Hormonlar yönetiyor zaten biz hiçiz artıkBunlar hep hamilelikten
Deterjan minoris öneririm kızlar.
Dediğin gibi bende düşündüm onu geri olsa hepsi olur diye.bilemiyorum denilen bu insallah normale dönerler canımO zaman gelişim geriliği denemez ki canım. Ben de cok endişeliyim ama arastırdıgıma göre gelişim geriliği olması için tüm ölçülerin geri olması gerekiyor.Benim suyum üst sınırda mesela ama ona ragmen karın çevresi 4 5 gun geri. Kızımda da suyum ust sınırdaydı kızım 2 hafta falan ilerdeydi. Pek belli olmuyor aslında. Benim 15inde kontrolum var inşallah seninki de benimki de göbekleri büyütür sasırtır bizi
Benim problem sudan değil sanırım yoksa dedğin gibi serum verilirdi plasenta bebeği beslemıyo artık sanırımSerumla takviye yapmaları gerekmiyor mu ya ben mi yanlış biliyorum Bi kız var şuan hastane de mesela 2 hafta daha tutalım bebeği diye serumla takviye yapıyorlar ki onda kaçak bile var yani
Serum suyu arttırmıyor canım ama kasılma varsa onu azaltıp dogumu gecıktırıyor. Eğer kasılma yoksa serumun mantıgı kalmıyorSerumla takviye yapmaları gerekmiyor mu ya ben mi yanlış biliyorum Bi kız var şuan hastane de mesela 2 hafta daha tutalım bebeği diye serumla takviye yapıyorlar ki onda kaçak bile var yani
Havuc suyu.iciyo idin hic faydasi olmamis mi.Baska doktora gorundun mu canimBenimdr hepsi normal ama karın cevresi geride kalmıs canım 22nisandan bu zamana 1hafta artmıs 29.haftada kalmıs
Benimki hala kedi tüyü gibiKızlar sizin de saçlarınız gürleşti dimi, şimdi doğumdan sonra gene dökülecek mi
Amin .her hafta canım pazartesi belli olacak bakalımİnşallah düzelir canım, kontrol sıklığın ne
Maşallah kuzuna
Benim yalancılar başladı hatta döndü mü naptı canım bilmiyorum ama vajinam bile sızlıyor cumartesi kontrol inşallah herşey yolundadır2 normal dogum yaptim yalanci kasilma ya da yalanci sanci yasamadim canim .bel ağrısı normal sanirim kasilma kaynakli değil diye düşünüyorum
İnşallah canım bir gunde bile ne değişiklikler oluyor. Baska bir doktora daha danıstın mıDediğin gibi bende düşündüm onu geri olsa hepsi olur diye.bilemiyorum denilen bu insallah normale dönerler canım
Evet hiçbi faydası olmamıs .göründüm perinatologa da kadın doğumcumada ama yok artmamısHavuc suyu.iciyo idin hic faydasi olmamis mi.Baska doktora gorundun mu canim
En hayırlı zamanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bebeğin nasıl iyi olcaksa öyle olsun duamdasınBenim problem sudan değil sanırım yoksa dedğin gibi serum verilirdi plasenta bebeği beslemıyo artık sanırım
Yok canım gayet normal o ağrın. Karnın büyüdükçe denge merkezin değişiyo, kalça kemikleri desen sağa sola ayrılıyo. Bağırsakların sırtına geçmiş ciğerler başka köşelere kaymış dürtülmekten. İnan hepsi normal.. imkanın varsa dinlen azıcık. Dinlendikçe geçmezse istersen doktoruna sorarsın.. Ama ebeye göre tamamen normal. 1 hafta her 2-3 saatte bir kaslmam oldu benim de. 10-15 dk sürdü saatte 2 defa falan.. ama normal dediÇok öldüm bittim diyemem canım da belden girer iş doğum sancısı korktum normal mi ki acaba
İnsallah canım.evet haklısınCanım inşallah haftaya düzelir.erken geç sağlıkla kavuşalımda herşey geçer biter
Allahrazı olsun canım eksik olma .insallah hayırlı olan olurEn hayırlı zamanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bebeğin nasıl iyi olcaksa öyle olsun duamdasın
Ama kızın suyu için serum veriliyo kaçağı var 32 haftalık şuan 34te alacaklar canımSerum suyu arttırmıyor canım ama kasılma varsa onu azaltıp dogumu gecıktırıyor. Eğer kasılma yoksa serumun mantıgı kalmıyor
Amin insallah canım .senin sıkıntın ne neden gelişim geriliğinden korkuyosunCanim inşallah güzel bı mucize olurda gelişim devam eder şuan benimde en büyük tedirginliğim gelişimin durması o yüzden 2 haftada 1 gidiyorum şimdilik 1 haftalık fark var onuda normal kabul ediyorlar
Belki de donmustur canim Cunku benim doktor kontorlde dondugunu gorunce sancin olmustur dediBenim yalancılar başladı hatta döndü mü naptı canım bilmiyorum ama vajinam bile sızlıyor cumartesi kontrol inşallah herşey yolundadır
Benim bildiğim de etkisi son doz yapıldıktan sonra 48nsaat suruyor. Sonra azalarak bitiyor. Ciğer geliştirici dediğimiz aslında kortizon.Yan etki olarak sürfaktan maddesi salgılatıp ciğerlerin nefes almasını saglıyor.Zararı yok. Şekeri yukseltıyor sadece ama o da en fazla 48 saat suruyor. Bu kontrolum de doktor soylemezse bile ben teklif edeceğim yapalım diye. Ne olur ne olmaz. Zaten bıldıgım kadarıyla 32.haftadan sonra yapılmasının mantıgı da kalmıyor ciğer zaten sürfaktan kendi salgıladığı için. 34 de olabılır tam emın olamadım sımdıSağol canım risk yok ama yapalım yine de demesi beni gerdi sanırım
Ay canım içimi rahatlattın normal olsun da ağrı sızı problem değil inan kiYok canım gayet normal o ağrın. Karnın büyüdükçe denge merkezin değişiyo, kalça kemikleri desen sağa sola ayrılıyo. Bağırsakların sırtına geçmiş ciğerler başka köşelere kaymış dürtülmekten. İnan hepsi normal.. imkanın varsa dinlen azıcık. Dinlendikçe geçmezse istersen doktoruna sorarsın.. Ama ebeye göre tamamen normal. 1 hafta her 2-3 saatte bir kaslmam oldu benim de. 10-15 dk sürdü saatte 2 defa falan.. ama normal dedi
Ben dün evde komidin vs çektim halı sildim bugün felç olurum dedim ama şükür olmadım henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?