2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
Saçlarımı görmen lazım. Ahenkle dans ediyor. Hayatım boyunca böyle parlak böyle gür saçlara sahip olmamistim. Hep kabarirdi, elektriklenirdi. Şimdi saçımı açiyorum sanki maşa yapılmış gibi. En süper saç bakım yağları bile hamilelik hormonlarının eline su dokemez valla. İstediğim saçlara kavuştum. Ama emzirme döneminde yandık. Önlerden falan baya açılmıştı arkadaslarimin saçları.

Maşallahhhhhh
Ya kızlar bu ara sizde çok acıkıyor musunuz?
Hem de nasıl ya 3 haftada 4 kilo almışım

Off hele onlerden olursa bunalima girerim ya. Sonra tekrar cikti mi emzirmw bitince canim

Günaydın kızlar yagmurlu bir Ankara sabahından ☺
Aynı Ankara'nın öğleninden selamlar :):)
Hanımlar huhuuu yazdiklarim görünüyor mu acaba bi ses verin lutfen
Öncelikle geçmiş olsun, ben yaşamadım böyle bir şey o yüzden bir fikrim yok. İstersen bir perinatoloğa görün.
Maşallah kızına

Bana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum ya
Evet kızlar banada bilgi verin 2 hafta sonra yapabilirim dedi Dr hem ciğer geliştirici hem kan sulandırıcı.birde bu ciğer geliştirici çok seker içeriyormuş

Ben bugün endokrine gittim ve insülin başladı artık sabahları insülin yapacağım. Yeniden diyetim düzenlendi falan. Milyon tane ilacıma bir yenisi daha eklendi hayırlısı olsun
Kolay gelsin canım insülin biraz zorluyor ama işe yaradığını görünce seviniyoruz seninde düzene girer kolayca inş, başlarda hiç iğneyi hissetmiyordum bile ama şimdi kocaman morluklar oluşuyor iğne yerleri çok acıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…