Benimkide dün nikaha gelmiyorduAnam ne beter bi rüyaydı ya
Hayır adamcağız günah ağzı oruç evden işe işten eve durup dururken tekme tokat yicekti benden
Canım inşallah haftaya düzelir.erken geç sağlıkla kavuşalımda herşey geçer biterZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Farklı farklı zamanlarda 10 kez atması gerekiyormuşKizlar doktorum bana 30 hafta dolunca yani 30 haftadan sonra bebek 12 satte 10 defa atmazsa hemen hastahaneye gel dedi.Sizlere de oyle soyledi mi doktorunuz.Insallah panik yapip yapip hastahaneye kosup durmam
Canim inşallah güzel bı mucize olurda gelişim devam eder şuan benimde en büyük tedirginliğim gelişimin durması o yüzden 2 haftada 1 gidiyorum şimdilik 1 haftalık fark var onuda normal kabul ediyorlarZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
İnşallah düzelir canım, kontrol sıklığın neZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Maşallah kuzunaSelam kızlar benim kizimda 1 hafta geriden geliyor 1545 Gr olmuş
Teşekkürler canımİnşallah düzelir canım, kontrol sıklığın ne
Maşallah kuzuna
Ömer KeremKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Valla billaAy al benden de o kadar sabahtan beri aklımda, ama biz bosanmısız, baska bir hatun yanaşıyordu benim kocaya, ben de o kadına ayar oldum, hatta dizi oyuncusu resim aklımda hala cok net. Hep bu hormonlardan
Aynen canım bende okudum makalede aynı yere bakmışız heraldeCanım bugün uygulamada da yazıyor hormonlardan dolayı rüyalar gerçeklik boyutu kazanıp halüsinasyon aşamasına bile gecebilirmis bende çok rüya görüyorum. Ve uyuyunca kaldığı yerden devam ediyor sinir oluyorum devam etmesin diye bı sure uyanık kalıyorum falab
HahhaaBenimkide dün nikaha gelmiyorduben sap gibi kalıyordum cidden bu ara rüya görmekten yoruldum
Kızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Benim oğlum önceki haftalarda hep iki hafta ya da 10 gün ileriden gidiyordu. Son üç haftadır her hafta gidiyorum doktora. Her hafta 100 Gr almis. 1800 Gr şu an. Acaba diyorum kilo alımı niye yavaşladı. 38. Haftaya kadar her hafta 100gr mi alır. Eğer böyle giderse 2500 Gr doğar ya. Sonraki haftalarda kilo alımı artar mı kiSelam kızlar benim kizimda 1 hafta geriden geliyor 1545 Gr olmuş
Benim ilk gebelikte doğumdan 4 ay sonra dökülmüştü, emzirme beni cok zayıflattı. Ama vitaminlerimi ve omega 3 alımını devam ettiğim için aman aman bir dökülme yaşamadım. Öndeki bebek saçları derler ya onlar gitmisti bir tek..Off hele onlerden olursa bunalima girerim ya. Sonra tekrar cikti mi emzirmw bitince canim
Öyle düşünme benimki her gun pozisyon değiştirme çabasında. Bir ara bas aşağı döndü, iki gündür makat duruyor hissediyorum. Arada alt karinda tüm vucudunu topluyor, gerginlikten anliyorum sonra tekrar dönüyor. 36. Haftaya kadar vakitleri var, hatta doğum anında dönen bile varmış..E seninki de mi dönmedi o zaman daha ?
Doktor dün dedi ki bu saatten sonra dönerse doğum sancısı kadar şiddetli olur.
İnşallah suyun artar canım, ama artmasa bile yaşam sınırını geçtiler, sağlıkla vakitlice gelsinler inşallah..Zorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Ben de yeni öğrendim. Dogum yapacağım hastanede ilk doğum normalse ikinci doğumda makat pozisyonda bile olsa normal doğum deneniyormus, inşallah gerek kalmaz da uygub pozisyonu bulur bebeklerimizAma seninle benim aramda 3 hafta var daha..
Bi de burdakiler çok sallamıyo dönse de dönmese de.. Kontrollerde ebe eliyle çeviriyo. Sonra bebek yine yan dönüyo mesela. Bebek makat geliş de olsa normal doğum yapılıyo. Doğumda eliyle çeviriyo ebe..
