2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kontrolden çıktım şimdi kızlar
ilk defa nstye girdim şuan ordan bildiriyorum karnıma bişey bağladılar sancım var mı diye bakılcak
dün gece bizimki çok kudurdu aşırı hareketliydi her zamankinden farklıydı
doktoruma söyleyince bi nst bakalım içimiz rahat etsin dedi
buarada nstden para almadılar bi ara onun muhabbeti olmuştu burda ondan yazayım dedim
ama her hastane aynı değil sanırım bazıları alıyolar demişti

gelelim bizim zilliye
yine yeni yeniden yüzünü göstermedi totosunu gördük çıktık
kilosu çok artıyo bileniniz bilir ben 14. haftamdan beri her hafta kontrole gidiyoum riskim olduğu için
daha geçen hafta 1660dı bugün 1902 olmuş
1 haftada 242 gram almış
tosun olcak bu diyo
4 kilodan aşağı olmaz dedi
normal istiyorum diyo doktorum normal doğumdan yana ama kilosu endişelendiriyo beni diyo
zamanla bakıcaz duruma göre dedi
haftaya 32. hafta oluyo durumuma bakıp çalışabilir yada çalışamaz verecek ona haftaya karar vericem ama şimdilik iyi görünüyosun dedi
bizde durumlar böyle işte kızlar
bi tosun doğurcam galiba heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça

Sağol canım bakalım inşallah benimki de düZene girer. Birde bebek bezi 1 numara mı 0 numara mı aldın yada alacaksın. İkiz olunca 0 daha mantıklı gibi
1 paket 0 numara pampers aldım hastane çantasına koydum canım stoklamıyorum ben ihtiyaca göre alacağız kaç kg doğacaklar hiç bilemiyoruz ki

İnşallah kolay doğumlarımız olsun.
İlk bebek 2. bebek farketmiyor burda sezeryana karar vermeden önce normal doğum için şansları zorluyorlar.
Makat gelişle bile kolaylıkla doğan bebişler gördüm. Artık nasip

Masallah canim nazar degmesin benim de 29+2 de 1500 du suan allah bilir sanirim bende bi tosun dogurabilirim seker olmadigi halde 10 gun ileri gitmis kilosu hatta ultrasonda 30+4 e uygun cikti masallah diyim

hepimiz yolunmuş tavuğa mı dönüşeceğiz yaniiii, nayııır nolamaaaaaazz

ALLAH yardımcın olsun kuzum, sağlıkla kavuşun inşallah, çok geçmiş olsun...

Evet evet benim için söyledi zaten onu dönerse sancin olur diye . İki buçuk kilodan bahsediyoruz çünkü. Benim kayınvalidem eşimin abisini makat geliş doğurmuş.

Yani mutlaka etkisi var ki daha fazla yapıcak çünkü benim o iğneyi olmamda riskli doktor kar zarar ilişkisine bakıp vuracak 1 hafta etkisi olsa vurmaz yada 36. Haftada vurur
Canım belki de etkisi haftasıyla da alakalıdır. Sana vurduğunda bebeğin ciğerleri zaten gelişmiş olucak büyük ölçüde. Biraz garanti olsun diye olabilir.

Ozgurkus canım sakin ol bişey olmayacak inşallah. Bir haftalık geri de kalmayı normal kabul ediyorlar genelde. Sabah akşam OMEGA al günde iki kere maden suyu iç boz bol badem ceviz ye tatlı ye.

Inşallah canim tesekkur ederim. Daha iyiyim teselli ettim sanirim kendimi

Kızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…