2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım o yapıdan sanırım çünkü benimde kızın göbek çevresi küçülmüş dedi geçen ay başka doktora gittiğimde oda söyledi genlerle ilgilidir 2 hafta gerisine kadar bile biz normal diyoruz dedi

Canım peki diğer olcumler nasıl kilosu Fl bpd falan. Benim hepsi normaldi ama karın cevresi 4 5 gun geriydi en son.İçşm içimi yiyor

Canım peki diğer olcumler nasıl kilosu Fl bpd falan. Benim hepsi normaldi ama karın cevresi 4 5 gun geriydi en son.İçşm içimi yiyor
Benimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmıs

Canım o yapıdan sanırım çünkü benimde kızın göbek çevresi küçülmüş dedi geçen ay başka doktora gittiğimde oda söyledi genlerle ilgilidir 2 hafta gerisine kadar bile biz normal diyoruz dedi
Ama benim suyumda az oldugu için doktorum gelişim geriliği baslarsa müdahale ederim dedi .dediği gibide oldu canım .buyuk ihtımal alacagız dedi bugunde

Ozgurkus canım sakin ol bişey olmayacak inşallah. Bir haftalık geri de kalmayı normal kabul ediyorlar genelde. Sabah akşam OMEGA al günde iki kere maden suyu iç boz bol badem ceviz ye tatlı ye.
İnsallah canım sakinim heyecanlıyım tedirginim hepsi birarada :) ölçümler 32 ama karın cevresi 29 cıkıyo epey geride suda az olunca artık ilerlemez gözüyle bakılıyo .madensuyu hariç hepsini yiyorum buzamana kadar hep ilerideydi bianda durdu

Kızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?
2 normal dogum yaptim yalanci kasilma ya da yalanci sanci yasamadim canim .bel ağrısı normal sanirim kasilma kaynakli değil diye düşünüyorum

Amin insallah canım

Benimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmıs
O zaman gelişim geriliği denemez ki canım. Ben de cok endişeliyim ama arastırdıgıma göre gelişim geriliği olması için tüm ölçülerin geri olması gerekiyor.Benim suyum üst sınırda mesela ama ona ragmen karın çevresi 4 5 gun geri. Kızımda da suyum ust sınırdaydı kızım 2 hafta falan ilerdeydi. Pek belli olmuyor aslında. Benim 15inde kontrolum var inşallah seninki de benimki de göbekleri büyütür sasırtır bizi

Sağol canım risk yok ama yapalım yine de demesi beni gerdi sanırım

Evet biraz içim rahat birazda değil insallah hayırlısı olur

Ama benim suyumda az oldugu için doktorum gelişim geriliği baslarsa müdahale ederim dedi .dediği gibide oldu canım .buyuk ihtımal alacagız dedi bugunde
Serumla takviye yapmaları gerekmiyor mu ya ben mi yanlış biliyorum Bi kız var şuan hastane de mesela 2 hafta daha tutalım bebeği diye serumla takviye yapıyorlar ki onda kaçak bile var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…