Haftasına göre kilosu uyumlu duruyor. Asıl son haftalar hızlı kilo alıyor bebekler 300-400 Gr arası bir şey hatırlıyorumBenim oğlum önceki haftalarda hep iki hafta ya da 10 gün ileriden gidiyordu. Son üç haftadır her hafta gidiyorum doktora. Her hafta 100 Gr almis. 1800 Gr şu an. Acaba diyorum kilo alımı niye yavaşladı. 38. Haftaya kadar her hafta 100gr mi alır. Eğer böyle giderse 2500 Gr doğar ya. Sonraki haftalarda kilo alımı artar mı ki
Bazen iyi canim hareketleri ama bazen gunboyu olmuyo o yuzden merak ettim sizde nasil oldugunufarklılaştı canım önceleri tekme atarken sanırım yer daraldığından daha güçlü itiyor sadece karnımın şekli değişiyor baya hatta, 10 dan az olmamalı hissedilen canım. neden endişelendin?
Ben 23. Haftada oldum canım. İlaçtan tedirgin olacak bir durum yok merak etme. Yapıldıktan sonra tuz tüketimine dikkat et bol su iç yeter. Etkisi dört hafta kadar dedi benim drum. 32 den sonra değerlendirip tekrarlarım belki demişti. Birde bu ilaç akciğerde bulunan sürfaktan maddesini artırıyor yapılın a etkisi oluyor zatenKızlar ciğer geliştirici iğne yaptıran var mı aranızda
Canım zaten kan sulandırıcı yapıyorum hergün bununla birlikte kollar iptal olur artık benim. Benim dozu da artırır yüksek ihtimal çünkü bugün hiç bir etkisini görmedim insülinin hala aynı değerlerKolay gelsin canım insülin biraz zorluyor ama işe yaradığını görünce seviniyoruz seninde düzene girer kolayca inş, başlarda hiç iğneyi hissetmiyordum bile ama şimdi kocaman morluklar oluşuyor iğne yerleri çok acıyor benim
Bende de durum aynı canım. Haftaya kontrol büyük ihtimalle dozu artırırYa ben dün aksam yaptım 4 ünite banamısın demedi sabah açlık şekerim yine aynı çıktı sonralardan mı etki etmeye baslıyor
Canım inşallah gelişimi devam eder. Sağlıkla gelsin kuzunZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Ömer ve Mete koyacağız nasip olursa canımKızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
Soruyu tekrar alalım balım, kimsenin aklında değil zaar :)
Günaydın güzel hanımlar
canım ben 25. Haftamdan beri kullanıyorum insülin daha yeni düzene girdi senin hemen etkisini görmemen normal, baştan çok yüksek veremiyorlar zaten yavaş yavaş doz artıyorBen 23. Haftada oldum canım. İlaçtan tedirgin olacak bir durum yok merak etme. Yapıldıktan sonra tuz tüketimine dikkat et bol su iç yeter. Etkisi dört hafta kadar dedi benim drum. 32 den sonra değerlendirip tekrarlarım belki demişti. Birde bu ilaç akciğerde bulunan sürfaktan maddesini artırıyor yapılın a etkisi oluyor zaten
Canım zaten kan sulandırıcı yapıyorum hergün bununla birlikte kollar iptal olur artık benim. Benim dozu da artırır yüksek ihtimal çünkü bugün hiç bir etkisini görmedim insülinin hala aynı değerler
Bende de durum aynı canım. Haftaya kontrol büyük ihtimalle dozu artırır
Canım inşallah gelişimi devam eder. Sağlıkla gelsin kuzun
Ömer ve Mete koyacağız nasip olursa canım
Sağol canım bakalım inşallah benimki de düZene girer. Birde bebek bezi 1 numara mı 0 numara mı aldın yada alacaksın. İkiz olunca 0 daha mantıklı gibicanım ben 25. Haftamdan beri kullanıyorum insülin daha yeni düzene girdi senin hemen etkisini görmemen normal, baştan çok yüksek veremiyorlar zaten yavaş yavaş doz artıyor
Birazda mizaç galiba canım, yani bazı çocuk çok hareketli olur bazısı çok durgun olur demişti doktorum bana, benimki çok hareketli o yüzden kafam rahat. benimki özellikle geceleri çok aktif belli saatlerde mesela onlarında içimizde uyuyup uyanma düzenleri var galibaBazen iyi canim hareketleri ama bazen gunboyu olmuyo o yuzden merak ettim sizde nasil oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?