Soruyu tekrar alalım balım, kimsenin aklında değil zaar :)Hanımlar huhuuu yazdiklarim görünüyor mu acaba bi ses verin lutfen
O şahıslardan biri benim:)))Günaydın kızlar
Kimdi o kocasının aldattığını rüyasında görenler bende sabah adamı gırtlaklayacaktım
canım böyle bir konu geçtiğini hatırlamıyorum bu başlıkta, yerinde olsam naçizane fikrim bu kadar korktuysan başka bir doktordan fikir al durumu anlat için rahatlasın.Hanımlar huhuuu yazdiklarim görünüyor mu acaba bi ses verin lutfen
Ohhh maşşallah canımdün doktora gittik bizim kız yüzünü gösterdi bu sefer, annişkosuna dönmüş sankibana benziyi, 1910 gram olmuş maşallah subhanAllah, 32 haftam bugün doldu normalde izne ayrılabilirim ama 37 ye kadar bir terslik olmazsa izni sonra kullanabilmek için erteleyeceğim inşallah , çok keyifli sohbetler geçmiş, doğum vs. muhabbetleri başlamış bunlar beni çok heyecanlandırıyor
demesi kolay, yaşaması çok zor biliyorum ama strese girme canım. Benim bebeğime de farklı bi şey demişlerdi haftalar önce, ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin. İnsanın elinde olmuyor, canı kanı ya bi zarar olursa diye kafada kuruyo da kuruyo ama bu bebeğe daha çok zarar veriyo inan. Bi perinatolog bulup ona görünün, inşallah ilerleyen süreçte her sey normale döner. Bebişlerin gelişimi doğana kadar devam ediyo, yavaş yavaş tamamlanıyo her sey o yüzden zamana bırak oğluşun turp gibidir annesi Allahın izniyleMerhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip etmekte ve paylastiniz konulari ilgiyle okumaktayim. Sizden bir konu hakkinda fikirlerinizi ve yasadıysanız deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Bugun doktorumuz bize bebegin bobreklerinin ortalama 7 mm olmasi gerekirken 11 mm civarinda oldugunu söyledi. Sonrasinda erkek bebeklerde biraz buyukluğun normal olduğunu sonrasinda esitlenebilecegini soylese de icimize kurt dusurdu acikcasi bu duruma canimiz cok sikildi. Bu durumu yasayan var mi simdiden tesekkurler.
Çok şükür canımdün doktora gittik bizim kız yüzünü gösterdi bu sefer, annişkosuna dönmüş sankibana benziyi, 1910 gram olmuş maşallah subhanAllah, 32 haftam bugün doldu normalde izne ayrılabilirim ama 37 ye kadar bir terslik olmazsa izni sonra kullanabilmek için erteleyeceğim inşallah , çok keyifli sohbetler geçmiş, doğum vs. muhabbetleri başlamış bunlar beni çok heyecanlandırıyor
Anam ne beter bi rüyaydı yaO şahıslardan biri benim:)))
Oluyor öyle vakkalar:)) benim kocada evden işe işden evedir ama biz fenayız anam görüyoruz:))Anam ne beter bi rüyaydı ya
Hayır adamcağız günah ağzı oruç evden işe işten eve durup dururken tekme tokat yicekti benden
Okumuştum makalede hormonların etkisiyle anlamsız rüya sıklığı yaşanırmış son aylarda gerçekten kadınları yöneten bişey varsa oda bi tek hormonlardır padişah gelse sökmez bunu anladımOluyor öyle vakkalar:)) benim kocada evden işe işden evedir ama biz fenayız anam görüyoruz:))
Ayy çok iyi canımcım inşallah bana da denk gelirBundan canım 150ydi 100e verdi
Normal hayatımda tomar tomar dökülen saçlarım bir tane bile dökülmedi, acayip gürleşti, ama herkes öyle diyor şekerim, dökülecekmiş emzirirkenKızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
Senin oda bitmiş canımBu da bizimki, perde bizim firmadan arkadaşlarakşamları simi çok Eki Görüntüle 2266400 belli oluyor:)))
18 ay emzirdim.. 18 ay avuç avuç döküldü.. Baya duşta elma kadar saç topu oluyodu benim. Evin zemini her köşe saç.Kızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
Gunaydin.Canim boyle bir sey soylemedi doktorum bilgimde yok acikcasi.Icin rahat degilse baska bir doktorun gorusunu al benceHerkese günaydın .gozden mi kacti sorum yoksa kimseye doktoru boyle bisey soylemedi mi?cevap yazmadi kimse de☹
minnoşlar güle güle yatsınlar yataklarında çok güzel olmuş odaları,tam kız odasıBu da bizimki, perde bizim firmadan arkadaşlarakşamları simi çok Eki Görüntüle 2266400 belli oluyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?