini kistler bile kaybolurken oda düzelecektir Allahın izniyle