2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya ben dün aksam yaptım 4 ünite banamısın demedi sabah açlık şekerim yine aynı çıktı sonralardan mı etki etmeye baslıyor

Ya ben dün aksam yaptım 4 ünite banamısın demedi sabah açlık şekerim yine aynı çıktı sonralardan mı etki etmeye baslıyor
Canım ben akşam 3 sabah 3le başlamıştım çok ciddi diyete rağmen hiç işe yaramadı, dr online programdan takip ediyor sürekli artırdı, iki insülin iğnesi ile şimdi günde 24 ünite yapıyorum ve çok şükür 1 haftadan uzun süredir kaçamaklara rağmen 70leri görebiliyorum yükselmiyor

B Bestmom2 canım erken doğum riski yoksa neden yapiyor.? İki doz vuruluyor kalçadan etkisi bir hafta sürüyor bir hafta içinde dogmazsa etkisi kayboluyor yani.
Erken doğum riski şöyle var bi operasyon geçirdim geçen yıl ama şu an yok olursa diye yapalım dedi bebekte bi değişiklik falan oldu mu peki hareketlerinde azalma falan

B Bestmom2 canım erken doğum riski yoksa neden yapiyor.? İki doz vuruluyor kalçadan etkisi bir hafta sürüyor bir hafta içinde dogmazsa etkisi kayboluyor yani.
1 haftadan fazla etkisinin sürüyo olması lazım canım ben 33.haftada olucam 37.haftada sezeryan olucam onun için yapıcak doktor.dozlarıyla alakalı bir durumu mu acaba?

Ayy deme öyle ya benim zaten polikistikten dolayı az saçlarım. Şimdi biraz toparladı dökülmediği için ama korkuyorum sonrasında ne olacak diye Acaba şimdiden başlanabilecek bir takviye falan var mıdır?

1 haftadan fazla etkisinin sürüyo olması lazım canım ben 33.haftada olucam 37.haftada sezeryan olucam onun için yapıcak doktor.dozlarıyla alakalı bir durumu mu acaba?
Yok canım değil etkisi bir hafta doktorum söyledi. O hafta içinde dogmazsa yarım doz hakkımız daha var dedi hatta.

Aslında aldığın demir ve diğer vitaminler hep yardımcı saça, ama ne yağlar ne kremler kesmedi bendeki dökülmeyi.. Herkeste dökülme oluyor ama bendeki çoktu. Belki senin öyle olmaz kişiden kişiye değişiyodur.. İnşallah olmaz çünkü moral bozucu gerçekten. Bembeyaz küvette o saç yumağını görüyorum die duşa giresim gelmiyodu.

Erken doğum riski şöyle var bi operasyon geçirdim geçen yıl ama şu an yok olursa diye yapalım dedi bebekte bi değişiklik falan oldu mu peki hareketlerinde azalma falan
Yok kuzum olmadı değişiklik ama benim rahim açıldı 48saat kasılmaları durduramadilar doğum olabilir diye yaptılar. Öyle bi risk yoksa neden yapıyorlar onu anlamıyorum..

Benim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..
E seninki de mi dönmedi o zaman daha ?
Doktor dün dedi ki bu saatten sonra dönerse doğum sancısı kadar şiddetli olur.

Ben de üç hafta falan etkisi sürüyor diye duymuştum. Erken doğum riski devam ediyorsa 3 hafta sonra tekrar vurulması gerekiyor demişlerdi.

Benim bebiş de çook hareketli bu ara. 2. gebelik diye daha hassas rahim, daha net hissediyorsun dedi ebe. Bi de sağdan sola uzanmış yatıyo.. her yanımda bi’ uzantısı maşallah..

Yüzde 95 sağ tarafta hareketleri.Ilk oğlumda öyleydi hep sağdaydi.Ikinci olduğu için mi bilmiyorum hareketlerini çok erken haftalarda hissettim.Ve hep çok hareketli bu oğlus

Kaşık biberonlar var canim gerekirse onunla verirsin. Senin birde ikiz olacak sağman bence sütünün artmasi içinde faydalı olacaktır.

Günaydın kızlar
Kimdi o kocasının aldattığını rüyasında görenler bende sabah adamı gırtlaklayacaktım
Ay al benden de o kadar sabahtan beri aklımda, ama biz bosanmısız, baska bir hatun yanaşıyordu benim kocaya, ben de o kadına ayar oldum, hatta dizi oyuncusu resim aklımda hala cok net. Hep bu hormonlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…