2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
dün doktora gittik bizim kız yüzünü gösterdi bu sefer, annişkosuna dönmüş sanki bana benziyi, 1910 gram olmuş maşallah subhanAllah, 32 haftam bugün doldu normalde izne ayrılabilirim ama 37 ye kadar bir terslik olmazsa izni sonra kullanabilmek için erteleyeceğim inşallah , çok keyifli sohbetler geçmiş, doğum vs. muhabbetleri başlamış bunlar beni çok heyecanlandırıyor

Ohhh maşşallah canım

demesi kolay, yaşaması çok zor biliyorum ama strese girme canım. Benim bebeğime de farklı bi şey demişlerdi haftalar önce, ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin. İnsanın elinde olmuyor, canı kanı ya bi zarar olursa diye kafada kuruyo da kuruyo ama bu bebeğe daha çok zarar veriyo inan. Bi perinatolog bulup ona görünün, inşallah ilerleyen süreçte her sey normale döner. Bebişlerin gelişimi doğana kadar devam ediyo, yavaş yavaş tamamlanıyo her sey o yüzden zamana bırak oğluşun turp gibidir annesi Allahın izniyle

Çok şükür canım
Kızışınada maşallah

Oluyor öyle vakkalar:)) benim kocada evden işe işden evedir ama biz fenayız anam görüyoruz:))
Okumuştum makalede hormonların etkisiyle anlamsız rüya sıklığı yaşanırmış son aylarda gerçekten kadınları yöneten bişey varsa oda bi tek hormonlardır padişah gelse sökmez bunu anladım

Kızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
18 ay emzirdim.. 18 ay avuç avuç döküldü.. Baya duşta elma kadar saç topu oluyodu benim. Evin zemini her köşe saç.
Kimin bu saçlar.. benim bu saçlar.. diye diye gezdik
Ama o süreci de destekleyen vitaminler de var. 2-3 ay içip bıraktım ben. Bende işe yaramadı inşallah sizde yarar. İnceciiiiiiik kalmıştı saçım..

Ama emzirme bitti 2-3 aya toparladı.. Hemen bi brezilya fönü ve bakım. Eskiye dönüşüm hızlı oldu..

Herkese günaydın .gozden mi kacti sorum yoksa kimseye doktoru boyle bisey soylemedi mi?cevap yazmadi kimse de☹
Gunaydin.Canim boyle bir sey soylemedi doktorum bilgimde yok acikcasi.Icin rahat degilse baska bir doktorun gorusunu al bence

Kizlar doktorum bana 30 hafta dolunca yani 30 haftadan sonra bebek 12 satte 10 defa atmazsa hemen hastahaneye gel dedi.Sizlere de oyle soyledi mi doktorunuz.Insallah panik yapip yapip hastahaneye kosup durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…