Benimde aksamdan beri oyle sanki kemiklerimi ayiriyorlar bel agrisi pek kotuKızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?
Canım o yapıdan sanırım çünkü benimde kızın göbek çevresi küçülmüş dedi geçen ay başka doktora gittiğimde oda söyledi genlerle ilgilidir 2 hafta gerisine kadar bile biz normal diyoruz dediZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Çok öldüm bittim diyemem canım da belden girer iş doğum sancısı korktum normal mi ki acabaBenimde aksamdan beri oyle sanki kemiklerimi ayiriyorlar bel agrisi pek kotu
Canım peki diğer olcumler nasıl kilosu Fl bpd falan. Benim hepsi normaldi ama karın cevresi 4 5 gun geriydi en son.İçşm içimi yiyorZorunlu sezeryan ile en erken ben doğuracagım sanırım.Bebeğin karıncevresi 29+0da kalmıs ben 30+6dayım geri kalan ölçümler ileride karıncevresi haftayada artmamış olursa yatış verip doğuma alacaklar.
Evetonlara teslimiz .insallah bi sıkıntı olmaz sagol canımSağlıkla gelsin inşallah. En iyisini doktorlar bilir tabi.. ama sen stres yapmamaya çalış. Çok şükür yaşam sınırlarını geçtiler artık bundan sonrası tevekkül ☺
Evet doktor da öyle dedi kafanda kötü senaryolar yazıp durma diye de uyardıönlem amaçlı garantici doktorların çoğu bu iğneyi yapıyormuş canım.
Benimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmısCanım peki diğer olcumler nasıl kilosu Fl bpd falan. Benim hepsi normaldi ama karın cevresi 4 5 gun geriydi en son.İçşm içimi yiyor
Ama benim suyumda az oldugu için doktorum gelişim geriliği baslarsa müdahale ederim dedi .dediği gibide oldu canım .buyuk ihtımal alacagız dedi bugundeCanım o yapıdan sanırım çünkü benimde kızın göbek çevresi küçülmüş dedi geçen ay başka doktora gittiğimde oda söyledi genlerle ilgilidir 2 hafta gerisine kadar bile biz normal diyoruz dedi
Bunlar hep hamileliktenAnam ne beter bi rüyaydı ya
Hayır adamcağız günah ağzı oruç evden işe işten eve durup dururken tekme tokat yicekti benden
İnsallah canım sakinim heyecanlıyım tedirginim hepsi birarada :) ölçümler 32 ama karın cevresi 29 cıkıyo epey geride suda az olunca artık ilerlemez gözüyle bakılıyo .madensuyu hariç hepsini yiyorum buzamana kadar hep ilerideydi bianda durduOzgurkus canım sakin ol bişey olmayacak inşallah. Bir haftalık geri de kalmayı normal kabul ediyorlar genelde. Sabah akşam OMEGA al günde iki kere maden suyu iç boz bol badem ceviz ye tatlı ye.
2 normal dogum yaptim yalanci kasilma ya da yalanci sanci yasamadim canim .bel ağrısı normal sanirim kasilma kaynakli değil diye düşünüyorumKızlar belde sızı durumlarınız var mı dün oldu belimi ağrıttım dedim ama bugün 10 15 dk süreli kesintisiz sızı oldu geçti buda mı yalancı kasılmadan?
Allah razı olsun canım .insallah saglıkla kavusuruzALLAH yardımcın olsun kuzum, sağlıkla kavuşun inşallah, çok geçmiş olsun...
Amin insallah canımBen 23. Haftada oldum canım. İlaçtan tedirgin olacak bir durum yok merak etme. Yapıldıktan sonra tuz tüketimine dikkat et bol su iç yeter. Etkisi dört hafta kadar dedi benim drum. 32 den sonra değerlendirip tekrarlarım belki demişti. Birde bu ilaç akciğerde bulunan sürfaktan maddesini artırıyor yapılın a etkisi oluyor zaten
Canım zaten kan sulandırıcı yapıyorum hergün bununla birlikte kollar iptal olur artık benim. Benim dozu da artırır yüksek ihtimal çünkü bugün hiç bir etkisini görmedim insülinin hala aynı değerler
Bende de durum aynı canım. Haftaya kontrol büyük ihtimalle dozu artırır
Canım inşallah gelişimi devam eder. Sağlıkla gelsin kuzun
Ömer ve Mete koyacağız nasip olursa canım
O zaman gelişim geriliği denemez ki canım. Ben de cok endişeliyim ama arastırdıgıma göre gelişim geriliği olması için tüm ölçülerin geri olması gerekiyor.Benim suyum üst sınırda mesela ama ona ragmen karın çevresi 4 5 gun geri. Kızımda da suyum ust sınırdaydı kızım 2 hafta falan ilerdeydi. Pek belli olmuyor aslında. Benim 15inde kontrolum var inşallah seninki de benimki de göbekleri büyütür sasırtır biziBenimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmıs
Sağol canım risk yok ama yapalım yine de demesi beni gerdi sanırımBen 23. Haftada oldum canım. İlaçtan tedirgin olacak bir durum yok merak etme. Yapıldıktan sonra tuz tüketimine dikkat et bol su iç yeter. Etkisi dört hafta kadar dedi benim drum. 32 den sonra değerlendirip tekrarlarım belki demişti. Birde bu ilaç akciğerde bulunan sürfaktan maddesini artırıyor yapılın a etkisi oluyor zaten
Evet biraz içim rahat birazda değil insallah hayırlısı olurBenim ilk gebelikte doğumdan 4 ay sonra dökülmüştü, emzirme beni cok zayıflattı. Ama vitaminlerimi ve omega 3 alımını devam ettiğim için aman aman bir dökülme yaşamadım. Öndeki bebek saçları derler ya onlar gitmisti bir tek..
Öyle düşünme benimki her gun pozisyon değiştirme çabasında. Bir ara bas aşağı döndü, iki gündür makat duruyor hissediyorum. Arada alt karinda tüm vucudunu topluyor, gerginlikten anliyorum sonra tekrar dönüyor. 36. Haftaya kadar vakitleri var, hatta doğum anında dönen bile varmış..
İnşallah suyun artar canım, ama artmasa bile yaşam sınırını geçtiler, sağlıkla vakitlice gelsinler inşallah..
Ben de yeni öğrendim. Dogum yapacağım hastanede ilk doğum normalse ikinci doğumda makat pozisyonda bile olsa normal doğum deneniyormus, inşallah gerek kalmaz da uygub pozisyonu bulur bebeklerimiz
Haftasına göre kilosu uyumlu duruyor. Asıl son haftalar hızlı kilo alıyor bebekler 300-400 Gr arası bir şey hatırlıyorum
Serumla takviye yapmaları gerekmiyor mu ya ben mi yanlış biliyorum Bi kız var şuan hastane de mesela 2 hafta daha tutalım bebeği diye serumla takviye yapıyorlar ki onda kaçak bile var yaniAma benim suyumda az oldugu için doktorum gelişim geriliği baslarsa müdahale ederim dedi .dediği gibide oldu canım .buyuk ihtımal alacagız dedi bugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?