- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Kızlar ya ben oğluma hala isim bulamadım. Ogluşu olacaklar hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz? Bana da fikir olsun
1 paket 0 numara pampers aldım hastane çantasına koydum canım stoklamıyorum ben ihtiyaca göre alacağız kaç kg doğacaklar hiç bilemiyoruz kiSağol canım bakalım inşallah benimki de düZene girer. Birde bebek bezi 1 numara mı 0 numara mı aldın yada alacaksın. İkiz olunca 0 daha mantıklı gibi
Benim ilk gebelikte doğumdan 4 ay sonra dökülmüştü, emzirme beni cok zayıflattı. Ama vitaminlerimi ve omega 3 alımını devam ettiğim için aman aman bir dökülme yaşamadım. Öndeki bebek saçları derler ya onlar gitmisti bir tek..
Öyle düşünme benimki her gun pozisyon değiştirme çabasında. Bir ara bas aşağı döndü, iki gündür makat duruyor hissediyorum. Arada alt karinda tüm vucudunu topluyor, gerginlikten anliyorum sonra tekrar dönüyor. 36. Haftaya kadar vakitleri var, hatta doğum anında dönen bile varmış..
İnşallah suyun artar canım, ama artmasa bile yaşam sınırını geçtiler, sağlıkla vakitlice gelsinler inşallah..
Ben de yeni öğrendim. Dogum yapacağım hastanede ilk doğum normalse ikinci doğumda makat pozisyonda bile olsa normal doğum deneniyormus, inşallah gerek kalmaz da uygub pozisyonu bulur bebeklerimiz
Haftasına göre kilosu uyumlu duruyor. Asıl son haftalar hızlı kilo alıyor bebekler 300-400 Gr arası bir şey hatırlıyorum
Masallah canim nazar degmesin benim de 29+2 de 1500 du suan allah bilirkontrolden çıktım şimdi kızlar
ilk defa nstye girdim şuan ordan bildiriyorumkarnıma bişey bağladılar sancım var mı diye bakılcak
dün gece bizimki çok kudurdu aşırı hareketliydi her zamankinden farklıydı
doktoruma söyleyince bi nst bakalım içimiz rahat etsin dedi
buarada nstden para almadılar bi ara onun muhabbeti olmuştu burda ondan yazayım dedim
ama her hastane aynı değil sanırım bazıları alıyolar demişti
gelelim bizim zilliye
yine yeni yeniden yüzünü göstermedi totosunu gördük çıktık
kilosu çok artıyo bileniniz bilir ben 14. haftamdan beri her hafta kontrole gidiyoum riskim olduğu için
daha geçen hafta 1660dı bugün 1902 olmuş
1 haftada 242 gram almış
tosun olcak bu diyo
4 kilodan aşağı olmaz dedi
normal istiyorum diyo doktorum normal doğumdan yana ama kilosu endişelendiriyo beni diyo
zamanla bakıcaz duruma göre dedi
haftaya 32. hafta oluyo durumuma bakıp çalışabilir yada çalışamaz verecek ona haftaya karar vericem ama şimdilik iyi görünüyosun dedi
bizde durumlar böyle işte kızlar
bi tosun doğurcam galiba heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça
önlem amaçlı garantici doktorların çoğu bu iğneyi yapıyormuş canım.Bana da şimdi doktor yapalım dedi ama bi sıkıntı yok sadece önlem amaçlı dedi bi sakıncası var mı korktum ya
hepimiz yolunmuş tavuğa mı dönüşeceğiz yaniiii, nayııır nolamaaaaaazzAyy deme öyle ya benim zaten polikistikten dolayı az saçlarım. Şimdi biraz toparladı dökülmediği için ama korkuyorum sonrasında ne olacak diye☹ Acaba şimdiden başlanabilecek bir takviye falan var mıdır?
ALLAH yardımcın olsun kuzum, sağlıkla kavuşun inşallah, çok geçmiş olsun...Zorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
bugün alacağım kuzu :)Mammamia2 canım 32 dolduysa çalışabilir raporu alman gerekiyor bu arada
Evet evet benim için söyledi zaten onu dönerse sancin olur diye . İki buçuk kilodan bahsediyoruz çünkü. Benim kayınvalidem eşimin abisini makat geliş doğurmuş.Ama seninle benim aramda 3 hafta var daha..
Bi de burdakiler çok sallamıyo dönse de dönmese de.. Kontrollerde ebe eliyle çeviriyo. Sonra bebek yine yan dönüyo mesela. Bebek makat geliş de olsa normal doğum yapılıyo. Doğumda eliyle çeviriyo ebe..
Canım belki de etkisi haftasıyla da alakalıdır. Sana vurduğunda bebeğin ciğerleri zaten gelişmiş olucak büyük ölçüde. Biraz garanti olsun diye olabilir.Yani mutlaka etkisi var ki daha fazla yapıcak çünkü benim o iğneyi olmamda riskli doktor kar zarar ilişkisine bakıp vuracak 1 hafta etkisi olsa vurmaz yada 36. Haftada vurur
İnşallah ağrın sızın hiç olmasın..Evet evet benim için söyledi zaten onu dönerse sancin olur diye . İki buçuk kilodan bahsediyoruz çünkü. Benim kayınvalidem eşimin abisini makat geliş doğurmuş.
Canımsın seninki de bizimkilerle aynıdır. İnşallah senin de hiç olmasın karamelim balımİnşallah ağrın sızın hiç olmasın..
Ben kilo vs bilmediğimden
aynen bendede şeker yok ama iri anlamadımMasallah canim nazar degmesin benim de 29+2 de 1500 du suan allah bilirsanirim bende bi tosun dogurabilirim seker olmadigi halde 10 gun ileri gitmis kilosu hatta ultrasonda 30+4 e uygun cikti masallah diyim
Bu da bizimki, perde bizim firmadan arkadaşlarakşamları simi çok Eki Görüntüle 2266400 belli oluyor:)))
Genetik dicem ama bende 2700 kg dogmusumaynen bendede şeker yok ama iri anlamadım
Inşallah canim tesekkur ederim. Daha iyiyim teselli ettim sanirim kendimiCanım öyle bi sorun yaşayan olmayabilir
Anne karnı mucize Bi yer Bi çok arkadaşımızın bebeklerinde değişimler oldu sağlık konusunda olumlu yönde doktorunuza güveniyorsanız dediği gibidir illa içim rahat etsin diyorsan başka Bi doktordan perinatalogtan bilgi alabilirsin ama strese sokma kendini kistler bile kaybolurken oda düzelecektir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?