- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Çok arttı bizim canım. Sanırım doğunca hiç uyumayacak.Kizlar gunaydin bebeklerinizin hareketleri nasil az mi cok mu normal mi? Gecen haftalara gore azaliyo mu
Saçlarımı görmen lazım. Ahenkle dans ediyor. Hayatım boyunca böyle parlak böyle gür saçlara sahip olmamistim. Hep kabarirdi, elektriklenirdi. Şimdi saçımı açiyorum sanki maşa yapılmış gibi. En süper saç bakım yağları bile hamilelik hormonlarının eline su dokemez valla. İstediğim saçlara kavuştum. Ama emzirme döneminde yandık. Önlerden falan baya açılmıştı arkadaslarimin saçları.Kızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
Ufak tefek raf vs. falan kaldi. Benim halim olmadigindan ve dogum daha riskli oldugundan acele ettim canim. Darisi sizlere tabikiSenin oda bitmiş canım
Güle güle kullansın kızların inşallah darısı bizim başımıza
Saol kuzumminnoşlar güle güle yatsınlar yataklarında çok güzel olmuş odaları,tam kız odası
MaşallahhhhhhOğlan anaları tekrar sesleniyorum kızım fena güzel ❤1830 gr, 42 cm olmuş. Hâlâ haftasına göre uzun gidiyor bizim manken Doğum pozisyonuna dönmüş. Akintimin cinsine bakmak için aşağıdan muayene etti. Neyse ki enfeksiyon değilmiş. Doğum için hastane harici 2500 alıyormuş. Yine battık Hepinizi öpüyorum. Bebeğini gören anneler ağzımız kulaklarımızda devam
Hem de nasıl ya 3 haftada 4 kilo almışımYa kızlar bu ara sizde çok acıkıyor musunuz?
Off hele onlerden olursa bunalima girerim ya. Sonra tekrar cikti mi emzirmw bitince canimSaçlarımı görmen lazım. Ahenkle dans ediyor. Hayatım boyunca böyle parlak böyle gür saçlara sahip olmamistim. Hep kabarirdi, elektriklenirdi. Şimdi saçımı açiyorum sanki maşa yapılmış gibi. En süper saç bakım yağları bile hamilelik hormonlarının eline su dokemez valla. İstediğim saçlara kavuştum. Ama emzirme döneminde yandık. Önlerden falan baya açılmıştı arkadaslarimin saçları.
Yine çıkmıştı saclari emzirme bittikten sonra. Emzirirken de iyi bir vitamin takviyesi almamız gerekecek zaten. Onun da faydası olur.Off hele onlerden olursa bunalima girerim ya. Sonra tekrar cikti mi emzirmw bitince canim
En güzeli sindire sindire yapmışsın işte canım doğumu beklemek kalır Bi tekUfak tefek raf vs. falan kaldi. Benim halim olmadigindan ve dogum daha riskli oldugundan acele ettim canim. Darisi sizlere tabiki
Aynı Ankara'nın öğleninden selamlar :):)Günaydın kızlar yagmurlu bir Ankara sabahından ☺
Öncelikle geçmiş olsun, ben yaşamadım böyle bir şey o yüzden bir fikrim yok. İstersen bir perinatoloğa görün.Hanımlar huhuuu yazdiklarim görünüyor mu acaba bi ses verin lutfen
Maşallah kızınadün doktora gittik bizim kız yüzünü gösterdi bu sefer, annişkosuna dönmüş sankibana benziyi, 1910 gram olmuş maşallah subhanAllah, 32 haftam bugün doldu normalde izne ayrılabilirim ama 37 ye kadar bir terslik olmazsa izni sonra kullanabilmek için erteleyeceğim inşallah , çok keyifli sohbetler geçmiş, doğum vs. muhabbetleri başlamış bunlar beni çok heyecanlandırıyor
Bugün kontrol günü, karnımda kelebekler uçuşuyor
oyy saryacımm güzel haberlerle gel ne zaman gitmiştin en son :)Bugün kontrol günü, karnımda kelebekler uçuşuyor
hayırlı haberlerle inşallah
Teşekkürler kızlar, en son 3 hafta önce gitmiştim. Bakalım ne diyecek, nasıl kızlar.oyy saryacımm güzel haberlerle gel ne zaman gitmiştin en son :)
Bana yaptılar hastaneye yattığımda . Ne oldu bişey mi oldu?Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı aranızda
Bana da yaptılar hastaneye yattığımda 12 saat arayla yapıldı. Noldu canım bir sıkıntı mı olduKızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı aranızda
Bana yaptılar hastaneye yattığımda . Ne oldu bişey mi oldu?
Bana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum yaBana da yaptılar hastaneye yattığımda 12 saat arayla yapıldı. Noldu canım bir sıkıntı mı oldu
Evet kızlar banada bilgi verin 2 hafta sonra yapabilirim dedi Dr hem ciğer geliştirici hem kan sulandırıcı.birde bu ciğer geliştirici çok seker içeriyormuşBana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum ya
Kolay gelsin canım insülin biraz zorluyor ama işe yaradığını görünce seviniyoruz seninde düzene girer kolayca inş, başlarda hiç iğneyi hissetmiyordum bile ama şimdi kocaman morluklar oluşuyor iğne yerleri çok acıyor benimBen bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?