Teşekkürler canımwuhuu süper olmuş canım
Çok şık olmuşBu da bizimki, perde bizim firmadan arkadaşlarakşamları simi çok Eki Görüntüle 2266400 belli oluyor:)))
Ben kullanıyorum canım, sadece onun etkisi midir bilmiyorum ama kan değerim iyi.Kızlar gynoferon demir ilacı kullanan var mı? Komfer şurup kullanıyordum etkisi hiç olmamış kanım epey düşmüş, Dr.um gynoferon ile değiştirdi
Düzelir inşallah haftaya, kordonda mı direnç vardı bebeğin neden gelişmiyor karın çevresiZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Ama seninle benim aramda 3 hafta var daha..E seninki de mi dönmedi o zaman daha ?
Doktor dün dedi ki bu saatten sonra dönerse doğum sancısı kadar şiddetli olur.
Inşallah canim ya.doktorlar abartiyor gibi geliyor bana ama yine de acaba diyor insan.tesekkur ederimdemesi kolay, yaşaması çok zor biliyorum ama strese girme canım. Benim bebeğime de farklı bi şey demişlerdi haftalar önce, ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin. İnsanın elinde olmuyor, canı kanı ya bi zarar olursa diye kafada kuruyo da kuruyo ama bu bebeğe daha çok zarar veriyo inan. Bi perinatolog bulup ona görünün, inşallah ilerleyen süreçte her sey normale döner. Bebişlerin gelişimi doğana kadar devam ediyo, yavaş yavaş tamamlanıyo her sey o yüzden zamana bırak oğluşun turp gibidir annesi Allahın izniyle
Bende onu kullanıyorum şu an iyi kan durumum. Kalsiyumla birlikte almamaya çalışan canım etkisi azalıyormuşKızlar gynoferon demir ilacı kullanan var mı? Komfer şurup kullanıyordum etkisi hiç olmamış kanım epey düşmüş, Dr.um gynoferon ile değiştirdi
Suyu az denmişti 100ml miş.suyun sınırda ama normal deniyo ama bebege yetmiyo sanırım. Bu yuzden gelişimde gerilik olabılır denmiştiDüzelir inşallah haftaya, kordonda mı direnç vardı bebeğin neden gelişmiyor karın çevresi
Bende anlamadım ya yarın yine yapılacak ben 12. Haftadan beri progestan kullanıyorum rahim ağzı sürekli ölçülüyor olası bi açılma kısalma durumuna karşılık yapmışlar sordum şimdi ama huzursuz oldumYok kuzum olmadı değişiklik ama benim rahim açıldı 48saat kasılmaları durduramadilar doğum olabilir diye yaptılar. Öyle bi risk yoksa neden yapıyorlar onu anlamıyorum..
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla doğsun minik, en doğrusunu bilir drlar gerekeni yaparlarSuyu az denmişti 100ml miş.suyun sınırda ama normal deniyo ama bebege yetmiyo sanırım. Bu yuzden gelişimde gerilik olabılır denmişti
Sağlıkla gelsin inşallah. En iyisini doktorlar bilir tabi.. ama sen stres yapmamaya çalış. Çok şükür yaşam sınırlarını geçtiler artık bundan sonrası tevekkülSuyu az denmişti 100ml miş.suyun sınırda ama normal deniyo ama bebege yetmiyo sanırım. Bu yuzden gelişimde gerilik olabılır denmişti
9.1 canımKanın kaç çıktı canım
evet canım, hatta C vitamini ile birlikte alınması gerekiyor demir ilaçlarınınBende onu kullanıyorum şu an iyi kan durumum. Kalsiyumla birlikte almamaya çalışan canım etkisi azalıyormuş
Benimde hergun yağlanan saçlarım daha geç yağlanıyor tek farkettigim oSaçlarımı görmen lazım. Ahenkle dans ediyor. Hayatım boyunca böyle parlak böyle gür saçlara sahip olmamistim. Hep kabarirdi, elektriklenirdi. Şimdi saçımı açiyorum sanki maşa yapılmış gibi. En süper saç bakım yağları bile hamilelik hormonlarının eline su dokemez valla. İstediğim saçlara kavuştum. Ama emzirme döneminde yandık. Önlerden falan baya açılmıştı arkadaslarimin saçları.
EE ozaman bana niye vuruyor?Yok canım değil etkisi bir hafta doktorum söyledi. O hafta içinde dogmazsa yarım doz hakkımız daha var dedi hatta.
Yani mutlaka etkisi var ki daha fazla yapıcak çünkü benim o iğneyi olmamda riskli doktor kar zarar ilişkisine bakıp vuracak 1 hafta etkisi olsa vurmaz yada 36. Haftada vururBen de üç hafta falan etkisi sürüyor diye duymuştum. Erken doğum riski devam ediyorsa 3 hafta sonra tekrar vurulması gerekiyor demişlerdi.
Canım bugün uygulamada da yazıyor hormonlardan dolayı rüyalar gerçeklik boyutu kazanıp halüsinasyon aşamasına bile gecebilirmis bende çok rüya görüyorum. Ve uyuyunca kaldığı yerden devam ediyor sinir oluyorum devam etmesin diye bı sure uyanık kalıyorum falabGünaydın kızlar
Kimdi o kocasının aldattığını rüyasında görenler bende sabah adamı gırtlaklayacaktım
Aras arda olucak bizim balkabağıKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?