2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
wuhuu süper olmuş canım
Teşekkürler canım
Bu da bizimki, perde bizim firmadan arkadaşlar akşamları simi çok Eki Görüntüle 2266400 belli oluyor:)))
Çok şık olmuş güzel günlerde kullan canım
Kızlar gynoferon demir ilacı kullanan var mı? Komfer şurup kullanıyordum etkisi hiç olmamış kanım epey düşmüş, Dr.um gynoferon ile değiştirdi
Ben kullanıyorum canım, sadece onun etkisi midir bilmiyorum ama kan değerim iyi.

Düzelir inşallah haftaya, kordonda mı direnç vardı bebeğin neden gelişmiyor karın çevresi

E seninki de mi dönmedi o zaman daha ?
Doktor dün dedi ki bu saatten sonra dönerse doğum sancısı kadar şiddetli olur.
Ama seninle benim aramda 3 hafta var daha..
Bi de burdakiler çok sallamıyo dönse de dönmese de.. Kontrollerde ebe eliyle çeviriyo. Sonra bebek yine yan dönüyo mesela. Bebek makat geliş de olsa normal doğum yapılıyo. Doğumda eliyle çeviriyo ebe..

Inşallah canim ya.doktorlar abartiyor gibi geliyor bana ama yine de acaba diyor insan.tesekkur ederim

Düzelir inşallah haftaya, kordonda mı direnç vardı bebeğin neden gelişmiyor karın çevresi
Suyu az denmişti 100ml miş.suyun sınırda ama normal deniyo ama bebege yetmiyo sanırım. Bu yuzden gelişimde gerilik olabılır denmişti

Yok kuzum olmadı değişiklik ama benim rahim açıldı 48saat kasılmaları durduramadilar doğum olabilir diye yaptılar. Öyle bi risk yoksa neden yapıyorlar onu anlamıyorum..
Bende anlamadım ya yarın yine yapılacak ben 12. Haftadan beri progestan kullanıyorum rahim ağzı sürekli ölçülüyor olası bi açılma kısalma durumuna karşılık yapmışlar sordum şimdi ama huzursuz oldum

Suyu az denmişti 100ml miş.suyun sınırda ama normal deniyo ama bebege yetmiyo sanırım. Bu yuzden gelişimde gerilik olabılır denmişti
Sağlıkla gelsin inşallah. En iyisini doktorlar bilir tabi.. ama sen stres yapmamaya çalış. Çok şükür yaşam sınırlarını geçtiler artık bundan sonrası tevekkül

Benimde hergun yağlanan saçlarım daha geç yağlanıyor tek farkettigim o

Ben de üç hafta falan etkisi sürüyor diye duymuştum. Erken doğum riski devam ediyorsa 3 hafta sonra tekrar vurulması gerekiyor demişlerdi.
Yani mutlaka etkisi var ki daha fazla yapıcak çünkü benim o iğneyi olmamda riskli doktor kar zarar ilişkisine bakıp vuracak 1 hafta etkisi olsa vurmaz yada 36. Haftada vurur

Günaydın kızlar
Kimdi o kocasının aldattığını rüyasında görenler bende sabah adamı gırtlaklayacaktım
Canım bugün uygulamada da yazıyor hormonlardan dolayı rüyalar gerçeklik boyutu kazanıp halüsinasyon aşamasına bile gecebilirmis bende çok rüya görüyorum. Ve uyuyunca kaldığı yerden devam ediyor sinir oluyorum devam etmesin diye bı sure uyanık kalıyorum falab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…